Om Opgavekorrektur.dk

Opgavekorrektur.dk er et tekstbureau med fokus på

 Opgavekorrektur: korrekturlæsning af studieopgaver

 ProKorrektur: korrekturlæsning for erhvervslivet.

Med opgavekorrektur forbedrer vi sproget i små og store opgaver, bachelorprojekter, specialer, Ph.d.-afhandlinger og alle andre studierelaterede opgaver.

Vi har dygtige korrekturlæsere tilknyttet virksomheden, som også gerne læser korrektur på tekster til erhvervslivet. Det produkt kalder vi for ProKorrektur, fordi det er korrekturlæsning til professionelle udført af professionelle.

Vi arbejder hver dag på at tilbyde Danmarks billigste og bedste korrekturservice. 

Opgavekorrektur.dk er - sammen med ProKorrektur - en del 2BText, der ejes af Jan Boysen Billund.

Jan har mange års erfaring med korrekturlæsning, tekstredaktion og tekstforfatning fra ansættelser som kommunikationskonsulent, både i det private og i det offentlige. Han har desuden fungeret som redaktør i faget Dansk på Undervisningsministeriets portal for læring, emu.dk.

Gennem ansættelser som lektor i Dansk har Jan undervist i akademisk opgaveskrivning og rettet 1000-vis af store og små studieopgaver. Han er desuden beskikket censor i faget Dansk og i bachelorprojekter på flere uddannelser.

Jan tager selv en stor del af korrekturopgaverne, men vi har også en række dygtige og erfarne korrekturlæsere tilknyttet virksomheden. Vores team består pt. af 5 korrekturlæsere (korrespondenter og Cand.mag.'er), og tilsammen dækker vi sprogene dansk, engelsk og tysk.

Kontakt

Få et rigtigt godt tilbud på korrektur.

 Ring eller send sms til 61 22 19 84

 Send en mail til mail@opgavekorrektur.dk

 Chat med os på Facebook

 Skriv til os via formularen herunder.

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Dit navn*

Din email*

Emne

Besked

Samarbejdspartnere