Professionel korrekturlæsning

Korrekturlæsning og sprogrevision på DANSK og ENGELSK | 14 øre pr. ord / 54 kr. pr. side | Faguddannede korrekturlæsere

Pro-Korrektur-1

Opgavekorrektur er et tekstbureau med speciale i korrekturlæsning. Vi løfter sproget i alle teksttyper, og vi står for høj kvalitet i arbejdet, fair priser og hurtig levering.

Vi servicerer store og små virksomheder, institutioner og private.

Få et godt tilbud.

Jan_korrekturlaeser

JAN BOYSEN BILLUND
Ejer | Cand.mag.

Cecilie_korrekturlaeser

CECILIE LANKEN VERMA
Ph.d. | Korrekturlæser | Transskribent 

Korrektur Basis
Dansk – Engelsk

kr. 54
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og ekskl. moms

loading

Professionel korrekturlæsning

 Stavefejl og slåfejl
 Kommafejl og andre tegn
 Grammatiske fejl og syntaks
 Inkonsekvens i sprogbrug

Mindstepris på 350 kr. ekskl. moms

Korrektur Plus
Dansk – Engelsk

kr. 69
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og ekskl. moms

loading

Professionel korrekturlæsning

 Alt fra basis
 Sproglig tilretninger og omformuleringer
 Kommentarer til sproget

Mindstepris på 350 kr. ekskl. moms

Omskrivning
Dansk – Engelsk

kr. 99
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og ekskl. moms

loading

Professionel korrekturlæsning

 Alt fra basis og plus
 Omskrivning af hele passager

Mindstepris på 350 kr. ekskl. moms

Vi læser korrektur på alle tekster

Webtekster og blogs
Brochurer, pjecer, hæfter, kataloger
Artikler, magasiner og tidsskrifter
Rapporter, manualer, kontrakter
Manuskripter, lovtekster m.m.

Vi leverer hurtigt og til tiden

Den deadline, vi aftaler på forhånd, bliver overholdt – altid. Vi har korte leveringstider. Tekster på under 10 sider kan vi som regel rette fra dag til dag. Længere tekster retter vi også inden for få dage.

Sikker databehandling

Al tilsendt materiale behandles fortroligt. Vi følger gældende regler for behandling af data, jf. databeskyttelsesforordningen (GDPR). Senest tre uger efter et kundeforhold er afsluttet, slettes alle data permanent.

Korrekturlæsning i flere formater

De fleste tekster rettes i Word med track-changes aktiveret. Men vi retter også gerne i PDF, i kundens CMS og i online-editorer som fx Overleaf. Korrektur i andre formater end Word er tidskrævende, og vi lægger derfor et tillæg oven i normalprisen.

Transskribering

Opgavekorrektur tilbyder transskribering af alle slags lydfiler: interviews, møder, juridisk materiale med videre. Vi udfører arbejdet professionelt, hurtigt og fortroligt.

Oversættelse

Oversættelse i flere sprog til markedets bedste priser. Vi tilbyder professionel oversættelse, udført af fagligt uddannede personer med målsproget som modersmål.

Når din bog er korrekturlæst, står historien skarp og ren. Det forventer dine læsere. Det er indholdet, der taler.
Vi udfører korrektur af bogmanuskripter, skønlitterære såvel som faglitterære, for både forlag og selvudgivere.
Korrekturen retter alle fejlene, og hvis der er tale om en udvidet korrektur, vil korrekturlæseren også udskifte ord og omformulere udvalgte sætninger – under hensyntagen til bogens sproglige stil. Vi retter altid med track-changes, så kunden kan gå alle rettelserne igennem.
Korrekturlæsningen sker altid efter aftale med kunden om de principper, der skal være gældende for korrekturen. Det kan handle om, hvordan man angiver replikker, om brugen af forkortelser, om kommasystem og om, hvilken stavemåde der skal benyttes ved ord med flere muligheder, fx ressource/resurse.
Vi udfører korrektur på både danske og engelske tekster, og det er altid de gældende retskrivningsregler, der er vores udgangspunkt.
Læs mere om korrektur af manuskripter og bøger.
Mange læsere hæfter sig ved fejl i sproget. Særligt kommafejlene springer i øjnene og tiltrækker sig en opmærksomhed, der – hos mange læsere – slører for det gode budskab. Sådan er det – desværre.
Professionel korrektur sætter kommafascisterne på plads. Der er ikke noget at komme efter. Punktum!
Opgavekorrektur begyndte som et bureau med fokus på korrektur af akademiske tekster, og vores korrekturlæsere er derfor trænede og erfarne i at rette længere tekster med et fagspecifikt og/eller teknisk indhold – både på dansk og engelsk.
Vi retter gerne rapporter, årsberetninger, analyser og andre længere tekster, så de er klinisk renset for ALLE fejl og klar til tryk.
Vil du gerne have en hjemmeside, hvor sproget er klart, korrekt og overbevisende?
Hos Opgavekorrektur giver vi dine webtekster et markant sprogligt løft, så de fremstår tillidsvækkende og overbevisende. Det resulterer i bedre konverteringer og som en følge heraf ⇒ mere salg.
Hvis du ønsker ren korrektur og en lettere sproglig tilretning, gør vi det gerne til en god pris og med høj kvalitet. Men vi forvandler også gerne webteksterne fra beskrivende til problemløsende. Det plejer at konvertere.
Hvad med SEO? Det klarer vi også. Vi har stor erfaring med at optimere webtekster, så de prioriteres af Google. Se blot på Opgavekorrekturs placeringer på centrale søgeord som "korrektur" og "korrekturlæsning".
Læs mere om korrektur af hjemmesider og blogs.
Opgavekorrektur tilbyder billig, fleksibel og fejlfri korrekturlæsning af magasiner. Vi sikrer, at korrekturprocessen forløber ubesværet og effektivt, og at alle artikler leveres til tiden.
Dine fordele:
→ Helt fejlfrie artikler
→ Korrektur, der tager højde for evt. sprogpolitik
→ Stor fleksibilitet op mod deadline
→ Effektiv og smidig korrekturproces.
Læs mere om korrekturlæsning af magasiner, og benyt meget gerne tilbuddet om gratis og uforpligtende prøvekorrektur af tre artikler.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Vi giver uforpligtende tilbud på professionel korrekturlæsning, transskribering og oversættelse inden for få timer.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

  OPGAVEKORREKTUR

  Opgavekorrektur er et online tekstbureau med speciale i korrekturlæsning og transskription. Vi er et team af højtuddannede sprogfolk, der løser store og små opgaver for virksomheder, for offentlige institutioner og for private.

  Kontakt os, og få et godt tilbud.

   

  KONTAKT OS
  Skriv, ring eller sms.
  (+45) 93 90 89 33
  mail@opgavekorrektur.dk
  Facebook