Referenceteknik i akademiske opgaver

Opgavekorrektur inviterer til en workshop om referenceteknik i akademiske opgaver.

Workshoppen er gratis, og den er åben for alle studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser (både korte, mellemlange og lange uddannelser).

Et afgørende element i akademiske opgaver er dokumentation – hvor har man sin viden fra? Man skal kildehenvise, når man inddrager andres materialer, tanker, teorier, ideer og udsagn, og det skal være muligt for andre at genfinde de kilder, man henviser til.

På workshoppen lærer du at citere, kildehenvise og opstille en litteraturliste efter en anerkendt videnskabelig norm: APA-standarden. APA er det mest udbredte referencesystem på danske uddannelsesinstitutioner.

Workshoppen lægger ud med en præsentation af APA-normens regler for citering, henvisning og litteraturliste, hvorefter de enkelte områder afprøves i praksis gennem øvelser.

Kurset er relevant for dig, der skal skrive en længere videnskabelig opgave, fx en bachelor, et speciale, en afhandling eller en hvilken som helst anden akademisk tekst. Er du allerede begyndt på at skrive, er du velkommen til at medbringe din egen opgave som case. 

Underviser på workshoppen er lektor og ejer af Opgavekorrektur, Jan Boysen Billund.

Pris

Gratis.

Tidspunkt

Tirsdag d. 19. maj, 2020, kl. 15.00-17.00.

Sted

Kolding Gymnasium, lokale M1.

Deltagere

Workshoppen er åben for studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Tilmelding

Du kan melde dig til workshoppen i kontaktformularen herunder. Tilmelding senest to uger før kurset. Vi glæder os til at se dig.