Akademisk korrekturlæsning i særklasse

Opgavekorrektur er et online tekstbureau med speciale i korrekturlæsning af studieopgaver. 

Vores korrekturlæsere er akademisk uddannede sprogfolk, der leverer sprogydelser af høj kvalitet. Vi retter opgaver på både dansk og engelsk, og vi tilbyder både korrekturlæsning og akademisk sparring.

Opgavekorrektur er førende inden for akademisk korrektur, og vores anmeldelser taler for sig selv.

Navn: Jan Billund

Job: Lektor og ejer af Opgavekorrektur

Uddannelse: Cand.mag. i dansk og kommunikation

KORREKTURLÆSERNE

Mary – britisk og amerikansk engelsk

Mary er professionel tekstforfatter, redaktør og korrekturlæser. Hun har skrevet og redigeret engelske tekster til reklamebureauer, magasiner og virksomheder i USA og Skandinavien.

Mary er amerikaner og har derfor engelsk som modersmål. Og så er hun en meget dygtig og dreven korrekturlæser, der retter alle fejl og med forbavsende enkle midler forvandler et dansk-engelsk til akademisk engelsk på højt niveau.

Mary har desuden den store fordel, at hun taler og skriver flydende dansk. Det er – alt andet lige – en styrke, når hun udfører korrektur af tekster, der er skrevet af danskere.

Emil – dansk

Emil er cand.mag. med hovedfag i Litteraturvidenskab. 

Han henvendte sig til Opgavekorrektur med en stor lyst til at arbejde med sprog og tekster. Helt grøn, men med en tilpas velformuleret ansøgning, så vi tjekkede hans evner som korrekturlæser. Det faldt positivt ud, og efter et kort forløb fik Emil sin første opgave.

Siden hen har han rettet mange opgaver, og det er altid til kundernes store tilfredshed. Emil er enormt dygtig og besidder en suværen sprogforståelse, der gør, at han retter specialer inden for alle faglige områder med stor sikkerhed og en sjælden set kvalitet.

Antje – britisk og amerikansk engelsk

Antje er født og opvokset i England. Hun har en BA i engelsk litteratur fra Cambridge University og har siden arbejdet som sprogkonsulent på forskellige forlag i London. 

I 2017 besluttede Antje sig for at gå all-in som freelancer med fokus på akademisk korrekturlæsning og sprogoptimering af faglige tekster.

Her hos Opgavekorrektur er vi meget glade for, at Antje henvendte sig i foråret 2020. Vi indså hurtigt, at vi her havde med en meget dygtig og grundig engelsk korrekturlæser at gøre.

Antje retter og optimerer sproget i alt fra humanistiske specialer til teknisk tunge afhandlinger på de naturvidenskabelige uddannelser. Og altid med meget tilfredse kunder.

Jan – dansk

Jan driver Opgavekorrektur til daglig, men tager også en del af korrekturopgaverne. Jan har undervist i Dansk på forskellige uddannelsestrin – ungdomsuddannelse og videregående uddannelse – og har derigennem opbygget en stor erfaring med akademisk og videnskabelig opgaveskrivning.

 

Lotte – dansk og engelsk

Lotte er uddannet tolk og translatør (cand.ling.merc). Hun arbejder som freelance-oversætter og korrekturlæser og har stor erfaring med akademisk korrektur – både af bachelorprojekter, specialer, videnskabelige artikler og ph.d.-afhandlinger. Derudover underviser hun i engelsk.

Lotte har tidligere arbejdet som ekstern lektor på CBS og har i den rolle opbygget stor erfaring i at vejlede studerende i akademisk skrivning.

Hos Opgavekorrektur er vi derfor glade for at have hende med på holdet, for hun leverer både fremragende korrektur og kompetente input til de af vores kunder, der har brug for sparring på deres opgave.

Cecilie – Dansk

Cecilie har skrevet ph.d. i socialantropologi på Københavns Universitet og har derudover taget både BA og MA i etnografi og antropologi på Århus Universitet.

Hun har arbejdet som ekstern lektor på Aalborg Universitet, hvor hun primært har vejledt og eksamineret specialestuderende. Særlig interesse har hun for forskningsprocessen, herunder skriveprocessen for speciale- og ph.d.-studerende.

I dag udfører Cecilie akademisk korrektur for Opgavekorrektur og arbejder med skrivekurser for akademikere. Som underviser i skrivning og vejleder for specialestuderende har hun et stort kendskab til videnskabelig opgaveskrivning, der også kommer Opgavekorrekturs kunder til gavn.

At hun har helt tjek på retskrivningen goes without saying.

Rune – Dansk

Rune er cand.mag. i dansk, retorik og historie, og nok den mest vidende af Opgavekorrekturs freelancere. Det gør, at kunderne altid kan regne med relevante kommentarer til opgaven, uanset om den handler om filosofi, kommunikation, historie, psykologi eller et hvilket som helst andet fagligt område.

Det er vel at mærke kommentarer til både sproget, metoden, referenceteknikken, strukturen og indholdet.

Det er en selvfølge, at Rune er dybt fortrolig med dansk retskrivning, og det er mere reglen end undtagelsen, at han foretager 3-4000 rettelser i en 70-siders opgave.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud på korrektur, bestille gratis prøvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par spørgsmål.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

  OPGAVEKORREKTUR

  Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

  KONTAKT OS
  Skriv, ring eller sms.

  +45 93908933
  mail@opgavekorrektur.dk
  Facebook