Gæste-blogger på opgavekorrektur.dk?

På opgavekorrektur.dk har vi mellem 10.000 og 15.000 besøgende om måneden – og antallet er støt stigende. Det skyldes, at vi tilbyder indhold om akademisk skrivning, sprog og tekster, som mange finder relevant.
Vi vil gerne tilbyde endnu mere indhold og søger derfor efter gæstebloggere. Det kan være, at du gerne vil skrive et indlæg om sportsmetaforer, om webtekster, om den gode kvote 2-ansøgning eller noget helt fjerde.
Kravene til et blogindlæg er, at teksten
  • er unik
  • handler om sprog eller tekster
  • er velskrevet
  • på mindst 400 ord.
Det kan komme på tale, at Opgavekorrektur udbetaler et honorar. Det er også en mulighed, at vi kvitterer med et link fra opgavekorrektur.dk til et domæne efter eget valg.
Skriv til Jan på mail@opgavekorrektur.dk, hvis du har en sprog-blogger i maven, men mangler en relevant platform at udgive dine indlæg på.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Grammatik
Adverbier – dansk sprogs bastard

Adverbier (biord) er en klasse af ord, der defineres negativt. Adverbier er alle de ord, der ikke tilhører en anden ordklasse. Man har – i mangel på et forgrenet ordklassesystem – samlet en række mere ubestemmelige ord i sin egen ordklasse: adverbier.

Grammatik
Fejl i nutids-r

Nutids-r (alias præsens-r). Hvad er nutids-r? Det er først og fremmest en af de absolut største syndere, når det kommer til stavefejl på dansk.
Uden at vide det med sikkerhed tør jeg godt at sige, at det er et mindretal, der rammer plet med nutids-r hver gang.

Skriv godt
Undgå kancellisprog

Det er desværre stadig en relativt udbredt tankegang – især blandt offentlige myndigheder og hos studerende – at hvis noget er vigtigt, så skal det beskrives kompliceret.

Akademisk skrivning
4 essentielle råd til at skrive specialet: Kom effektivt i mål

Du står nu overfor at skrive speciale, og det kan virke uoverskueligt. For hvordan i alverden skal du komme i mål med 70 sider, når du fra start har lige præcis 0?

Sprog og grammatik
Startkomma: Hvad er det?

Der hersker en del tvivl om, hvad startkommaet er. Det er blevet sådan et begreb, som alle har hørt om, men som ingen rigtigt aner, hvad betyder.

Sprog og grammatik
Hans eller sin? Hvornår skal man bruge hvad?

Hans og sin er ejestedord, eller personlige pronominer, der udtrykker et ejerskab i sætningen. Desværre er der mange, der får ejerskabet placeret forkert, når de bruger hans ...

SEO
Hvordan skriver man en god SEO-tekst

Det smarte svar er: Det gør man ikke.
Bag idéen om den gode SEO-tekst ligger en tro på, at man ved at gøre brug af forskellige skriveteknikker kan optimere sin tekst mod søgemaskiner ...

previous arrow
next arrow
Slider