korrekturlæsning i særklasse

Opgavekorrektur er et online tekstbureau med fokus på korrektur af studieopgaver og erhvervslivets tekster. Men vi retter naturligvis også alle andre tekster.

Vores korrekturlæsere er akademisk uddannede sprogfolk, der lever af at levere sprogydelser af høj kvalitet. Vi retter tekster på både dansk og engelsk. 

Opgavekorrektur tilbyder Danmarks laveste priser på korrektur.

Navn: Jan Billund

Job: Lektor og ejer af Opgavekorrektur

Uddannelse: Cand.mag. i dansk og kommunikation

KORREKTURLÆSERNE

Mary – britisk og amerikansk engelsk

Mary er professionel tekstforfatter, redaktør og korrekturlæser. Hun har skrevet og redigeret engelske tekster til reklamebureauer, magasiner og virksomheder i USA og Skandinavien.

Mary er amerikaner og har derfor engelsk som modersmål. Og så er hun en suveræn dygtig og dreven korrekturlæser, der retter alle fejl og med forbavsende enkle midler forvandler et dansk-engelsk til akademisk engelsk på højt niveau.

Mary har desuden den store fordel, at hun taler og skriver flydende dansk. Det er - alt andet lige - en styrke, når hun udfører korrektur af tekster, der er skrevet af danskere.

Emil – dansk

Emil er cand.mag. med hovedfag i Litteraturvidenskab. 

Han henvendte sig til Opgavekorrektur med en stor lyst til at arbejde med sprog og tekster. Helt grøn, men med en tilpas velformuleret ansøgning, så vi tjekkede hans evner som korrekturlæser. Det faldt positivt ud, og efter et kort forløb fik Emil sin første opgave.

Siden hen har han rettet mange opgaver, og det er altid til kundernes store tilfredshed. Emil er enormt dygtig og besidder en suværen sprogforståelse, der gør, at han retter specialer inden for alle faglige områder med stor sikkerhed og en sjælden set kvalitet.

Merete – dansk, engelsk og tysk

Merete er teamets mest erfarne. Hun er engelsk/tysk/fransk korrespondent, ED i engelsk, har en eksamen som juridisk assistent og har arbejdet 33 år i en juridisk afdeling i en stor, international virksomhed. Merete er dybt fortrolig med dansk retskrivning, og den viden har hun brugt til korrekturlæsning af store studieopgaver, herunder ph.d.-afhandlinger.

Nu jobber hun som freelance korrekturlæser af akademiske og erhvervssproglige tekster på dansk og engelsk for Opgavekorrektur. Hun er usædvanlig dygtig til begge sprog og korrekturlæser med stor grundighed og meget lav fejlfrevens.

Jan – dansk

Jan driver Opgavekorrektur.dk til daglig, men tager også en del af korrekturopgaverne. Jan har undervist i Dansk på forskellige uddannelsestrin – ungdomsuddannelse og videregående uddannelse – og har derigennem opbygget en stor erfaring med akademisk og videnskabelig opgaveskrivning.

 

Per – dansk

Per er uddannet journalist og i dag selvstændig med eget kommunikationsbureau. Per reagerede på et af vores jobopslag ved at sende en liste med sprogfejl på vores website (der ellers var grundigt korrekturlæst i forvejen). Det var sørens, men nok til at vække en interesse. Det har siden vist sig, at Per er hardcore korrekturnørd og fortrolig med dansk retskrivning som få andre. Og med en journalistisk baggrund har Per særlige forudsætninger for at korrigere upræcise ord og uklare sætninger til godt sprog.

Lena – dansk

Lena har fulgt den videregående danske korrekturlæseruddannelse hos Danske Sprogseminarer og har siden læst korrektur på både romaner, fagbøger og akademiske opgaver.

Lena har ikke en akademisk baggrund, men viste sig at være knivskarp til akademisk korrektur. Den første opgave, hun læste korrektur på for Opgavekorrektur.dk, var et bachelorprojekt skrevet i et korrekturkrævende sprog. Opgaven undergik en sproglig forvandling i Lenas kyndige hænder, og det kommer af en meget veludviklet sprogforståelse og et talent for korrekturlæsning. 

 

Signe – dansk og engelsk                

Signe er uddannet cand.ling.merc. fra CBS og har arbejdet med korrekturlæsning og oversættelse siden 2006. Signe er desuden statsautoriseret translatør og tolk i tysk og EU-godkendt translatør i engelsk. Intet er for sprognørdet til Signe - selv kommaer synes hun er fascinerende. Faktisk var det en frisk uenighed om kommateringen i et parentetisk led, der blev udgangspunktet for samarbejdet med Opgavekorrektur.dk.

Signe arbejder som freelance tolk for politiet, hun fungerer som ekstern sprogkonsulent og korrekturlæser for dele af Undervisningsministeriet – og nu også freelancer for Opgavekorrektur.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud på korrektur, bestille gratis prøvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par spørgsmål.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

Dit navn*

Din email*

Besked

OPGAVEKORREKTUR

Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

KONTAKT OS
Skriv, ring eller sms.

+45 61221984
mail@opgavekorrektur.dk
Facebook