Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling

⇒ Førende inden for akademisk korrektur
⇒
Højtuddannede korrekturlæsere
⇒ Fremragende anmeldelser

Ph.d.-afhandlinger er opgaver på højeste akademiske og videnskabelige niveau. Opgavekorrektur tilbyder professionel korrekturlæsning af din ph.d.-afhandling på dansk eller engelsk til en konkurrencedygtig pris. Vi læser også gerne korrektur på de videnskabelige artikler, der måtte være en del af ph.d.-forløbet.

Vores korrekturlæsere har en sproglig uddannelse på kandidatniveau og lang erfaring med korrekturlæsning. Vi bruger ikke studerende til korrekturlæsning. Vi prioriterer uddannelse, erfaring og solidt kendskab til akademisk og videnskabelig opgaveskrivning – særligt når det gælder korrektur af ph.d.-afhandlinger, der er opgaver på et højt akademisk niveau skrevet i et specialiseret fagsprog.

Vi retter både i Word og i LaTex, og vi retter både ph.d.-afhandlinger skrevet på dansk og på engelsk (britisk eller amerikansk engelsk efter kundens ønske).

Læs mere om korrekturlæserne her.

Opgavekorrektur.dk er specialister i akademisk korrektur, og vi læser også korrektur på specialer, bacheloropgaver, masterprojekter og alle andre videnskabelige opgaver.

BUDGET

kr. 22
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning på danske opgaver over 25 sider.

✔ Korrekt sprog
✔ Accept af få fejl

BASIS

kr. 29
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

✔ Fejlfri stavning
✔ Korrekt kommatering
✔ Gennemført grammatik
✔ Konsekvens i stavemåde
✔ Support

PLUS

kr. 35
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

✔ Alt fra basis
✔ Omformulering af uklart sprog
✔ Tjek af referenceteknik
✔ Kommentarer til sproget
✔ Skriftlig feedback
✔ Support

Tre former for ph.d.-korrektur: budget, basis og plus

Korrekturbehovet i en ph.d.-afhandling kan variere fra afhandling til afhandling. Hos Opgavekorrektur kan du derfor vælge mellem flere korrekturformer: Budget-korrektur, Korrektur Basis og Korrektur Plus.

Med Budget-korrektur rettes din afhandling for alle fejl: slåfejl, stavefejl, kommafejl og alle andre formelle fejl. Den meget lave pris på 22 kr. pr. normalside betyder dog, at du med denne korrekturform må forvente et begrænset antal fejl i korrekturen. Men det er stadig en korrektur, der typisk vil rette 20 fejl for hver fejl, der overses.

Med Korrektur Basis rettes ALLE sproglige fejl i din ph.d.-afhandling: stavefejl, grammatiske fejl, kommafejl, slĂĄfejl med videre. Med denne korrekturfom fĂĄr du en solid grundkorrektur af din ph.d.-afhandling med en ambition om absolut fejlfrihed.

Den udvidede Korrektur Plus indebærer, udover basiskorrekturen, at korrekturlæseren løbende vurderer på sprogets klarhed og strammer op, når der er behov for det. Det vil sige, at korrekturlæseren retter meget mere end blot fomelle fejl. Korrekturlæseren omformulerer uklare/upræcise ord og sætninger, tjekker referenceteknikken, skriver løbende marginkommentarer til sproget og udarbejder en generel feedback på baggrund af de iagttagelser, som korrekturlæseren gør sig undervejs.

Korrekturlæseren ændrer aldrig i indholdet. Hvis vi vurderer, at en sætning eller en passage er uklart formuleret, men er i tvivl om, hvorvidt en eventuel justering ændrer i indholdet, skriver vi altid en kommentar i opgaven, så kunden selv kan tage stilling.

Konservativ ph.d.-korrektur

Vi retter ph.d.-afhandlinger pĂĄ bĂĄde engelsk og dansk.

Ved danske afhandlinger korrekturlæser vi i overensstemmelse med retskrivningsreglerne fra Dansk Sprognævn. I dansk retskrivning findes et væld af valgfriheder, og vi har som et generelt korrekturprincip, at vi ved valgfrihed vælger den oprindelige regel.

Et eksempel på en sådan valgfrihed kan være, om noget skal staves i ét eller to ord. Her vælger vi den oprindelige regel, nemlig at ordet skrives i to ord, fx Tjek af fagspecifikke termer ligger inden for rammerne af akademisk korrektur.

En andet eksempel er stavningen af et ord som ressource, hvor det i dag er valgfrit, om ordet staves ressource eller resurse. Vi vælger i udgangspunktet at bruge stavemåden ressource.

Et tredje eksempel er komma foran ledsætninger, altså startkomma. Det er i dag valgfrit, om man vil sætte startkomma eller ej. Vi vælger at sætte startkomma, da denne regel er i overensstemmelse med det traditionelle grammatiske komma.

Ph.d.-afhandlinger pĂĄ engelsk

Nogle ph.d.-afhandlinger skrives pĂĄ engelsk. Det er vores erfaring, at de fleste ph.d.-studerende er habile til at formulere sig skriftligt pĂĄ engelsk, men nĂĄr man ikke har engelsk som modersmĂĄl, kan det ikke undgĂĄs, at der er fejl og fordanskninger i sproget.

De engelske korrekturlæsere hos Opgavekorrektur er erfarne korrektører, og de har enten en universitetsgrad i engelsk eller engelsk som modersmål. Vi retter ph.d.-afhandlinger på både britisk engelsk og amerikansk engelsk.  

Gennemsigtighed i ph.d.-korrekturen

Det er afgørende for os, at der er fuld gennemsigtighed i det korrekturprodukt, vi leverer. Derfor er alle de rettelser, korrekturlæseren udfører i ph.d.-afhandlingen, synlige i dokumentet.

Vi retter altid i Word med korrekturfunktionen aktiveret. Funktionen hedder officielt 'Registrer ændringer', og når den er slået til, markeres alle ændringer i dokumentet. De korrektioner, korrekturlæseren foretager, synliggøres – og det uanset, om der er tale om et mellemrum, der tilføres teksten, et komma, der fjernes, en ændring i stavemåden eller hele ord, der slettes og erstattes af andre.

Sideløbende med korrektionerne tilføjer vi kommentarer i margenen med beskeder til kunden, fx om redundant sprogbrug, forslag til alternativ formulering, forslag til en tilføjelse, information om uklart sprog, der ikke er korrigeret af hensyn til indholdet med videre.

Du kan gå rettelserne og kommentarerne igennem fra start til slut og acceptere rettelserne én efter én. Korrekturen går grundigt til værks, og det kan derfor være et tidskrævende arbejde at gå alle rettelserne igennem. Men vi anbefaler, at du afsætter tid til arbejdet, inden du skal aflevere opgaven.

Der er dog mange, der tjekker korrekturen de første 10-20 sider, hvorefter de på én gang accepterer rettelserne på de resterende sider. Det kan man fint gøre, hvis man er tryg ved korrekturen, for vi laver aldrig korrektioner, der ændrer indholdet – kun korrektioner, der forbedrer sproget.

NĂĄr du fĂĄr afhandlingen tilbage, medsender vi ogsĂĄ en version af teksten, hvor alle rettelserne er accepteret.

Gratis prøvekorrektur af ph.d.-afhandling

Hvis du er i tvivl, om du skal vælge Korrektur Basis eller Korrektur Plus, er du meget velkommen til at benytte dig af tilbuddet om gratis prøvekorrektur.

Send et par sider af din ph.d. til os, sĂĄ kommer vi med en anbefaling.

Du er naturligvis også velkommen til at en gratis prøvekorrektur, hvis du vil tjekke kvaliteten af vores korrekturservice, eller hvis du helt grundlæggende er usikker på, om det kan svare sig for dig at få udført professionel korrekturlæsning af din ph.d.-afhandling.

Prøvekorrekturen vil også give os mulighed for at vurdere korrekturbehovet i din ph.d.-afhandling, således at vi evt. kan give dig et fordelagtigt tilbud på korrekturen. Hvis korrekturbehovet er begrænset, kan vi naturligvis tilbyde en lavere pris end vores normalpriser.

Prøvekorrekturen er gratis og uforpligtende. Skriv til Jan på mail@opgavekorrektur.dk.

Løbende korrekturlæsning

Ved længere opgaver oplever vi jævnligt, at kunden ønsker at få opgaven korrekturlæst i takt med, at den skrives. Det er en service, vi gerne yder, og den kan være særlig relevant for en ph.d.-afhandling med en skriveproces, der strækker sig over lang tid.

Kontakt os for en aftale om løbende korrektur. Vi er meget fleksible.

Betaling af ph.d.-korrektur

Hvis den institution, du er tilknyttet, betaler for korrekturen, kan faktureringen ske elektronisk. Vi skal blot have oplysninger om institutionens EAN-nummer.

Alternativt foregår betalingen ved, at vi sender en faktura til kunden med otte dages betalingsfrist. Det giver kunden god tid til at gå korrekturen igennem, inden betalingen finder sted.

Vi er trygge ved, at kunden betaler, og vi er trygge ved den kvalitet, vi selv leverer. Derfor opkræver vi ikke – som mange andre bureauer – betaling på forhånd.

Fortrolighed

Hos Opgavekorrektur er vi meget opmærksomme på, at ph.d.-afhandlinger og andre akademiske opgaver skal behandles sikkert og fortroligt.

Hos Opgavekorrektur behandles alle henvendelser, al mundtlig og skriftlig kommunikation og alle opgaver, der udveksles mellem kunden og Opgavekorrektur, med fuld fortrolighed og tavshedspligt.

Det er alene ejeren af Opgavekorrektur og den udvalgte korrekturlæser, der har adgang til afhandlingen og personoplysninger om kunden. Korrekturlæseren har underskrevet en bindende aftale om tavshedspligt og fortrolig behandling af den ph.d.-afhandling, der korrekturlæses.

Alle personoplysninger og de dokumenter, der knytter sig til en konkret ordre, slettes permanent, senest tre uger efter at kundeforholdet er afsluttet.

Læs mere om behandling af persondata her.

Læs mere om professionel korrekturlæsning hos Opgavekorrektur.dk.

Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling
Ph.d.-korrektur
Nadia Mansour

Jeg kan varmt anbefale Opgavekorrektur. Jeg fik en fantastisk service og er yderst tilfreds. Tak for skarp korrekturlæsning af min afhandling.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud på korrektur, bestille gratis prøvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par spørgsmål.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

  OPGAVEKORREKTUR

  Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vores kerneomrĂĄde er akademisk korrektur af studieopgaver pĂĄ dansk eller engelsk. Vi fokuserer pĂĄ god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

   

  KONTAKT OS
  Skriv, ring eller sms.

  +45 93908933
  mail@opgavekorrektur.dk
  Facebook