billig-korrektur

6 øre pr. ord I Prisgaranti

Altid billig korrektur

Som studerende tilhører man ikke den økonomiske elite. Pengene er knappe. Det skal prisen på studiekorrektur afspejle. Det skal være billig korrektur! Og præcis sådan er det hos Opgavekorrektur.dk.

Prisen for Korrektur Basis er kr. 25,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum).

Prisen for Korrektur Plus er kr. 30,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum).

Det er ikke økonomiske motiver, der ligger bag Opgavekorrektur.dk, og vi skal ikke skabe et overskud. Derfor er korrektur hos os meget billigt. Vi ligger 15-25% under den pris på korrekturlæsning, som de øvrige tekstbureauer tilbyder.

Vi har et meget gennemsigtigt og enkelt prissystem. Prisen pr. side ligger helt fast. Uanset antal sider og behovet for korrektur er prisen den samme: Kr. 25,- pr. normalside.

Priseksempler på billig korrektur

-

15 sider
Kr375
Korrektur Basis
Prisen er pr. normalside (2400 tegn) og inkl. moms
30 sider
Kr750
Korrektur Basis
Prisen er pr. normalside (2400 tegn) og inkl. moms
50 sider
Kr1250
Korrektur Basis
Prisen er pr. normalside (2400 tegn) og inkl. moms

-

Kvalitetskorrektur

Selv om opgavekorrektur.dk tilbyder meget billig korrektur, er kvaliteten af vores arbejde meget høj. Du kan være helt sikker på, at vores korrekturlæsere alle er akademisk uddannede indenfor sprog og med stor erfaring i at rette opgaver.

Vi er altid opdateret på de nyeste retskrivningsregler, og vi kender de eksisterende bedre end vores egen bukselomme. Læs mere om vores studiekorrektur her. I indlægget Ondt i skriftsproget kan du læse mere om, hvad det er for aspekter ved din opgave, som censor kigger på, når sproget skal vurderes.

Leveringstid og betaling

Fra vi modtager opgaven, skal du regne med, at der går 2-4 dage, før du får den korrekturlæste opgave tilbage. Men den tid, vi skal bruge på at korrekturlæse opgaven, afhænger af opgavens længde og af opgavens sproglige niveau. Er der meget, der skal rettes i opgaven, tager korrekturen naturligvis længere tid, end hvis det er en opgave med få fejl.

I de fleste tilfælde vil vi kunne rette en 15 siders opgave fra dag til dag, mens en opgave på 50 sider typisk tager 2-3 dage.  Uanset antallet af fejl er det samme lave pris: kr. 25,- pr. normalside (inkl. moms). Det er billig korrektur!

Upload af opgaven og betaling sker gennem vores bestillings-modul. Se link herunder.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål til korrektur, priser, leveringsdato eller andet, er du meget velkommen til at skrive til os via formularen herunder.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

-

Dit navn*

Din email*

Besked