Book opgavekorrektur

Opgavekorrektur leverer professionel akademisk korrektur til studievenlige priser. Vi har hjulpet 1000-vis af studerende, og vi har optimeret det akademiske sprog på 10.000-vis af sider.

Reserver korrektur af din opgave i formularen herunder. Du kan reservere, uanset om du skal have læst korrektur i morgen, om fem dage eller om fem måneder. Hvis du er studerende, er det altid priserne i boksen her på siden, der gælder.

Når vi har modtaget reservationen, sender vi en bekræftelse tilbage til dig, evt. med nogle supplerende spørgsmål. Tjek din spam-mappe, hvis du ikke hører fra os inden for 24 timer.

De fleste større opgaver afleveres mod slutningen af et semester. Det betyder, at vores kapacitet udfordres i den periode. Vil du være sikker på, at vi kan læse korrektur på din opgave, bør du booke tid til korrekturen herunder.

Bookingen er ikke bindende. Vi er dog kede af, hvis korrekturlæsningen aflyses med kort varsel, inden den skal finde sted, for vi planlægger efter de aftaler, der indgås. Men vi har stor forståelse for, hvis man bliver nødt til at udskyde korrekturen nogle dage pga. tidsnød. Det løser vi. 

Alle henvendelser behandles 100% fortroligt.

 

Book korrekturlæsning

 Beregn prisen i formularen 'Beregn prisen'

 Udfyld formularen 'Book korrektur'

 Du modtager bekræftelse på bookingen.

OBS. Tjek dit spam-filter, hvis du ikke modtager bekræftelsen inden for 24 timer

 Du sender opgaven, når den er klar

  Vi bekræfter for modtagelsen

 Vi retter og sender opgaven retur.

Når du får opgaven retur, medsender vi en regning på det aftalte beløb med 8 dages betalingsfrist. Så har du god tid til at vurdere korrekturen, inden du betaler.

Beløbet kan betales via Mobile Pay eller ved en alm. bankoverførsel.

BOOK KORREKTUR

Forvent følgende leveringstider:
20-40 sider: 2 dage
40-60 sider: 2-3 dage
60-80 sider: 3-4 dage
80-100 sider: 4 dage
100+ sider: kontakt os.


Tillæg abstract opgaver under 40 sider: 150 kr.
Tillæg abstract opgaver over 40 sider: 0 kr.