korrekturlæsning i særklasse

Opgavekorrektur er et online tekstbureau med fokus på korrektur af studieopgaver og erhvervslivets tekster. Men vi retter naturligvis også alle andre tekster.

Vores korrekturlæsere er akademisk uddannede sprogfolk, der lever af at levere sprogydelser af høj kvalitet. Vi retter tekster på både dansk og engelsk. 

Opgavekorrektur er førende inden for akademisk korrektur, og vores anmeldelser taler for sig selv.

Navn: Jan Billund

Job: Lektor og ejer af Opgavekorrektur

Uddannelse: Cand.mag. i dansk og kommunikation

KORREKTURLÆSERNE

Mary – britisk og amerikansk engelsk

Mary er professionel tekstforfatter, redaktør og korrekturlæser. Hun har skrevet og redigeret engelske tekster til reklamebureauer, magasiner og virksomheder i USA og Skandinavien.

Mary er amerikaner og har derfor engelsk som modersmål. Og så er hun en suveræn dygtig og dreven korrekturlæser, der retter alle fejl og med forbavsende enkle midler forvandler et dansk-engelsk til akademisk engelsk på højt niveau.

Mary har desuden den store fordel, at hun taler og skriver flydende dansk. Det er - alt andet lige - en styrke, når hun udfører korrektur af tekster, der er skrevet af danskere.

Emil – dansk

Emil er cand.mag. med hovedfag i Litteraturvidenskab. 

Han henvendte sig til Opgavekorrektur med en stor lyst til at arbejde med sprog og tekster. Helt grøn, men med en tilpas velformuleret ansøgning, så vi tjekkede hans evner som korrekturlæser. Det faldt positivt ud, og efter et kort forløb fik Emil sin første opgave.

Siden hen har han rettet mange opgaver, og det er altid til kundernes store tilfredshed. Emil er enormt dygtig og besidder en suværen sprogforståelse, der gør, at han retter specialer inden for alle faglige områder med stor sikkerhed og en sjælden set kvalitet.

Anna – britisk og amerikansk engelsk

Anna er cand.mag. og har en bacheloruddannelse i lingvistik fra Leiden og Edinburgh University. Hun er vokset op i London med danske forældre. Engelsk er dog hendes modersmål.

Med en baggrund inden for lingvistik og relaterede fag som litteratur, antropologi og etnologi har Anna særlige forudsætninger for korrekturlæsning af opgaver inden for humaniora, men hun er en knivskarp akademiker og retter derfor også samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelig opgaver for Opgavekorrektur.

Qua sin faglige alsidighed og erfaring med akademisk skrivning får kunderne altid – udover et fejlfrit og flydende engelsk – relevante kommentarer til både sproget, strukturen og indholdet.

Når hun ikke korrekturlæser for Opgavekorrektur, arbejder hun som engelsklærer og forsker i samarbejde med et sociolingvistisk projekt i Tyskland.

Jan – dansk

Jan driver Opgavekorrektur.dk til daglig, men tager også en del af korrekturopgaverne. Jan har undervist i Dansk på forskellige uddannelsestrin – ungdomsuddannelse og videregående uddannelse – og har derigennem opbygget en stor erfaring med akademisk og videnskabelig opgaveskrivning.

 

Per – dansk

Per er uddannet journalist og i dag selvstændig med eget kommunikationsbureau. Per reagerede på et af vores jobopslag ved at sende en liste med sprogfejl på vores website (der ellers var grundigt korrekturlæst i forvejen). Det var sørens, men nok til at vække en interesse.

Det har siden vist sig, at Per er hardcore korrekturnørd og fortrolig med dansk retskrivning som få andre. Og med en journalistisk baggrund har Per særlige forudsætninger for at korrigere upræcise ord og uklare sætninger til godt sprog.

Cecilie

Cecilie har skrevet ph.d. i socialantropologi på Københavns Universitet og har derudover taget både BA og MA i etnografi og antropologi på Århus Universitet.

Hun har arbejdet som ekstern lektor på Aalborg Universitet, hvor hun primært har vejledt og eksamineret specialestuderende. Særlig interesse har hun for forskningsprocessen, herunder skriveprocessen for speciale- og ph.d.-studerende.

I dag udfører Cecilie akademisk korrektur for Opgavekorrektur og arbejder med skrivekurser for akademikere. Som underviser i skrivning og vejleder for specialestuderende har hun et suværent kendskab til videnskabelig opgaveskrivning, der også kommer Opgavekorrekturs kunder til gavn.

At hun har helt tjek på retskrivningen goes without saying.

Rune – Dansk

Rune er cand.mag. i dansk, retorik og historie, og nok den mest vidende af Opgavekorrekturs freelancere. Det gør, at kunderne altid kan regne med relevante kommentarer til opgaven, uanset om den handler om filosofi, kommunikation, historie, psykologi eller et hvilket som helst andet fagligt område.

Det er vel at mærke kommentarer til både sproget, metoden, referenceteknikken, strukturen og indholdet.

Det er en selvfølge, at Rune er dybt fortrolig med dansk retskrivning, og det er mere reglen end undtagelsen, at han foretager 3-4000 rettelser i en 70-siders opgave.

Lena – dansk

Lena har fulgt den videregående danske korrekturlæseruddannelse hos Danske Sprogseminarer og har siden læst korrektur på både romaner, fagbøger og akademiske opgaver.

Lena har ikke en akademisk baggrund, men viste sig at være knivskarp til akademisk korrektur. Den første opgave, hun læste korrektur på for Opgavekorrektur.dk, var et bachelorprojekt skrevet i et korrekturkrævende sprog. Opgaven undergik en sproglig forvandling i Lenas kyndige hænder, og det kommer af en meget veludviklet sprogforståelse og et talent for korrekturlæsning. 

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud på korrektur, bestille gratis prøvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par spørgsmål.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

Dit navn*

Din email*

Besked

OPGAVEKORREKTUR

Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

KONTAKT OS
Skriv, ring eller sms.

+45 93908933
mail@opgavekorrektur.dk
Facebook