studiekorrektur

Studiekorrektur 

Vores speciale er studiekorrektur af opgaver p√• dansk og engelsk. Vi l√łfter sproget i eksamensopgaver, afgangsprojekter,¬†bacheloropgaver, specialer, ph.d.-afhandlinger, masterprojekter og andre studieopgaver.

Vi tilbyder professionel studiekorrektur af din opgave til markedets laveste pris. Med professionel mener vi, at vores korrekturlæsere er personer, der har mange års professionel erfaring med tekstarbejde og korrektur.

Korrektur-anmeldelser

Lav pris er ikke det samme som lav kvalitet. Hos Opgavekorrektur leverer vi h√łj kvalitet hver gang. L√¶s vores anmeldelser p√• Trustpilot.

Dygtige korrekturlæsere til studiekorrektur

Vores danske og engelske korrekturl√¶sere er skriftsproglige n√łrder med anl√¶g for at spotte fejl i en tekst.¬†Hos Opgavekorrektur bruger vi kun uddannede og professionelle sprogfolk til studiekorrektur. Korrekturl√¶serne har baggrunde som journalist, korrespondent og cand.mag. Vi har ogs√• tekstforfattere, overs√¶ttere og korrekturl√¶sere, der har taget den udvidede korrekturl√¶seruddannelse, knyttet til virksomheden.

Vi prioriterer at have f√•, men til geng√¶ld f√¶rdiguddannede og erfarne korrekturl√¶sere. Som en f√łlge af det begr√¶nsede antal kan vi ikke garantere, at korrekturl√¶seren har et indg√•ende kendskab til opgavens fagomr√•de.¬†Det ville kr√¶ve et stort antal freelance korrekturl√¶sere fra forskellige fag og fakulteter knyttet til virksomheden ‚Äď typisk studerende. Det √łnsker vi ikke. Vi prioriterer viden om sprog, erfaring med akademisk korrektur og indsigt i videnskabelig opgaveskrivning, for det giver den bedste studiekorrektur.

Læs mere om korrekturlæserne her.

KORREKTUR BASIS

Kr. 29
[wp-svg-icons icon="arrow-right-2" wrap="i"]¬†7 √łre pr. ord

Korrektur Basis retter alle fejl:

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Stavefejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Tegnsætningsfejl: punktum, komma og andre tegn

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Grammatiske fejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Syntaksfejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Kohæsionsfejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Slåfejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Alle andre fejl

Prisen er inkl. moms og pr. normalside (2400 anslag).

KORREKTUR PLUS

Kr. 34
[wp-svg-icons icon="arrow-right-2" wrap="i"] 9¬†√łre pr. ord

Korrektur Plus retter alle fejl og inkluderer sproglige tilretninger og kommentarer til sproget:

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Retter alle formelle fejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Udskifter uklare ord

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Omformulerer uklare sætninger

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Kommenterer på fejl i citat- og henvisningsteknik

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Kommenterer på inkonsekvens i sprogbrugen

Prisen er inkl. moms og pr. normalside (2400 anslag).

I dette eksempel p√• korrekturl√¶sning kan du f√łlge en korrekturproces og f√• indsigt i, hvad det typisk er for fejl, som korrekturl√¶seren identificerer og korrigerer.

Den opgave, du f√•r tilbage, er fejlfri, og sproget har f√•et et markant l√łft, s√• du kan v√¶re sikker p√•, at sproget ikke tr√¶kker karakteren ned. Tv√¶rtimod. Et godt sprog vil i mange tilf√¶lde resultere i en h√łjere karakter.¬†Sproget indg√•r ALTID i bed√łmmelsen af opgaver p√• de videreg√•ende uddannelser.

Vi arbejder hver dag p√• at levere god kundeservice og h√łj kvalitet i vores¬†korrekturl√¶sning.

SPROGET ER VIGTIGT

Sproget indg√•r i bed√łmmelsen

Eksamensbekendtg√łrelsen betoner vigtigheden af et godt sprog i studieopgaver:

"¬ß 26. Ved bed√łmmelsen af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre st√łrre skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold ogs√• l√¶gges v√¶gt p√• den studerendes stave- og formuleringsevne."

DINE FORDELE

Opgavekorrektur.dk

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Markedets billigste studiekorrektur

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Professionel, kompetent studiekorrektur

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] ¬†Gratis pr√łvekorrektur

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Hurtig levering

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"]  Betaling, når du har godkendt korrekturen

Studiekorrektur - Prisberegner

Prisen på studiekorrektur skal afspejle, at man som studerende ikke tjener en formue. Derfor tilbyder vi markedets laveste pris.

I prisberegneren kan du tjekke den samlede pris på en opgave, hvis du kender til opgavens samlede antal normalsider. En normalside svarer til 2400 tegn inkl. mellemrum.

-

[CP_CALCULATED_FIELDS id="17"]

-

Du kan skrive til os og f√• et godt tilbud¬†p√• korrektur. Hvis du er i tvivl om kvaliteten af vores arbejde, kan du benytte dig af muligheden for gratis pr√łvekorrektur.

Vi er √¶rek√¶re og dedikerede sprogfolk i Opgavekorrektur.dk, s√• der er ikke noget, der ligger os mere fjernt end at levere en middelm√•dig kvalitet.¬†Hos Opgavekorrektur.dk betaler du derfor f√łrst for studiekorrekturen, n√•r du har godkendt den. Det er din garanti for, at vi udf√łrer korrekturl√¶sningen med h√łj kvalitet.

Hvorfor studiekorrektur?

Det er afg√łrende for helhedsindtrykket af din opgave, at indholdet er formidlet i et korrekt og flydende sprog. Et godt sprog l√łfter nemlig det samlede niveau i hele opgaven, uanset om det faglige omr√•de er naturvidenskab, humaniora eller samfundsvidenskab.

5 grunde til at få din opgave korrekturlæst:

  1. Sproget indg√•r ALTID i bed√łmmelsen af opgaven (jf. diverse studieordninger og eksamensbekendtg√łrelser)
  2. Du kan give det faglige indhold fuld opmærksomhed
  3. Det er en billig m√•de at l√łfte niveauet i opgaven p√•
  4. Det er fuldt ud lovligt at få sin opgave rettet igennem sprogligt
  5. Det er de færreste, der skriver korrekt.

Studiekorrektur af speciale

Specialet markerer afslutningen på uddannelsen, og det er derfor en vigtig opgave. Hos Opgavekorrektur.dk er vi eksperter i korrekturlæsning af specialer. Vi har kompetente korrekturlæsere tilknyttet, men ofte er det Jan, der tager sig af specialekorrekturen. 

Jan har 15 års erfaring med opgavekorrektur og undervisning på forskellige uddannelser.

Læs mere om korrektur af speciale.

Studiekorrektur af bachelorprojekt

Vi har stor rutine i korrekturlæsning af bachelorprojekter. Det er nok den opgavetype, vi retter flest af. Vores korrekturlæsere er professionelle og har en særlig næse for at spotte fejl i sproget. Korrekturlæserne er selv meget dygtige skribenter, der kan skrive flydende, klart og i et videnskabeligt sprog. Det er forudsætningen for, at de er i stand til at omformulere uklart sprog i de bacheloropgaver, de retter.

Læs mere om korrektur af bachelor.

Studiekorrektur af ph.d.-afhandlinger

Ph.d.-afhandlinger er opgaver p√• det h√łjeste akademiske og videnskabelige niveau. Ph.d.-korrektur kr√¶ver derfor en korrekturl√¶ser, der er fortrolighed med akademisk opgaveskrivning og formidling af fagspecialiseret viden.

Hos Opgavekorrektur.dk har vi derfor h√łjtuddannede og erfarne korrekturl√¶sere til at tage sig af korrekturl√¶sningen af ph.d.-afhandlinger.

Læs mere om korrektur af ph.d.-afhandling.

Studiekorrektur af små opgaver og synopser

Korrektur Mini er korrektur af små opgaver og synopser.  Og vi har banket prisen i bund, så alle studerende kan være med. 

Fast pris på kr. 250,- (inkl. moms) for studiekorrektur af opgaver og synopser op til 10 sider.

Med Korrektur Mini rettes sproget for alle formelle fejl. Læs mere her.

Engelsk studiekorrektur

Flere og flere studieopgaver skrives på engelsk, og derfor tilbyder vi også engelsk korrekturlæsning. Vores engelske korrekturlæser vil gå sproget igennem med en tættekam og fjerne alle uregelmæssigheder i stavning, grammatik og tegnsætning. Korrekturen retter også de såkaldte fordanskninger, altså fraser og vendinger, der er smittet af dansk stavemåde og ordstilling.

Med engelsk korrekturlæsning sikrer du dig, at sproget i opgaven er en medspiller, ikke en modspiller, når karakteren skal fastsættes.

Studiekorrektur
Studiekorrektur
Thomas

Fantastisk service

"Jeg har fået læst korrektur på mit speciale. Jeg måtte udskyde korrekturen flere gange, men det var ingen problemer. De er meget fleksible, super forstående. Det har været en rigtig god oplevelse for mig at bruge opgavekorrektur.dk. De bedste anbefalinger herfra."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

H√łjere karakter

Det er naturligvis ikke s√•dan, at man er sikret en god karakter med et godt sprog. Man opn√•r kun en god karakter, hvis opgavens faglige niveau lever op til fagets krav. Men et godt sprog indg√•r i bed√łmmelsen af opgaven. Et sprog med fejl og uklarheder tr√¶kker karakteren ned, mens et korrekt og flydende sprog tr√¶kker karakteren op. I alle de tilf√¶lde, hvor en opgave vurderes at ligge et sted mellem to karakterer, fx i omr√•det mellem 4 og 7 eller i omr√•det mellem 10 og 12, er det n√¶sten altid sproget, der er udslagsgivende for den endelige karakter.

Det er derfor, at man altid bliver anbefalet at læse grundig korrektur på sin opgave.

Det kan dog v√¶re sv√¶rt b√•de at fokusere p√• det faglige indhold i opgaven og den sproglige udformning. Hvis du overlader korrekturen til os, kan du koncentrere dig om indholdet. Hos Opgavekorrektur har vi professionelle korrekturl√¶sere, der sikrer, at din opgave sprogligt er gennemf√łrt korrekt og klart.

Og vi har altid faste lave priser på studiekorrektur. Læs mere om billig korrektur her.

Studiekorrektur på alle sproglige niveauer

Sprog er noget, der fungerer på flere niveauer.

Sproget har en formel side, der skal v√¶re korrekt. Det er alt det, der handler om retskrivning. Retskrivning ang√•r ords stavning, ords b√łjning, kommatering, syntaktiske regler, brug af store bogstaver, brug af forkortelser med videre.

Læs mere om Korrektur Basis, der retter formelle fejl.

Godt sprog er også flydende, klart og præcist. At det er flydende vil sige, at sproget er varieret i ordforråd og i syntaks, således at de samme ord ikke gentages for mange gange, og at der på sætningsniveau er en variation af sætningstyper og sætningslængde.

At sproget er klart og pr√¶cist vil sige, at ordvalget er pr√¶cist, og at sproget bruges √łkonomisk i den forstand, at man formulerer sig uden fyld. Man skal helst formulere sig kort og klart. Og for at kunne formulere sig kort og klart skal man anvende den fagterminologi, der er g√¶ldende indenfor det aktuelle fagomr√•de.

For l√¶gmand vil fagbegreber g√łre teksten sv√¶r at forst√•. Men for en l√¶ser, der kender fagets begreber, er korrekt brug af fagets sprog helt afg√łrende for formidlingen.

Læs mere om Korrektur Plus, der retter både formelle fejl og uklart sprog.

Hvad vægter censor?

Censor v√¶gter sproget, fordi den studerendes stave- og formuleringsevner SKAL indg√• i bed√łmmelsen. Det st√•r i Eksamensbekendtg√łrelsen for b√•de universitetsuddanelserne og de erhvervsrettede professionsuddannelser.

Et aspekt ved godt sprog er sprogets grad af korrekthed. Et korrekt sprog fremmer formidlingen af det faglige indhold.

Men korrekthed er blot et af flere elementer. Med til den samlede bed√łmmelse h√łrer ogs√•, om det faglige indhold er kommunikeret i et klart og flydende sprog. Det er en udpr√¶get misforst√•else, at et let og ligefremt sprog er ikke-akademisk. Man antager, at sproglig¬†¬†kompleksitet og h√łjt lix er lig med h√łjt sprogligt niveau.

Sådan ser censor ikke på det.

Sproget skal naturligvis v√¶re fagligt og holdes i en neutral og n√łgtern stil, men det skal ogs√• v√¶re letl√¶seligt. Der skal v√¶re et flow, en pr√¶cision og en lethed i sproget ‚Äď selvom det er rigt p√• fagbegreber.

Endelig spiller sprogets grad af videnskabelighed ind i den samlede bed√łmmelse af formidlingen. Et videnskabeligt sprog er et sprog, hvor den studerende forholder sig forklarende og refleksivt til de begreber, teorier og metoder, der anvendes i opgaven. Videnskabeligt sprog er ogs√• et sprog, der p√• korrekt vis benytter fagets terminologi i formidlingen. Og s√• ligger der ogs√• en h√łj grad af videnskabelighed i beherskelsen af akademiske fremstillingsformer som at redeg√łre, at analysere, at vurdere, at diskutere og at perspektivere.¬†

Ingen korrekturl√¶sning kan l√łfte et uvidenskabeligt sprog til et videnskabeligt. Det kr√¶ver en decideret omskrivning af opgaven. Men en dygtig korrekturl√¶ser kan - afh√¶ngig af det sproglige udgangspunkt - l√łfte opgavens samlede formidling ved at g√łre sproget korrekt, mere klart, mere flydende og mere konsekvent.

Det vil - alt andet lige - g√łre opgaven bedre.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du har sp√łrgsm√•l, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Ring til Jan p√• 61221984, eller kontakt os via formularen herunder.

Du kan ogs√• bruge formularen til at sende et par sider af din opgave til gratis pr√łvekorrektur, eller du kan skrive til os for at f√• et attraktivt tilbud p√• korrekturl√¶sning af din opgave.

KONTAKT