Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling

‚áí¬†F√łrende inden for akademisk korrektur
‚áí
H√łjtuddannede korrekturl√¶sere
‚áí Fremragende anmeldelser

Ph.d.-afhandlinger er opgaver p√• h√łjeste akademiske og videnskabelige niveau. Opgavekorrektur.dk tilbyder professionel korrekturl√¶sning af din ph.d.-afhandling p√• dansk eller engelsk til markedets laveste pris. Vi l√¶ser ogs√• gerne korrektur p√• de videnskabelige artikler, der er en del af ph.d.-forl√łbet.

Vores korrekturl√¶sere har en sproglig, videreg√•ende uddannelse og lang erfaring med korrekturl√¶sning. Vi bruger ikke studerende til korrekturl√¶sning, heller ikke af en ph.d. Vi prioriterer uddannelse, erfaring og solidt kendskab til akademisk og videnskabelig opgaveskrivning ‚Äď s√¶rligt n√•r det g√¶lder korrektur af ph.d.-afhandlinger, der er opgaver p√• et h√łjt akademisk niveau skrevet i et specialiseret fagsprog.

Vi retter b√•de i Word og i LaTex, og vi retter b√•de ph.d.-afhandlinger skrevet p√• dansk og p√• engelsk (britisk eller amerikansk engelsk efter kundens √łnske).

Læs mere om korrekturlæserne her.

Opgavekorrektur.dk er specialister i akademisk korrektur, og vi læser også korrektur på specialer, bacheloropgaver, masterprojekter og alle andre videnskabelige opgaver.

Former for ph.d.-korrektur

Korrekturbehovet i en ph.d.-afhandling kan variere fra afhandling til afhandling. Hos Opgavekorrektur.dk kan du derfor vælge mellem Korrektur Basis og Korrektur 5fejl, kongruensfejl og grammatiske fejl.

Med Korrektur Plus rettes din ph.d. for ALLE fejl. Udover basiskorrekturen vil korrekturl√¶seren l√łbende vurdere p√• sprogets klarhed og pr√¶cision og stramme op, hvis der er behov for det. En plus-rettelse er ofte ikke en korrektion af ukorrekt sprog. Der er tale om lette sproglige tilretninger, der g√łr sproget mere pr√¶cist og derfor bedre.

Korrekturlæseren ændrer aldrig i indholdet. Hvis vi vurderer, at en sætning eller en passage er uklart formuleret, men er i tvivl, om en eventuel justering ændrer i indholdet, skriver vi altid en kommentar i opgaven, så kunden selv kan tage stilling.

Fantastisk bachelor oplevelse!

Super gode rettelser, fantastisk service og ufattelig venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg f√łrst har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have v√¶ret en stor hj√¶lp de sidste 4 √•r!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Simone Counsell

Fremragende, intet mindre

Jan fandt over dobbelt så mange fejl i projektet, som det andet firma havde fundet.
Jeg er meget meget tilfreds. Venlighed, overblik, ro og forst√•else er n√łgleord om den service, som jeg fik.
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Mikkel Dam

Meget tilfreds med korrektur af min ph.d.

Meget tilfreds. Dygtig, fleksibel og hurtig. Nemt at gennemskue rettelser.
Er meget tilfreds og kan anbefale opgavekorrektur.dk
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Stine

Kun positive ord herfra

Vi har kun gode ting at sige om Opgavekorrektur! Korrekturen var helt igennem sublime! Alle rettelser var velunderbygget og velbegrundet! Vi siger tusinde tak for den gode oplevelse og den store hjælp!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Nana Træde

H√łj kvalitet og verdensklasse service

Jeg valgte Opgavekorrektur og Jan, da jeg havde brug for korrekturlæsning af mit indhold til min hjemmeside. Jan er virkelig effektiv, holder deadlines og ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Dennis Stammerjohan

Kun varme anbefalinger herfra

Jeg brugte opgavekorrektur til mit speciale p√• engelsk. Det blev udf√łrt grundigt og p√• kort tid. Jeg er en meget tilfreds kunde. TAK!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Nanna R.

Gode priser og fantastisk service

Helt igennem fremragende service og produkt. Fra start opleves en klar og hurtig kommunikation, der g√łr det til en fantastisk kundeoplevelse. Jeg blev m√łdt med stor im√łdekommenhed. ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Mads

Grundig og hurtig rettelse

Jeg brugte Opgavekorrektur til mit afsluttende projekt p√• engelsk. Jeg m√łdte en utrolig god service, og rettelserne var b√•de grundige og detaljerede. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Samuel S.

Hurtig retning og masser af gode råd

Jeg f√łlte at jeg fik en meget bedre opgave ud af, at have f√•et opgave korrektur til at hj√¶lpe mig med retning, gode r√•d til min opgave og alt dette for en billig pris. Jeg f√łlte mig tryg og godt behandlet ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
L√¶rke R√łnn Nielsen

Fremragende engelsk korrektur

som altid, sublim korrektur på rekordtid ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Peter Heyn

Korrektur af bacheloropgave: hurtigt, nemt og billigt

Aller bedste anbefalinger herfra, hvis du er på udkig efter professionelle folk til at læse korrektur på din opgave; du vil ikke fortryde det. Ikke sidste gang jeg benytter mig af opgavekorrektur ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
AN

Gode priser og helt igennem fantastisk service

Der er ikke ord der kan beskrive den fantastisk service jeg fik af Opgavekorrektur og is√¶r Jan, men jeg vil pr√łve alligevel. Jeg tog kontakt til Opgavekorrektur ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Nann2411

Yderst tilfreds og fremragende service

Jeg bad om korrekturplus, s√• der var ogs√• √¶ndring i s√¶tninger s√• det gav mere mening, og kommentar om uddybninger og r√•d. Jeg er virkelig tilfreds! Tusind tak. ūüôā ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Helin Ali

Super professionelt og hurtig feedback

Jeg har af flere omgange brugt OpgaveKorrektur.dk til korrektur p√• nogle rapporter og hovedopgave. Dette blev udf√łrt super professionelt og med hurtig feedback ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Flemming Pedersen

Professionelt arbejde og flinke mennesker

Man kan mærke korrekturlæserens stærke kompetencer og dybdegående forståelse for akademisk sprog. Rettelser er skarpe, og beholder tekstens mening til fulde. Fremragende service. ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Tobias

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde! Jeg var meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale. S√¶rligt den gode kundeservice. Jeg blev m√łdt med stor fleksibilitet og im√łdekommenhed. Den st√łrste anbefaling herfra.
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Helle Aar√ł-Hansen

2. opgave ‚Äď stadig perfekt og til en god pris

Anden gang i retter min universitetsopgave, igen til et 12 tal. God, professionel og hurtig service!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Christoffer

Skarp og kompetent korrektur af phd-afhandling

Rigtig skarp og kompetent korrektur og sprogrevision af min ph.d.-afhandling - fem stjerner herfra!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Marie Sundby Nickelsen

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Konservativ ph.d.-korrektur

Vi retter ph.d.-afhandlinger på både engelsk og dansk.

Ved danske afhandlinger korrekturlæser vi i overensstemmelse med retskrivningsreglerne fra Dansk Sprognævn. I dansk retskrivning findes et væld af valgfriheder, og vi har som et generelt korrekturprincip, at vi ved valgfrihed vælger den oprindelige regel.

Et eksempel på en sådan valgfrihed er stavningen af ordet indenfor, hvor det er valgfrit, om ordet, når det optræder som præposition foran en styrelse, skal skrives i ét eller to ord. Her vælger vi den oprindelige regel, nemlig at ordet skrives i to ord, fx Tjek af fagspecifikke termer ligger inden for rammerne af akademisk korrektur.

En andet eksempel er stavningen af et ord som ressource, hvor det i dag er valgfrit, om ordet staves ressource eller resurse. Vi vælger at bruge stavemåden ressource som standard.

Et tredje eksempel er komma foran ledsætninger, altså startkomma. Det er i dag valgfrit, om man vil sætte startkomma eller ej. Vi vælger at sætte startkomma, da denne regel er i overensstemmelse med det traditionelle grammatiske komma.

Ph.d.-afhandlinger på engelsk

Mange ph.d.-afhandlinger skrives på engelsk. Det er vores erfaring, at de fleste ph.d.-studerende er habile til at formulere sig skriftligt på engelsk, men når man ikke har engelsk som modersmål, kan det ikke undgås, at der er fejl i sproget.

De engelske korrekturl√¶sere hos Opgavekorrektur.dk er erfarne korrekt√łrer, og de har enten en universitetsgrad i engelsk eller engelsk som modersm√•l. Vi retter ph.d.-afhandlinger p√• b√•de britisk engelsk og amerikansk engelsk.¬†¬†

Akademisk skrivning

Tips, tricks og guides om akademisk skrivning. Læs om problemformulering, diskussion, referenceteknik og meget andet.

Problemformulering

Problemformuleringen er et styringsredskab for hele den akademiske opgave. Læs mere om den gode problemformulering her.

Diskussion

Et obligatorisk element i alle opgaver er diskussionen af andre forskeres viden og teorier. Lær, hvordan man skriver en god diskussion.

Akademisk sprog

Akademisk sprog er klart, præcist og entydigt. Det er ikke tungt og komplekst. Læs om, hvad man skal ... og hvad man skal undgå.

APA

APA's referencesystem er udbredt på danske uddannelsesinstitutioner. Det er også det system, vi henholder os til hos Opgavekorrektur.

Kildehenvisning

Det er afg√łrende at dokumentere sin opgave. Se, hvordan man kildehenviser til forskellige kildetyper fra websitet til antologien med 6 forfattere.

Litteraturliste

Men en litteraturlisten kan andre genfinde de kilder, der bruges i en opgave. L√¶r at opstille en litteraturliste korrekt j√¶vnf√łr APA-standarden.

Citering

Det er vigtigt at f√łlge en akademisk norm, n√•r man citerer en kilde, og v√¶re konsevent i brugen. L√¶r alt at citere i akademiske opgaver her.

APA FAQ

Hvad betyder DOI? Hvordan henviser man til et website uden forfatter? Skal man bruge "ibid"? Hvordan laver man en henvisning med flere kilder?

Kommaregler

Kommareglerne er mange, og de volder et tilsvarende antal problemer. Reduc√©r antallet af kommafejl ved at f√łlge nogle enkle regler.

Kommatests

Det siges, at antallet af personer, der kan sætte komma 100 % korrekt, kan tælles på én hånd.
Tjek dine kommaskills i testene her.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Gennemsigtighed i ph.d.-korrekturen

Det er afg√łrende for os, at der er fuld gennemsigtighed i det korrekturprodukt, vi leverer. Derfor er alle de rettelser, korrekturl√¶seren tilf√łrer ph.d.-afhandlingen, synlige i dokumentet.

Vi retter altid i Word med korrekturfunktionen aktiveret. Funktionen hedder officielt 'Registrer √¶ndringer', og n√•r den er sl√•et til, markeres alle √¶ndringer i dokumentet. De korrektioner, korrekturl√¶seren foretager, synligg√łres ‚Äď og det uanset, om der er tale om et mellemrum, der tilf√łres teksten, et komma, der fjernes, en √¶ndring i stavem√•den eller hele ord, der slettes og erstattes af andre.

Sidel√łbende med korrektionerne tilf√łjer vi kommentarer i margenen med beskeder til kunden, fx om redundant sprogbrug, forslag til alternativ formulering, forslag til en tilf√łjelse, information om uklart sprog, der ikke er korrigeret af hensyn til indholdet med videre.

Du kan gå rettelserne og kommentarerne igennem fra start til slut og acceptere rettelserne én efter én. Korrekturen går grundigt til værks, og det kan derfor være et tidskrævende arbejde at gå alle rettelserne igennem. Men vi anbefaler, at du afsætter tid til arbejdet, inden du skal aflevere opgaven.

Der er dog mange, der tjekker korrekturen de f√łrste 10-20 sider, hvorefter de p√• √©n gang accepterer rettelserne p√• de resterende sider. Det kan man fint g√łre, hvis man er tryg ved korrekturen, for vi laver aldrig korrektioner, der √¶ndrer indholdet - kun korrektioner, der forbedrer sproget.

Når du får opgaven tilbage, medsender vi også en version af teksten, hvor alle rettelserne er accepteret.

Gratis pr√łvekorrektur af ph.d.-afhandling

Hvis du er i tvivl, om du skal v√¶lge Korrektur Basis eller Korrektur Plus, er du meget velkommen til at benytte dig af tilbuddet om gratis pr√łvekorrektur.

Send et par sider af din ph.d. til os, så kommer vi med en anbefaling.

Du er naturligvis ogs√• velkommen til at en gratis pr√łvekorrektur, hvis du vil tjekke kvaliteten af vores korrekturservice, eller hvis du helt grundl√¶ggende er usikker p√•, om det kan svare sig for dig at f√• udf√łrt professionel korrekturl√¶sning af din ph.d.-afhandling.

Pr√łvekorrekturen vil ogs√• give os mulighed for at vurdere korrekturbehovet i din ph.d.-afhandling, s√•ledes at vi evt. kan give dig et fordelagtigt tilbud p√• korrekturen. Hvis korrekturbehovet er begr√¶nset, kan vi naturligvis tilbyde en lavere pris end vores normalpriser.

Pr√łvekorrekturen er gratis og uforpligtende. G√• til siden om pr√łvekorrektur.

L√łbende korrekturl√¶sning

Ved l√¶ngere opgaver oplever vi j√¶vnligt, at kunden √łnsker at f√• opgaven korrekturl√¶st i takt med, at opgaven skrives. Det er en service, vi gerne yder, og den kan v√¶re s√¶rlig relevant for en ph.d.-afhandling med en skriveproces, der str√¶kker sig over lang tid.

Kontakt os for en aftale om l√łbende korrektur. Vi er meget fleksible.

Betaling af ph.d.-korrektur

Hvis den institution, du er tilknyttet, betaler for korrekturen, kan faktureringen ske elektronisk. Vi skal blot have oplysninger om institutionens EAN-nummer.

Alternativt foregår betalingen ved, at vi sender en faktura til kunden med otte dages betalingsfrist. Det giver kunden god tid til at gå korrekturen igennem, inden betalingen finder sted.

Vi er trygge ved, at kunden betaler, og vi er trygge ved den kvalitet, vi selv leverer. Derfor opkr√¶ver vi ikke ‚Äď som mange andre bureauer ‚Äď betaling p√• forh√•nd.

Fortrolighed

Hos Opgavekorrektur.dk er vi meget opmærksomme på, at ph.d.-afhandlinger og andre akademiske opgaver skal behandles sikkert og fortroligt.

Hos Opgavekorrektur behandles alle henvendelser, al mundtlig og skriftlig kommunikation og alle opgaver, der udveksles mellem kunden og Opgavekorrektur, med fuld fortrolighed og tavshedspligt.

Det er alene ejeren af Opgavekorrektur.dk og den udvalgte korrekturlæser, der har adgang til afhandlingen og personoplysninger om kunden. Korrekturlæseren har underskrevet en bindende aftale om tavshedspligt og fortrolig behandling af den ph.d.-afhandling, der korrekturlæses.

Alle personoplysninger og de dokumenter, der knytter sig til en konkret ordre, slettes permanent, senest 3 uger efter at kundeforholdet er afsluttet.

Læs mere om behandling af persondata her.

Læs mere om professionel korrekturlæsning hos Opgavekorrektur.dk.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud p√• korrektur, bestille gratis pr√łvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par sp√łrgsm√•l.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

Dit navn*

Din email*

Besked

OPGAVEKORREKTUR

Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vores kerneområde er akademisk korrektur af studieopgaver på dansk eller engelsk. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

 

KONTAKT OS
Skriv, ring eller sms.

+45 61221984
mail@opgavekorrektur.dk
Facebook