Om Opgavekorrektur.dk

Opgavekorrektur.dk er et tekstbureau med fokus på

 Opgavekorrektur: korrekturlæsning af studieopgaver

 ProKorrektur: korrekturlæsning for erhvervslivet.

Med opgavekorrektur forbedrer vi sproget i små og store opgaver, bachelorprojekter, specialer, ph.d.-afhandlinger og alle andre studierelaterede opgaver.

Vi har dygtige korrekturlæsere tilknyttet virksomheden, som også gerne læser korrektur på tekster til erhvervslivet. Det produkt kalder vi for ProKorrektur, fordi det er korrekturlæsning til professionelle udført af professionelle.

Vi arbejder hver dag på at tilbyde Danmarks billigste og bedste korrekturservice. 

Opgavekorrektur.dk er - sammen med ProKorrektur - en del 2BText, der ejes af Jan Boysen Billund.

"Korrektur er ikke noget, man kan gøre halvt. Hvis teksten skal være helt korrekt, og det skal den jo, skal man gøre sig meget umage og være meget grundig."

Jan Billund, cand.mag., ejer af Opgavekorrektur

Jan har mange års erfaring med korrekturlæsning, tekstredaktion og tekstforfatning fra ansættelser i kommunikationsstillinger. Han har desuden fungeret som redaktør i faget Dansk på Undervisningsministeriets portal for læring, emu.dk, og er beskikket censor i Dansk på flere uddannelser.

Jan tager selv en stor del af korrekturopgaverne, men vi har også en række dygtige og erfarne korrekturlæsere tilknyttet virksomheden. Vores hold består p.t. af seks korrekturlæsere, og tilsammen dækker vi sprogene dansk, engelsk og tysk.

 

Korrekturlæserne

Mary - britisk engelsk og amerikansk engelsk

Mary er professionel tekstforfatter og redaktør. Hun har skrevet og redigeret engelske tekster til reklamebureauer, magasiner og virksomheder i USA og Skandinavien. Mary er amerikaner og har derfor engelsk som modersmål. Og så er hun en suveræn dygtig og dreven korrekturlæser, der retter alle fejl og med forbavsende enkle midler forvandler et fordansket engelsk til akademisk engelsk på højt niveau.

Mary har desuden den store fordel, at hun taler og skriver flydende dansk. Det er - alt andet lige - en styrke, når hun udfører korrektur af opgaver på engelsk skrevet af danske studerende.

Per - dansk

Per er uddannet journalist og i dag selvstændig med eget kommunikationsbureau. Per reagerede på et af vores jobopslag ved at sende en liste med sprogfejl på vores website (der ellers var grundigt korrekturlæst i forvejen). Det var sørens, men nok til at vække en interesse. Det har siden vist sig, at Per er hardcore korrekturnørd og fortrolig med dansk retskrivning som få andre. Og med en journalistisk baggrund har Per særlige forudsætninger for at korrigere upræcise ord og uklare sætninger til godt sprog.

Per tager sig særligt af studieopgaver inden for de sproglige og kommunikative fagområder.

Signe - dansk og engelsk                

Signe er uddannet cand.ling.merc. fra CBS og har arbejdet med korrekturlæsning og oversættelse siden 2006. Signe er desuden statsautoriseret translatør og tolk i tysk og EU-godkendt translatør i engelsk. Intet er for sprognørdet til Signe - selv kommaer synes hun er fascinerende. Faktisk var det en frisk uenighed om kommateringen i et parentetisk led, der blev udgangspunktet for samarbejdet med Opgavekorrektur.dk.

Signe arbejder som freelance tolk for politiet, hun fungerer som ekstern sprogkonsulent og korrekturlæser for dele af Undervisningsministeriet - og nu også freelancer for Opgavekorrektur.dk.

Signe tager sig særligt af opgaver inden for samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige fagområder.

Lena - dansk

Lena har fulgt den videregående danske korrekturlæseruddannelse hos Danske Sprogseminarer og har siden læst korrektur på både romaner, fagbøger og akademiske opgaver.

Lena har ikke en akademisk baggrund, men viste sig at være knivskarp til akademisk korrektur. Den første opgave, hun læste korrektur på for Opgavekorrektur.dk, var et bachelorprojekt skrevet i et korrekturkrævende sprog. Opgaven undergik en sproglig forvandling i Lenas kyndige hænder, og det kommer af en meget veludviklet sprogforståelse og et talent for korrekturlæsning. 

Merete - dansk, engelsk og tysk

Merete er teamets mest erfarne. Hun er engelsk/tysk/fransk korrespondent, ED i engelsk, har en eksamen som juridisk assistent og har arbejdet 33 år i en juridisk afdeling i en stor, international virksomhed. Merete er dybt fortrolig med dansk retskrivning, og den viden har hun brugt til korrekturlæsning af store studieopgaver, herunder ph.d.-afhandlinger.

Nu jobber hun som freelance korrekturlæser af akademiske og erhvervssproglige tekster på dansk og engelsk for Opgavekorrektur.dk. Hun er usædvanlig dygtig til begge sprog og korrekturlæser med stor grundighed og meget lav fejlfrevens. 

Merete tager sig særligt af specialer inden for jura og samfundsvidenskab.

Jan - dansk

Jan driver Opgavekorrektur.dk til daglig, men tager også en del af korrekturopgaverne. Jan har undervist i Dansk på forskellige uddannelsestrin - ungdomsuddannelse og videregående uddannelse - og har derigennem opbygget en stor erfaring med akademisk og videnskabelig opgaveskrivning.

Jan tager sig særligt af bacheloropgaver skrevet på de professionsrettede uddannelser og specialer inden for humaniora.

 

Kontakt

Få et rigtigt godt tilbud på korrektur.

 Ring eller send sms til 61 22 19 84

 Send en mail til mail@opgavekorrektur.dk

 Chat med os på Facebook

 Skriv til os via formularen herunder.

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Dit navn*

Din email*

Besked

Samarbejdspartnere