"Meget professionel kontakt til Jan Billund. Det har v√¶ret en forn√łjelse at korrespondere med ham.¬†Ogs√• meget professionel korrekturl√¶sning og sprogvask. Jeg oplevede gode, brugbare og lettilg√¶ngelige kommentarer fra korrekturl√¶seren.¬†Jeg vil helt sikkert anbefale Opgavekorrektur til andre p√• Syddansk Universitet."

Eva Dam Christensen
Ph.d., SDU


Korrekturlæsning og sprogvask af ph.d.-afhandlinger

¬Ľ F√łrende inden for akademisk korrektur
¬Ľ H√łjtuddannede korrekturl√¶sere
¬Ľ Dansk og engelsk korrektur
¬Ľ Fremragende anmeldelser

Ph.d.-afhandlinger er opgaver p√• h√łjeste akademiske og videnskabelige niveau. Opgavekorrektur tilbyder professionel korrekturl√¶sning af ph.d.-afhandlinger p√• dansk eller engelsk til markedets bedste priser. Vi l√¶ser korrektur p√• afhandlingen, uanset om den er en monografi eller en samling af¬†videnskabelige artikler.

Hos Opgavekorrektur har vi de seneste fem år korrekturlæst rigtigt mange ph.d.-afhandlinger på både dansk og engelsk for kunder på alle de store uddannelsesinstitutioner. Det er de samme 3-4 korrekturlæsere, der arbejder med korrektur af ph.d.er, og de har derfor opbygget stor rutine i at læse, forstå, rette og optimere sproget i opgaver på ph.d.-niveau.

Korrekturl√¶serne har alle en uddannelse p√• kandidatniveau og stor rutine med akademisk korrektur og sprogvask. Vi bruger ikke studerende til korrekturl√¶sning. Vi prioriterer uddannelse, erfaring og solidt kendskab til akademisk og videnskabelig opgaveskrivning ‚Äď s√¶rligt n√•r det g√¶lder korrektur af ph.d.-afhandlinger, der er opgaver p√• et h√łjt akademisk niveau skrevet i et specialiseret fagsprog.

Vi retter b√•de i Word og i LaTex/Overleaf, og vi retter b√•de ph.d.-afhandlinger skrevet p√• dansk og p√• engelsk (britisk eller amerikansk engelsk efter kundens √łnske).

Hos Opgavekorrektur er vi specialister i akademisk korrektur og sprogvask, og vi læser også korrektur på specialer, bacheloropgaver, masterprojekter og alle andre videnskabelige opgaver.

Vi tilbyder desuden at transskribere eventuelle interviews, der måtte indgå som en del af afhandlingens kvalitative empiri. Vi tager en fast pris på 25 kr. pr. lydminut for transskription. Læs mere om transskribering af interviews her.

 


"Jeg har v√¶ret rigtig tilfreds med korrekturl√¶sningen af min engelske ph.d.-afhandling.¬†Korrekturl√¶seren leverede meget omhyggelige og kompetente rettelser og udviste stor forst√•else for det faglige felt. Derudover var der god, fleksibel service og kommunikation undervejs i forl√łbet.¬†De varmeste anbefalinger herfra."

Heidi Hautopp
Ph.d., Aalborg Universitet


Tre former for ph.d.-korrektur

Korrekturbehovet varierer fra afhandling til afhandling. Hos Opgavekorrektur kan du derfor vælge mellem flere korrekturformer: Budget-korrektur, Korrektur Basis og Korrektur Plus.

Med Budget-korrektur rettes din afhandling for alle fejl: slåfejl, stavefejl, kommafejl og alle andre formelle fejl. Den meget lave pris på 22 kr. pr. normalside betyder dog, at du med denne korrekturform må forvente et begrænset antal fejl i korrekturen. Men det er stadig en korrektur, der typisk vil rette 20 fejl for hver fejl, der overses.

Med Korrektur Basis rettes ALLE sproglige fejl i din ph.d.-afhandling: stavefejl, grammatiske fejl, kommafejl, slåfejl med videre. Med denne korrekturfom får du en solid grundkorrektur af din ph.d.-afhandling med en ambition om absolut fejlfrihed.

Den udvidede Korrektur Plus indeb√¶rer, udover basiskorrekturen, sprogvask. Korrekturl√¶seren vurderer l√łbende p√• sprogets klarhed og strammer op, n√•r der er behov for det. Det vil sige, at korrekturl√¶seren retter meget mere end blot fomelle fejl. Korrekturl√¶seren omformulerer uklare/upr√¶cise ord og s√¶tninger, tjekker referenceteknikken, skriver l√łbende marginkommentarer til sproget og udarbejder en generel feedback p√• baggrund af de iagttagelser, som korrekturl√¶seren g√łr sig undervejs.

Korrekturlæseren ændrer aldrig i indholdet. Hvis vi vurderer, at en sætning eller en passage er uklart formuleret, men er i tvivl om, hvorvidt en eventuel justering ændrer i indholdet, skriver vi altid en kommentar i opgaven, så kunden selv kan tage stilling.

BUDGET

kr. 22
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning på danske opgaver over 25 sider.

‚úĒ Korrekt sprog
‚úĒ Accept af f√• fejl

BASIS

kr. 29
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

‚úĒ Fejlfri stavning
‚úĒ Korrekt kommatering
‚úĒ Gennemf√łrt grammatik
‚úĒ Konsekvens i stavem√•de
‚úĒ Support

PLUS

kr. 35
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk sprogvask af opgaver på dansk og engelsk.

‚úĒ¬†Alt fra basis
‚úĒ¬†Omformulering af s√¶tninger
‚úĒ¬†Tjek af referenceteknik
‚úĒ¬†Kommentarer til sproget
‚úĒ¬†Skriftlig feedback
‚úĒ¬†Support

Ph.d.-korrekturlæsning efter alle retskrivningens regler

Ved danske afhandlinger korrekturlæser vi i overensstemmelse med retskrivningsreglerne fra Dansk Sprognævn. I dansk retskrivning findes et væld af valgfriheder, og vi har som et generelt korrekturprincip, at vi ved valgfrihed vælger den oprindelige regel.

En eksempel er stavningen af et ord som 'ressource', hvor det i dag er valgfrit, om ordet staves 'ressource' eller 'resurse'. Vi vælger i udgangspunktet at bruge stavemåden 'ressource'.

Et andet eksempel er komma foran ledsætninger, altså startkomma. Det er i dag valgfrit, om man vil sætte startkomma eller ej. Vi vælger at sætte startkomma, da denne regel er i overensstemmelse med det traditionelle grammatiske komma og i overensstemmelse med praksis hos 9/10 forskere på de danske uddannelsesinstitutioner.

Et tredje eksempel p√• en valgfrihed kan v√¶re, om noget skal staves i √©t eller to ord, fx pr√¶positionen 'inden for' eller 'indenfor'. Her v√¶lger vi den oprindelige regel, nemlig at ordet skrives i to ord, hvis pr√¶positionen f√łlges af en styrelse, fx¬†Tjek af fagspecifikke termer ligger inden for rammerne af akademisk korrektur.

Helt generelt er der dog √©t princip, der trumfer ovenst√•ende, nemlig princippet om ensartethed. Vi s√łrger for, at der ikke veksles mellem forskellige stavem√•der, komma-m√•der, forskellige forkortelser med videre. Korrekturl√¶sningen vil altid ensrette sproget, s√• den samme form bruges konsekvent.¬†

Ph.d.-afhandlinger på engelsk

Nogle ph.d.-afhandlinger skrives på engelsk. Det er vores erfaring, at de fleste ph.d.-studerende er habile til at formulere sig skriftligt på engelsk, men når man ikke har engelsk som modersmål, kan det ikke undgås, at der er fejl og fordanskninger i sproget.

De engelske korrekturl√¶sere hos Opgavekorrektur er erfarne korrekt√łrer med en sproglig universitetsgrad og med engelsk som modersm√•l. Vi retter ph.d.-afhandlinger p√• b√•de britisk engelsk og amerikansk engelsk.¬†¬†

Læs eventuelt mere om korrekturlæsning af akademisk engelsk her.

Rettelser med track-changes

Det er afg√łrende for os, at der er fuld gennemsigtighed i det korrekturprodukt, vi leverer. Derfor er alle de rettelser, korrekturl√¶seren udf√łrer i ph.d.-afhandlingen, synlige i dokumentet.

Vi retter altid i Word med korrekturfunktionen aktiveret. Funktionen hedder officielt 'Registrer √¶ndringer', og n√•r den er sl√•et til, markeres alle √¶ndringer i dokumentet. De korrektioner, korrekturl√¶seren foretager, synligg√łres ‚Äď og det uanset, om der er tale om et mellemrum, der tilf√łres teksten, et komma, der fjernes, en √¶ndring i stavem√•den eller hele ord, der slettes og erstattes af andre.

Sidel√łbende med korrektionerne tilf√łjer vi kommentarer i margenen med beskeder til kunden, fx om redundant sprogbrug, forslag til alternativ formulering, forslag til en tilf√łjelse, information om uklart sprog, der ikke er korrigeret af hensyn til indholdet med videre.

Du kan gå rettelserne og kommentarerne igennem fra start til slut og acceptere rettelserne én efter én. Korrekturen går grundigt til værks, og det kan derfor være et tidskrævende arbejde at gå alle rettelserne igennem. Men vi anbefaler, at du afsætter tid til arbejdet, inden du skal aflevere opgaven.

Der er dog mange, der tjekker korrekturen de f√łrste 10-20 sider, hvorefter de p√• √©n gang accepterer rettelserne p√• de resterende sider. Det kan man fint g√łre, hvis man er tryg ved korrekturen, for vi laver aldrig korrektioner, der √¶ndrer indholdet ‚Äď kun korrektioner, der forbedrer sproget.

Når du får afhandlingen tilbage, medsender vi også en version af teksten, hvor alle rettelserne er accepteret.

Gratis pr√łve og l√łbende rettelse af afhandlingen

Hvis du er i tvivl, om du skal v√¶lge Korrektur Basis eller Korrektur Plus, er du meget velkommen til at benytte dig af tilbuddet om gratis pr√łvekorrektur.

Send et par sider af din ph.d. til os, så kommer vi med en anbefaling.

Du er ogs√• velkommen til at benytte dig af tilbuddet om gratis pr√łvekorrektur. Blot send et uddrag p√• 2-3 sider af din afhandling. Vi retter uddraget igennem og sender retur til dig, s√• du kan vurdere, om det kan svare sig at f√• rettet hele afhandlingen.

Pr√łvekorrekturen er gratis og uforpligtende. Skriv til Jan p√• mail@opgavekorrektur.dk.

L√łbende korrekturl√¶sning

Ved l√¶ngere opgaver oplever vi j√¶vnligt, at kunden √łnsker at f√• opgaven korrekturl√¶st i takt med, at den skrives. Det er en service, vi gerne yder, og den kan v√¶re s√¶rlig relevant for en ph.d.-afhandling med en skriveproces, der str√¶kker sig over lang tid.

Kontakt os for en aftale om l√łbende korrektur. Vi er meget fleksible.

Fortrolighed og betaling af ph.d.-korrektur

Fortrolighed

Hos Opgavekorrektur er vi meget opmærksomme på, at ph.d.-afhandlinger og andre akademiske opgaver skal behandles sikkert og fortroligt.

Hos Opgavekorrektur behandles alle henvendelser, al mundtlig og skriftlig kommunikation og alle opgaver, der udveksles mellem kunden og Opgavekorrektur, med fuld fortrolighed og tavshedspligt.

Det er alene ejeren af Opgavekorrektur og den udvalgte korrekturlæser, der har adgang til afhandlingen og personoplysninger om kunden. Korrekturlæseren har underskrevet en bindende aftale om tavshedspligt og fortrolig behandling af den ph.d.-afhandling, der korrekturlæses.

Alle personoplysninger og de dokumenter, der knytter sig til en konkret ordre, slettes permanent, senest tre uger efter at kundeforholdet er afsluttet.

Læs mere om behandling af persondata her.

Læs mere om professionel korrekturlæsning hos Opgavekorrektur.dk.

Betaling af ph.d.-korrektur

Hvis den institution, du er tilknyttet, betaler for korrekturen, kan faktureringen ske elektronisk. Vi skal blot have oplysninger om institutionens EAN-nummer.

Alternativt foregår betalingen ved, at vi sender en faktura til kunden med otte dages betalingsfrist. Det giver kunden god tid til at gå korrekturen igennem, inden betalingen finder sted.

Vi er trygge ved, at kunden betaler, og vi er trygge ved den kvalitet, vi selv leverer. Derfor opkr√¶ver vi ikke ‚Äď som mange andre bureauer ‚Äď betaling p√• forh√•nd.

Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling
Ph.d.-korrektur
Nadia Mansour

Jeg kan varmt anbefale Opgavekorrektur. Jeg fik en fantastisk service og er yderst tilfreds. Tak for skarp korrekturlæsning af min afhandling.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud p√• korrektur, bestille gratis pr√łvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par sp√łrgsm√•l.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

  OPGAVEKORREKTUR

  Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vores kerneområde er akademisk korrektur af studieopgaver på dansk eller engelsk. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

   

  KONTAKT OS
  Skriv, ring eller sms.

  +45 93908933
  mail@opgavekorrektur.dk
  Facebook