billig korrekturlæsning

6 øre pr. ord I Prisgaranti

Billig korrekturlæsning

Billig korrekturlæsning er synonym med Opgavekorrektur. Vi tilbyder uden sammenligning landets billigste korrektur-service.

Som studerende tilhører man ikke den økonomiske elite. Pengene er knappe. Det skal prisen på studiekorrektur afspejle. Det skal være billig korrekturlæsning! Og præcis sådan er det hos Opgavekorrektur.

Prisen for Korrektur Basis er kr. 25,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum).

Prisen for Korrektur Plus er kr. 30,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum).

Det er ikke økonomiske motiver, der ligger bag Opgavekorrektur, og vi skal ikke skabe et overskud. Derfor er korrektur hos os meget billigt. Vi ligger 15-25% under den pris på korrekturlæsning, som de øvrige tekstbureauer tilbyder.

Vi har et meget gennemsigtigt og enkelt prissystem. Prisen pr. side ligger helt fast. Uanset antal sider og behovet for korrektur er prisen den samme: Kr. 25,- pr. normalside.

Priseksempler på billig korrekturlæsning

Det er meget billigere at få rettet sin studieopgave af en professionel korrekturlæser, end mange studerende tror. Et bachelorprojekt på 30 sider koster 750 kr., et speciale på 70 sider koster 1750 kr., mens en Ph.d.-afhandling på 100 sider koster 2500 kr.

Det er priser, der er til at have med at gøre – også for studerende. Umiddelbart kan det selvfølgelig føles dyrt, men for pengene får ens opgave et gevaldigt sprogligt løft, der kan hæve karakteren. Og når man vurderer prisen skal man have med i sine tanker, at en professionel korrekturlæser kan rette 7-10 sider i timen. Det vil altså sige, at det typisk tager mere end en dags konstant og koncentreret arbejde at rette et speciale på 70 sider.

Billig kvalitetskorrektur

Selv om opgavekorrektur tilbyder meget billig korrektur, er kvaliteten af vores arbejde meget høj. Du kan være helt sikker på, at vores korrekturlæsere alle er akademisk uddannede indenfor sprog og med stor erfaring i at rette opgaver.

Vi er altid opdateret på de nyeste retskrivningsregler, og vi kender de eksisterende bedre end vores egen bukselomme. Læs mere om vores studiekorrektur her. I indlægget Ondt i skriftsproget kan du læse mere om, hvad det er for aspekter ved din opgave, som censor kigger på, når sproget skal vurderes.

Vores korrekturlæsere er ikke hvem som helst. Vi bruger ikke studerende med en interesse for sprog som korrekturlæsere. Akademisk korrektur er en svær diciplin, og den kræver faguddannede og erfarne korrekturlæsere.

Vores korrekturlæsere har forskellige uddannelser – de er cand.mag.'er, korrespondenter og journalister. Fælles for dem alle er, at de er sprogligt uddannede, at de arbejder professionelt med sprog, og at de har et stort kendskab til akademisk sprog og videnskabelig opgaveskrivning. Det gør dem særligt kvalificerede til akademisk korrektur.

Track changes

Vi retter altid på en måde, så du kan se de rettelser, der er foretaget. Det giver dig den totale frihed til at acceptere eller afvise en rettelse. Vi skal dog tilføje, at vi meget sjældent oplever, at vores kunder afviser en rettelse. Langt de fleste kunder går et par siders rettelser slavisk igennem, og hvis de synes, at det ser fornuftigt ud, accepterer de alle de resterende rettelser på én gang.

I Word korrekturlæser vi med den funktion, der hedder Registrer ændringer, aktiveret. Det er en track-changes-funktion, der – som navnet indikerer – registrerer alle de rettelser, som korrekturlæseren foretager. Det vil sige, at hver gang korrekturlæseren retter en stavefejl, ændrer i kommateringen eller omformulerer en sætning, så kan det ses af kunden.

Det er smart, for det gør produktet, kunden køber, meget synlig, og det gør, at kunden kan vurdere kvaliteten af det arbejde, der er udført.

Vi retter ogsĂĄ opgaver, der er skrevet i LaTeX. LaTeX er en online-editor, der er designet til produktion af akademiske opgaver. OgsĂĄ i LaTeX er der mulighed for at rette med track changes.

Leveringstid og betaling

Fra vi modtager opgaven, skal du regne med, at der går 2-4 dage, før du får den korrekturlæste opgave tilbage. Men den tid, vi skal bruge på at korrekturlæse opgaven, afhænger af opgavens længde og af opgavens sproglige niveau. Er der meget, der skal rettes i opgaven, tager korrekturen naturligvis længere tid, end hvis det er en opgave med få fejl.

I de fleste tilfælde vil vi kunne rette en 15 siders opgave fra dag til dag, mens en opgave på 50 sider typisk tager 2-3 dage.  Uanset antallet af fejl er det samme lave pris: kr. 25,- pr. normalside (inkl. moms). Det er billig korrektur!

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål til korrektur, priser, leveringsdato eller andet, er du meget velkommen til at skrive til os via formularen herunder.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

-