Korrekturlæsning af din bacheloropgave

Med korrekturl√¶sning af din bachelor bliver sproget et positivt bidrag til det helhedsbillede, censor danner sig af opgaven. Sproget skal altid indg√• i bed√łmmelsen. En professionel korrektur af dit bachelorprojekt sikrer, at sproget ikke p√•virker karakteren negativt. Et godt og flydende akademisk sprog kan tv√¶rtimod tr√¶kke karakteren op.

Med korrekturl√¶sning af din bachelor bliver alle opgavens stavefejl og grammatiske fejl rettet. V√¶lger du den korrekturform, der hedder Korrektur Plus, retter vi - ud over de formelle fejl ‚Äď ogs√• sproglige uklarheder og d√•rlige formuleringer. Det l√łfter sproget endnu et niveau.

FREMRAGENDE ANMELDELSER

Kunderne v√¶rds√¶tter, at Opgavekorrektur leverer korrektur af h√łj kvalitet ‚Äď billigt og hurtigt.

98% af kunderne bed√łmmer os fremragende. Tjek os p√• Trustpilot.

 

H√łj kvalitet og verdensklasse service

Jan er virkelig effektiv, holder sine deadlines og kommer med gode konstruktive forslag. Kvaliteten og servicen er h√łj, og prisen kan alle v√¶re med p√•! S√• det er ikke sidste gang, jeg v√¶lger opgavekorrektur.
Deniis Stammerjohan

Jeg valgte Opgavekorrektur og Jan, da jeg havde brug for korrekturl√¶sning af mit indhold til min hjemmeside. Jan er virkelig effektiv, holder sine deadlines og kommer med gode konstruktive forslag. Kvaliteten og servicen er h√łj, og prisen kan alle v√¶re med p√•! S√• det er ikke sidste gang, jeg v√¶lger opgavekorrektur.
Dennis Stammerjohan

Jeg valgte Opgavekorrektur og Jan, da jeg havde brug for korrekturl√¶sning af mit indhold til min hjemmeside. Jan er virkelig effektiv, holder sine deadlines og kommer med gode konstruktive forslag. Jeg valgte desuden meget p√• baggrund af prisen - jeg fik 2 andre tilbud, der var over dobbelt s√• dyre, som det Jan gav mig. Men selvom prisen har v√¶ret billigere, har arbejdet ikke haltet p√• kvaliteten. Kvaliteten og servicen er nemlig h√łj, og prisen kan alle v√¶re med p√•! S√• det er ikke sidste gang, jeg v√¶lger opgavekorrektur.
Dennis Stammerjohan

Meget tilfreds med korrektur af min phd.

Meget tilfreds. Dygtig, fleksibel og hurtig.
Meget nemt at gennemskue rettelser.
Er meget tilfreds og kan anbefale opgavekorrektur.dk
Stine

Meget tilfreds. Dygtig, fleksibel og hurtig.
Meget nemt at gennemskue rettelser.
Er meget tilfreds og kan anbefale opgavekorrektur.dk
Stine

Meget tilfreds. Dygtig, fleksibel og hurtig.
Meget nemt at gennemskue rettelser.
Er meget tilfreds og kan anbefale opgavekorrektur.dk
Stine

Super professionelt og hurtig feedback

Jeg har af flere omgange brugt OpgaveKorrektur til korrektur p√• nogle studie rapporter og hovedopgave. Dette blev udf√łrt super professionelt og med hurtig feedback. Hvis bare man sender en "Early Warning" s√• kan man f√• udf√łrt korrektur p√• meget kort tid.
Jeg vil benytte OpgaveKorrektur igen, når nye projekter kræver dette.
Flemming Pedersen

Jeg har af flere omgange brugt OpgaveKorrektur til korrektur p√• nogle studie rapporter og hovedopgave. Dette blev udf√łrt super professionelt og med hurtig feedback. Hvis bare man sender en "Early Warning" s√• kan man f√• udf√łrt korrektur p√• meget kort tid.
Jeg vil benytte OpgaveKorrektur igen, når nye projekter kræver dette.
Flemming Pedersen

Jeg har af flere omgange brugt OpgaveKorrektur til korrektur p√• nogle studie rapporter og hovedopgave. Dette blev udf√łrt super professionelt og med hurtig feedback. Hvis bare man sender en "Early Warning" s√• kan man f√• udf√łrt korrektur p√• meget kort tid.
Jeg vil benytte OpgaveKorrektur igen, når nye projekter kræver dette.
Flemming Pedersen

Gode priser og fantastisk service

Helt igennem fremragende service og produkt. Lige fra f√łrste kontakt opleves en klar og hurtig kommunikation, der g√łr det til en fantastisk kundeoplevelse. Som kunde blev jeg m√łdt med stor im√łdekommenhed.

Jeg er meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale og vil klart g√łre brug af opgavekorrektur.dk igen, og anbefalder dem med gl√¶de til andre.
Mads H.

Helt igennem fremragende service og produkt. Lige fra f√łrste kontakt opleves en klar og hurtig kommunikation, der g√łr det til en fantastisk kundeoplevelse. Som kunde blev jeg m√łdt med stor im√łdekommenhed.

Jeg er meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale og vil klart g√łre brug af opgavekorrektur.dk igen, og anbefalder dem med gl√¶de til andre.
Mads H.

Helt igennem fremragende service og produkt. Lige fra f√łrste kontakt opleves en klar og hurtig kommunikation, der g√łr det til en fantastisk kundeoplevelse. Som kunde blev jeg m√łdt med stor im√łdekommenhed.

Jeg er meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale og vil klart g√łre brug af opgavekorrektur.dk igen, og anbefalder dem med gl√¶de til andre.
Mads H.

Jeg er super tilfreds med det hele

Jeg er super tilfreds med hele forl√łbet - fra start til slut!
Kommunikationen var god undervejs, Jan var super fleksibel og im√łdekom enhver foresp√łrgsel hurtigt og hj√¶lpsomt.
Anbefaler Opgavekorrektur til alle der √łnsker et tip top resultat sprogligt - der er ikke en finger at s√¶tte p√• noget.
Ditte Hvilsom

Jeg er super tilfreds med hele forl√łbet - fra start til slut!
Kommunikationen var god undervejs, Jan var super fleksibel og im√łdekom enhver foresp√łrgsel hurtigt og hj√¶lpsomt. Jeg bliver uventet tilbudt operation lige op til fristen for aflevering, hvorefter min masterplan skrider og jeg kan se frem til at gennemg√• rettelser mm. i morfinp√•virket tilstand dagen efter operationen. Jan s√łrger for at mit speciale bliver rettet f√łr den aftalte deadline, han medsendte en version hvor samtlige rettelser var accepteret og gjorde alt hvad han kunne for at hj√¶lpe mig p√• vej. Jeg er uendelig taknemmelig for jeres hj√¶lp! Tusind tak for alt!
Anbefaler Opgavekorrektur til alle der √łnsker et tip top resultat sprogligt - der er ikke en finger at s√¶tte p√• noget.
Ditte Hvilsom

Jeg er super tilfreds med hele forl√łbet - fra start til slut!
Kommunikationen var god undervejs, Jan var super fleksibel og im√łdekom enhver foresp√łrgsel hurtigt og hj√¶lpsomt. Jeg bliver uventet tilbudt operation lige op til fristen for aflevering, hvorefter min masterplan skrider og jeg kan se frem til at gennemg√• rettelser mm. i morfinp√•virket tilstand dagen efter operationen. Jan s√łrger for at mit speciale bliver rettet f√łr den aftalte deadline, han medsendte en version hvor samtlige rettelser var accepteret og gjorde alt hvad han kunne for at hj√¶lpe mig p√• vej. Jeg er uendelig taknemmelig for jeres hj√¶lp! Tusind tak for alt!
Anbefaler Opgavekorrektur til alle der √łnsker et tip top resultat sprogligt - der er ikke en finger at s√¶tte p√• noget.
Ditte Hvilsom

Skarp og kompetent

Rigtig skarp og kompetent korrektur og sprogrevision af min ph.d.-afhandling - fem stjerner herfra!
Marie Sundby Nickelsen

Rigtig skarp og kompetent korrektur og sprogrevision af min ph.d.-afhandling - fem stjerner herfra!
Marie Sundby Nickelsen

Rigtig skarp og kompetent korrektur og sprogrevision af min ph.d.-afhandling - fem stjerner herfra!
Marie Sundby Nickelsen

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde! Jeg var meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale. S√¶rligt den gode kundeservice. Jeg blev m√łdt med stor fleksibilitet og im√łdekommenhed. Den st√łrste anbefaling herfra.
Helle Aar√ł-Hansen

Fremragende arbejde! Jeg var meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale. S√¶rligt den gode kundeservice. Jeg blev m√łdt med stor fleksibilitet og im√łdekommenhed. Den st√łrste anbefaling herfra.
Helle Aar√ł-Hansen

Fremragende arbejde! Jeg var meget tilfreds med korrekturl√¶sningen af mit speciale. S√¶rligt den gode kundeservice. Jeg blev m√łdt med stor fleksibilitet og im√łdekommenhed. Den st√łrste anbefaling herfra.
Helle Aar√ł-Hansen

Juridisk korrektur p√• h√łjt niveau

Jeg bestilte korrektur plus til min kandidatafhandling i Jura.
Det var tydeligt at korrekturlæseren havde stor erfaring med at rette juridisk tekst.
Jeg kan kun anbefale Opgavekorrektur.dk til andre. Det gav mig en stor sikkerhed i, at det faglige indhold blev forst√•et rigtigt. Det er korrektur p√• allerh√łjeste niveau ūüôā
jfnielsen

Jeg bestilte korrektur plus til min kandidatafhandling i Jura.
Det var tydeligt at korrekturlæseren havde stor erfaring med at rette juridisk tekst. De steder hvor korrekturlæser var i tvivl om forståelsen af teksten fik jeg to særskilte rettelser at vælge mellem, samt feedback herom.
Jeg kan kun anbefale Opgavekorrektur.dk til andre. Det gav mig en stor sikkerhed i, at det faglige indhold blev forstået rigtigt.
Jan er yderst serviceminded og der er l√łbende dialog gennem hele forl√łbet. Derudover er det korrektur p√• allerh√łjeste niveau ūüôā
jfnielsen

Jeg bestilte korrektur plus til min kandidatafhandling i Jura.
Det var tydeligt at korrekturlæseren havde stor erfaring med at rette juridisk tekst. De steder hvor korrekturlæser var i tvivl om forståelsen af teksten fik jeg to særskilte rettelser at vælge mellem, samt feedback herom.
Jeg kan kun anbefale Opgavekorrektur.dk til andre. Det gav mig en stor sikkerhed i, at det faglige indhold blev forstået rigtigt.
Jan er yderst serviceminded og der er l√łbende dialog gennem hele forl√łbet. Derudover er det korrektur p√• allerh√łjeste niveau ūüôā
jfnielsen

Fantastisk bachelor oplevelse

Jeg var meget sent ude og kom i kontakt med Jan! Jeg fik den rettede opgave tilbage 2 dage F√ėR aftalte deadline. Jeg k√łbte kun basispakken og havde ikke regnet med at f√• s√• meget for pengene. Super gode rettelser, fantastisk service og ufattelig venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg f√łrst har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have v√¶ret en stor hj√¶lp de sidste 4 √•r!
Simone Counsell

Jeg var meget sent ude og skulle have fundet nogen som kunne l√¶se min 35 sider bachelor opgave igennem hurtigt. Jeg kom i kontakt med Jan, som gav en fantastisk pris, og s√• kom der oveni opstartsrabat! Jeg fik den rettede opgave tilbage 2 dage F√ėR aftalte deadline. Jeg k√łbte kun basispakken og havde ikke regnet med at f√• s√• meget for pengene. Super gode rettelser, fantastisk service og ufattelig venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg f√łrst har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have v√¶ret en stor hj√¶lp de sidste 4 √•r!
Simone Counsell

Jeg var meget sent ude og skulle have fundet nogen som kunne l√¶se min 35 sider bachelor opgave igennem hurtigt. Jeg kom i kontakt med Jan, som gav en fantastisk pris, og s√• kom der oveni opstartsrabat! Jeg fik den rettede opgave tilbage 2 dage F√ėR aftalte deadline. Jeg k√łbte kun basispakken og havde ikke regnet med at f√• s√• meget for pengene. Super gode rettelser, fantastisk service og ufattelig venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg f√łrst har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have v√¶ret en stor hj√¶lp de sidste 4 √•r!
Simone Counsell

Fremragende

Fremragende - intet mindre!

Jeg stod i et kæmpe tidspres, da jeg få timer inden aflevering ikke var helt tilfreds med den korrekturlæsning, som jeg havde fået hos et konkurrerende firma på mit bachelorprojekt. Jan, smed alt han havde i hænderne, og var klar med en håndsrækning. Han fandt over dobbelt så mange fejl i projektet, som det andet firma havde fundet.
Jeg er meget meget tilfreds. Venlighed, overblik, ro og forst√•else er n√łgleord om den service, som jeg fik.
Mikkel Dam

Fremragende - intet mindre!

Jeg stod i et kæmpe tidspres, da jeg få timer inden aflevering ikke var helt tilfreds med den korrekturlæsning, som jeg havde fået hos et konkurrerende firma på mit bachelorprojekt. Jan, smed alt han havde i hænderne, og var klar med en håndsrækning. Han fandt over dobbelt så mange fejl i projektet, som det andet firma havde fundet.
Jeg er meget meget tilfreds. Venlighed, overblik, ro og forst√•else er n√łgleord om den service, som jeg fik.
Mikkel Dam

Fremragende - intet mindre!

Jeg stod i et kæmpe tidspres, da jeg få timer inden aflevering ikke var helt tilfreds med den korrekturlæsning, som jeg havde fået hos et konkurrerende firma på mit bachelorprojekt. Jan, smed alt han havde i hænderne, og var klar med en håndsrækning. Han fandt over dobbelt så mange fejl i projektet, som det andet firma havde fundet.
Jeg er meget meget tilfreds. Venlighed, overblik, ro og forst√•else er n√łgleord om den service, som jeg fik.
Mikkel Dam

Korrektur af speciale

Jeg fik opgavekorrektur.dk til at l√¶se korrektur p√• mit historie-speciale. Jeg k√łbte korrektur basis, og jeg synes virkelig jeg fik meget for pengene. Super venlig betjening, og hurtige til at sende specialet tilbage. Vildt s√• meget de kunne rette. Jeg anbefaler dem ūüôā
Maja

Jeg fik opgavekorrektur.dk til at l√¶se korrektur p√• mit historie-speciale. Jeg k√łbte korrektur basis, og jeg synes virkelig jeg fik meget for pengene. Super venlig betjening, og hurtige til at sende specialet tilbage. Vildt s√• meget de kunne rette. Jeg anbefaler dem ūüôā
Maja

Jeg fik opgavekorrektur.dk til at l√¶se korrektur p√• mit historie-speciale. Jeg k√łbte korrektur basis, og jeg synes virkelig jeg fik meget for pengene. Super venlig betjening, og hurtige til at sende specialet tilbage. Vildt s√• meget de kunne rette. Jeg anbefaler dem ūüôā
Maja

Virkelig gennemarbejdet korrektur!

Virkelig gennemarbejdet korrektur!
Opgavekorrektur har rettet min afsluttende eksamen, og har været en stor hjælp, hvor der blev fundet selv de mindste fejl. De fremhævede også formulerings fejl og steder hvor meningen var lidt uklar

Er super tilfreds, ogs√• prisen i betragtning. De er billigere og hurtigere end deres konkurrenter, jeg fik leveret p√• under 3 d√łgn 50 siders opgave.
Mads Nielsen

Virkelig gennemarbejdet korrektur!
Opgavekorrektur har rettet min afsluttende eksamen, og har været en stor hjælp, hvor der blev fundet selv de mindste fejl. De fremhævede også formulerings fejl og steder hvor meningen var lidt uklar

Er super tilfreds, ogs√• prisen i betragtning. De er billigere og hurtigere end deres konkurrenter, jeg fik leveret p√• under 3 d√łgn 50 siders opgave.
Mads Nielsen

Virkelig gennemarbejdet korrektur!
Opgavekorrektur har rettet min afsluttende eksamen, og har været en stor hjælp, hvor der blev fundet selv de mindste fejl. De fremhævede også formulerings fejl og steder hvor meningen var lidt uklar

Er super tilfreds, ogs√• prisen i betragtning. De er billigere og hurtigere end deres konkurrenter, jeg fik leveret p√• under 3 d√łgn 50 siders opgave.
Mads Nielsen

Kan på det varmeste anbefales!

Kan p√• det varmeste anbefale Opgavekorrektur.dk herunder Jan! Har altid m√łdt im√łdekommende og hurtig hj√¶lp ift. rettelser af mine akademiske opgaver! Har tidligere pr√łvet en konkurrerende virksomhed, som bestemt ikke levede op til forventningen! Opgavekorrektur.dk er dygtige, grundige og giver samtidig gode inputs! S√• 5 stjerner herfra! Tusind tak for den gode hj√¶lp!
Vanessa

Kan p√• det varmeste anbefale Opgavekorrektur.dk herunder Jan! Har altid m√łdt im√łdekommende og hurtig hj√¶lp ift. rettelser af mine akademiske opgaver! Har tidligere pr√łvet en konkurrerende virksomhed, som bestemt ikke levede op til forventningen! Opgavekorrektur.dk er dygtige, grundige og giver samtidig gode inputs! S√• 5 stjerner herfra! Tusind tak for den gode hj√¶lp!
Vanessa

Kan p√• det varmeste anbefale Opgavekorrektur.dk herunder Jan! Har altid m√łdt im√łdekommende og hurtig hj√¶lp ift. rettelser af mine akademiske opgaver! Har tidligere pr√łvet en konkurrerende virksomhed, som bestemt ikke levede op til forventningen! Opgavekorrektur.dk er dygtige, grundige og giver samtidig gode inputs! S√• 5 stjerner herfra! Tusind tak for den gode hj√¶lp!
Vanessa

Hurtig behandling og god retning

Jeg fik rettet mit speciale hos Opgavekorrektur.dk i januar 2019. Det drejede sig om 80 sider på engelsk. Jeg var tidspresset, hvilket jeg informerede selskabet om - det havde de fuld forståelse og rettede derfor lynhurtigt. Jeg fik det endda hurtigere retur end ventet - og super retning. De er utrolig venlige og lette at kommunikere med! Derfor 5 stjerner og en stor anbefaling herfra!
Freja UM S√łrensen

Jeg fik rettet mit speciale hos Opgavekorrektur.dk i januar 2019. Det drejede sig om 80 sider på engelsk. Jeg var tidspresset, hvilket jeg informerede selskabet om - det havde de fuld forståelse og rettede derfor lynhurtigt. Jeg fik det endda hurtigere retur end ventet - og super retning. De er utrolig venlige og lette at kommunikere med! Derfor 5 stjerner og en stor anbefaling herfra!
Freja UM S√łrensen

Jeg fik rettet mit speciale hos Opgavekorrektur.dk i januar 2019. Det drejede sig om 80 sider på engelsk. Jeg var tidspresset, hvilket jeg informerede selskabet om - det havde de fuld forståelse og rettede derfor lynhurtigt. Jeg fik det endda hurtigere retur end ventet - og super retning. De er utrolig venlige og lette at kommunikere med! Derfor 5 stjerner og en stor anbefaling herfra!
Freja UM S√łrensen

Dygtige og grundige ! Tak! ūüôā

Jeg har nu to gange haft brug for at f√• l√¶st korrektur p√• et par engelsk opgaver. Jeg fik skrevet en mail til Jan og fik svar med det samme og lovning p√•, at de nok skulle v√¶re f√¶rdige til tiden.. Det var de s√•! ūüôā - og grundigt l√¶st igennem, med ikke kun rettelser af grammatiske fejl, men ogs√• forslag til bedre vendinger!
Jeg har været meget meget glad for de gange, jeg har benyttet mig af opgavekorrektur og vil bruge dem igen.
Tak! ūüôā
Emilie

Jeg har nu to gange haft brug for at f√• l√¶st korrektur p√• et par engelsk opgaver og har mildest talt v√¶ret meget sent ude! (den ene var endda lige henover jul og nyt√•r) Men jeg fik skrevet en mail og fik svar med det samme og lovning p√•, at de nok skulle v√¶re f√¶rdige til den tid, vi havde aftalt. Det var de s√•! ūüôā - og grundigt l√¶st igennem, med ikke kun rettelser af grammatiske fejl, men ogs√• forslag til bedre vendinger!

Jeg har været meget meget glad for de gange, jeg har benyttet mig af opgavekorrektur.dk og vil helt klart skrive til dem igen, hvis jeg kommer i problemer med endnu en opgave!
Tak! ūüôā
Emilie

Jeg har nu to gange haft brug for at f√• l√¶st korrektur p√• et par engelsk opgaver og har mildest talt v√¶ret meget sent ude! (den ene var endda lige henover jul og nyt√•r) Men jeg fik skrevet en mail og fik svar med det samme og lovning p√•, at de nok skulle v√¶re f√¶rdige til den tid, vi havde aftalt. Det var de s√•! ūüôā - og grundigt korrekturl√¶st.
Jeg har v√¶ret meget meget glad for de gange, jeg har benyttet mig af opgavekorrektur og vil helt klart skrive til dem igen, hvis jeg kommer i problemer med endnu en opgave! Tak! ūüôā
Emilie

Den bedste korrektur

Jeg har aldrig oplevet så god service.
Jeg var meget overvældet over en ca. 20 siders opgave. Hvem kommer til min undsætning? Få minutter efter at jeg har skrevet til Jan, får jeg et svar. Det kan han sagtens hjælpe med.
Opgaven var s√• d√•rligt formuleret. Efter f√• timer har de f√•et rettet hele opgaven igennem, s√• den blev overskuelig og fin. TAK for alt! Kan klart anbefale opgavekorrektur! Billigt, effektivt og bedst ūüôā
Layla

Jeg har aldrig oplevet så god service.
Jeg var meget overv√¶ldet over en ca. 20 siders opgave. Jeg havde lovet min veninde at hj√¶lpe hende. Hun ringer til mig og skriver, at opgaven skal v√¶re rettet igennem inden for et d√łgn!
Hvem kommer til min undsætning? Få minutter efter at jeg har skrevet til Jan, får jeg et svar. Det kan han sagtens hjælpe med.
Opgaven var s√• d√•rligt formuleret. Efter f√• timer har de f√•et rettet hele opgaven igennem, s√• den blev overskuelig og fin. TAK for alt! Kan klart anbefale opgavekorrektur! Billigt, effektivt og bedst ūüôā
Layla

Jeg har aldrig oplevet så god service.
Jeg var meget overv√¶ldet over en ca. 20 siders opgave. Jeg havde lovet min veninde at hj√¶lpe hende. Hun ringer til mig og skriver, at opgaven skal v√¶re rettet igennem inden for et d√łgn!
Hvem kommer til min undsætning? Få minutter efter at jeg har skrevet til Jan, får jeg et svar. Det kan han sagtens hjælpe med.
Opgaven var s√• d√•rligt formuleret. Efter f√• timer har de f√•et rettet hele opgaven igennem, s√• den blev overskuelig og fin. TAK for alt! Kan klart anbefale opgavekorrektur! Billigt, effektivt og bedst ūüôā
Layla

Tusind tusind tak

Jeg er meget, meget imponeret over, hvor hj√¶lpsomme, h√łflige og imm√łdekommende disse folk er. De er yderst pligtopfyldende.
Man kan have fuld tillid til, at disse gode mennesker g√łr deres arbejde ordentligt og det skal i s√¶rdeleshed understreges, at de er yderst kompetente i at udf√łre korrektur p√• skriftlige opgaver! Jeg beundrer jeres indsats! Tusind, tusind tak for jeres hj√¶lp!
Bedste Hilsener Elim

Jeg er meget, meget imponeret over, hvor hj√¶lpsomme, h√łflige og imm√łdekommende disse folk er. De er altid parate til at hj√¶lpe en og de s√¶tter en s√¶rlig √¶re i, at tingene bliver gjort ordentligt. De er yderst pligtopfyldende.
Man kan have fuld tillid til, at disse gode mennesker g√łr deres arbejde ordentligt og det skal i s√¶rdeleshed understreges, at de er yderst kompetente i at udf√łre korrektur p√• skriftlige opgaver! Jeg beundrer jeres indsats! Tusind, tusind tak for jeres hj√¶lp!
Bedste Hilsener Elim

Jeg er meget, meget imponeret over, hvor hj√¶lpsomme, h√łflige og imm√łdekommende disse folk er. De er altid parate til at hj√¶lpe en og de s√¶tter en s√¶rlig √¶re i, at tingene bliver gjort ordentligt. De er yderst pligtopfyldende.
Man kan have fuld tillid til, at disse gode mennesker g√łr deres arbejde ordentligt og det skal i s√¶rdeleshed understreges, at de er yderst kompetente i at udf√łre korrektur p√• skriftlige opgaver! Jeg beundrer jeres indsats! Tusind, tusind tak for jeres hj√¶lp!
Bedste Hilsener Elim

Meget tilfreds

Jeg fik rettet mit speciale på engelsk hos Opgavekorrektur og er meget tilfreds med arbejdet. Super god korrektur med track changes så jeg selv kunne se, hvor mange fejl jeg laver.
Jeg vil helt sikker anbefale dem til andre, der skriver på engelsk.
Thomas Andersen

Jeg fik rettet mit speciale på engelsk hos Opgavekorrektur og er meget tilfreds med arbejdet. Super god korrektur med track changes så jeg selv kunne se, hvor mange fejl jeg laver.
Jeg vil helt sikker anbefale dem til andre, der skriver på engelsk.
Thomas Andersen

Jeg fik rettet mit speciale på engelsk hos Opgavekorrektur og er meget tilfreds med arbejdet. Super god korrektur med track changes så jeg selv kunne se, hvor mange fejl jeg laver.
Jeg vil helt sikker anbefale dem til andre, der skriver på engelsk.
Thomas Andersen

PhD korrektur p√• h√łjt niveau

H√łjt niveau og god service. Fik korrekturl√¶st en natur/sundhedsvidenskabelig PhD afhandling p√• 2 dage, og er fuldt ud tilfreds med resultatet. Bedste anbefalinger herfra.

Lykke

H√łjt niveau og god service. Fik korrekturl√¶st en natur/sundhedsvidenskabelig PhD afhandling p√• 2 dage, og er fuldt ud tilfreds med resultatet. Bedste anbefalinger herfra.

Lykke

H√łjt niveau og god service. Fik korrekturl√¶st en natur/sundhedsvidenskabelig PhD afhandling p√• 2 dage, og er fuldt ud tilfreds med resultatet. Bedste anbefalinger herfra.

Lykke

Rigtig god og konstruktiv korrektur

Jeg kan helt klart anbefale opgavekorrektur! Hurtig tilbagesending, god kundekontakt og konstruktiv feedback i en fejlfri rettelse fra korrekturlæseren.
Jeg fik selv korrekturlæst mit bachelorprojekt, som var skrevet på Engelsk.
Og s√• er det endda billigt! ūüôā

Andreas Larsen

Jeg kan helt klart anbefale opgavekorrektur! Hurtig tilbagesending, god kundekontakt og konstruktiv feedback i en fejlfri rettelse fra korrekturlæseren.
Jeg fik selv korrekturlæst mit bachelorprojekt, som var skrevet på Engelsk.
Og s√• er det endda billigt! ūüôā

Andreas Larsen

Jeg kan helt klart anbefale opgavekorrektur! Hurtig tilbagesending, god kundekontakt og konstruktiv feedback i en fejlfri rettelse fra korrekturlæseren.
Jeg fik selv korrekturlæst mit bachelorprojekt, som var skrevet på Engelsk.
Og s√• er det endda billigt! ūüôā

Andreas Larsen

Super kompetent korrekturlæsning

Fik korrekturl√¶st mit afsluttende eksamensprojekt p√• min AK. Fik et v√¶ld af rettelser retur. Tror faktisk jeg talte 1.450 rettelser p√• mine 39 siders tekst. S√• ingen tvivl om, at det har givet min opgave et sprogligt l√łft!

Mads Ulrich Holm

Fik korrekturl√¶st mit afsluttende eksamensprojekt p√• min AK. Fik et v√¶ld af rettelser retur. Tror faktisk jeg talte 1.450 rettelser p√• mine 39 siders tekst. S√• ingen tvivl om, at det har givet min opgave et sprogligt l√łft!

Mads Ulrich Holm

Fik korrekturl√¶st mit afsluttende eksamensprojekt p√• min AK. Fik et v√¶ld af rettelser retur. Tror faktisk jeg talte 1.450 rettelser p√• mine 39 siders tekst. S√• ingen tvivl om, at det har givet min opgave et sprogligt l√łft!

Mads Ulrich Holm

Grundig og hurtig rettelse

Jeg brugte Opgavekorrektur til mit afsluttende eksamensprojekt p√• engelsk. Jeg m√łdte en utrolig god service, og opgaverettelserne var b√•de grundige og detaljerede. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
Samuel S.

Jeg brugte Opgavekorrektur til mit afsluttende eksamensprojekt p√• engelsk. Jeg m√łdte en utrolig god service, og opgaverettelserne var b√•de grundige og detaljerede. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
Samuel S.

Jeg brugte Opgavekorrektur til mit afsluttende eksamensprojekt p√• engelsk. Jeg m√łdte en utrolig god service, og opgaverettelserne var b√•de grundige og detaljerede. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
Samuel S.

Kun positive ord herfra!

Kun positive ord herfra!

Vi fik rettet vores speciale af opgavekorrektur.dk og vi har kun gode ting at sige om dem! Korrekturen var helt igennem sublime! Alle rettelser var velunderbygget og velbegrundet! Aftaler blev overholdt til punkt og prikke og vi vil klart anbefale dem til andre som gerne vil have læst og rettet korrektur på deres opgave.

Vi siger tusinde tak for den gode oplevelse og den store hjælp!
Nanna Bente Træde

Kun positive ord herfra!

Vi fik rettet vores speciale af opgavekorrektur.dk og vi har kun gode ting at sige om dem! Korrekturen var helt igennem sublime! Alle rettelser var velunderbygget og velbegrundet! Aftaler blev overholdt til punkt og prikke og vi vil klart anbefale dem til andre som gerne vil have læst og rettet korrektur på deres opgave.

Vi siger tusinde tak for den gode oplevelse og den store hjælp!
Nanna Bente Træde

Kun positive ord herfra!

Vi fik rettet vores speciale af opgavekorrektur.dk og vi har kun gode ting at sige om dem! Korrekturen var helt igennem sublime! Alle rettelser var velunderbygget og velbegrundet! Aftaler blev overholdt til punkt og prikke og vi vil klart anbefale dem til andre som gerne vil have læst og rettet korrektur på deres opgave.

Vi siger tusinde tak for den gode oplevelse og den store hjælp!
Nanna Bente Træde

Yderst tilfreds og fremragende service

Yderst tilfreds og fremragende service. Jeg kontaktede Jan, da jeg var igang med at skrive speciale og havde brug for hj√¶lp til at f√• den l√¶st igennem og rettet til med stavefejl. efter kun 3 dage fik jeg specialet tilbage, og det hele s√• fantastisk ud. Jeg bad om korrekturpkus, s√• der var ogs√• √¶ndring i s√¶tninger s√• det gav mere mening, og kommentar om uddybninger og r√•d. Jeg er virkelig tilfreds med samarbejdet! Tusind tak. ūüôā
Helin Ali

Yderst tilfreds og fremragende service. Jeg kontaktede Jan, da jeg var igang med at skrive speciale og havde brug for hj√¶lp til at f√• den l√¶st igennem og rettet til med stavefejl. efter kun 3 dage fik jeg specialet tilbage, og det hele s√• fantastisk ud. Jeg bad om korrekturpkus, s√• der var ogs√• √¶ndring i s√¶tninger s√• det gav mere mening, og kommentar om uddybninger og r√•d. Jeg er virkelig tilfreds med samarbejdet! Tusind tak. ūüôā
Helin Ali

Yderst tilfreds og fremragende service. Jeg kontaktede Jan, da jeg var igang med at skrive speciale og havde brug for hj√¶lp til at f√• den l√¶st igennem og rettet til med stavefejl. efter kun 3 dage fik jeg specialet tilbage, og det hele s√• fantastisk ud. Jeg bad om korrekturpkus, s√• der var ogs√• √¶ndring i s√¶tninger s√• det gav mere mening, og kommentar om uddybninger og r√•d. Jeg er virkelig tilfreds med samarbejdet! Tusind tak. ūüôā
Helin Ali

Professionelt arbejde og flinke mennesker

Jeg fik mit speciale korrekturlæst hos dem, ikke nok med at de havde en rigtig fin og studievenlig pris, så var arbejdet også yderst tilfredsstillende og lå udover det som jeg havde betalt for. Man kan mærke korrekturlæserens stærke kompetencer og dybdegående forståelse for akademisk sprog, når man modtager sin opgave tilbage. Rettelser er skarpe, og beholder tekstens mening til fulde. Fremragende service.
Tobias

Jeg fik mit speciale korrekturlæst hos dem, ikke nok med at de havde en rigtig fin og studievenlig pris, så var arbejdet også yderst tilfredsstillende og lå udover det som jeg havde betalt for. Man kan mærke korrekturlæserens stærke kompetencer og dybdegående forståelse for akademisk sprog, når man modtager sin opgave tilbage. Rettelser er skarpe, og beholder tekstens mening til fulde. Fremragende service.
Tobias

Jeg fik mit speciale korrekturlæst hos dem, ikke nok med at de havde en rigtig fin og studievenlig pris, så var arbejdet også yderst tilfredsstillende og lå udover det som jeg havde betalt for. Man kan mærke korrekturlæserens stærke kompetencer og dybdegående forståelse for akademisk sprog, når man modtager sin opgave tilbage. Rettelser er skarpe, og beholder tekstens mening til fulde. Fremragende service.
Tobias

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Priser på korrektur af bachelorprojekt

Vi tilbyder studerende Danmarks billigste bachelorkorrektur. Vores priser er tilpasset den √łkonomiske virkelighed for studerende p√• SU.¬†

Prisforskellen p√• Korrektur Basis og Korrektur Plus d√¶kker over, at Korrektur Plus ‚Äď udover at rette alle de formelle fejl i bacheloropgaven ‚Äď ogs√• korrigerer uklart og upr√¶cist sprog. Med Korrektur Plus f√•r du alts√• en korrekturform, der g√łr dit sprog mere fagligt, fordi det bliver mere klart og pr√¶cist.

Professionelle korrekturlæsere

Hos Opgavekorrektur.dk er det en professionel korrekturlæser, der retter din bacheloropgave igennem, så den er fejlfri fra a til z.

Jan, der ejer Opgavekorrektur.dk, og som selv er censor på skriftlige opgaver ved flere uddannelsesinstitutioner, tager en del af bachelorkorrekturen selv. Men derudover har vi en gruppe af færdiguddannede og professionelle sprogfolk knyttet til virksomheden. Læs mere om korrekturlæserne her.

Vores korrekturlæsere har forskellige baggrunde, fx som journalist, korrespondent og tekstforfatter. Vi har også certificerede korrekturlæsere knyttet til virksomheden.

Selv om korrekturlæserne har forskellige faglige baggrunde, kan vi ikke altid finde en korrekturlæser, der har en specialviden om den konkrete bacheloropgaves faglige indhold. Det ville kræve, at vi havde et meget stort antal studerende fra forskellige fakulteter og fag til rådighed som freelance korrekturlæsere.

Det √łnsker vi ikke. For os er det afg√łrende, at korrekturl√¶seren er f√¶rdiguddannet og har professionel erfaring med at arbejde med sprog og tekster. Det er en del af vores kvalitetssikring.

For alle vores korrekturlæsere gælder, at de

  behersker dansk/engelsk skriftsprog til perfektion
  kan identificere og rette fejl og mangler på alle sproglige niveauer
  h
ar et indgående kendskab til akademiske fremstillingsformer og videnskabelig opgaveskrivning.

På siden her kan du - med afsæt i et konkret uddrag af en bacheloropgave - se, hvad det er for fejl, som korrekturlæsningen typisk vil rette.

Fantastisk bachelor oplevelse!
Simone Counsell

Fantastisk bachelor oplevelse

"Jeg var meget sent ude og skulle have fundet nogen som kunne l√¶se min 35 sider bachelor opgave igennem p√• KUN 5 dage. Jeg kom i kontakt med Jan, som gav en fantastisk pris, og s√• kom der oveni opstartsrabat! Jeg fik den rettede opgave tilbage 2 dage F√ėR aftalte deadline. Det var super let at forst√• hvordan jeg skulle acceptere rettelser, og der blev i mailen dertil sendt en lille vejledning., Rettelserne var super, og ikke nok med punktummer og kommaer, var der ogs√• sm√• kommentarer de steder korrekturl√¶seren ikke syntes s√¶tningen gav mening, og ligeledes ideer til bedre ord/vendninger. Jeg k√łbte kun basispakken og havde ikke regnet med at f√• s√• meget for pengene. Super gode rettelser, fantastisk service og ufattelig venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg f√łrst har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have v√¶ret en stor hj√¶lp de sidste 4 √•r!"

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Sproget og karakteren

Det er ikke lige meget, om sproget i en bacheloropgave er godt eller d√•rligt. Sproget indg√•r som et centralt element i det helhedsindtryk, censor danner sig af bacheloren. I Eksamensbekendtg√łrelsen, fx for erhvervsrettede videreg√•ende uddannelser, og i forskellige studieordninger n√¶vnes sproget altid som noget, der skal medtages i bed√łmmelsen af bacheloren.

Sproget skal f√łrst og fremmest v√¶re l√¶seligt og give mening. Men det er ikke gjort med det. I en bacheloropgave skal man skrive¬†videnskabeligt. En opgave er jo i princippet et lille stykke videnskab. At skrive videnskabeligt vil sige f√łlgende:

¬† At skribenten i sproget udtrykker en bevidsthed om opgavens metoder og begreber, og man skal kunne forklare de begreber og metoder, man benytter sig af for at unders√łge en given sag.
  At skribenten behersker og benytter den fagterminologi, der knytter sig til opgavens faglige område. Fagbegreber er gode, fordi de udtrykker en given betydning meget præcist.
¬† At skribenten demonstrerer en sikkerhed i akademiske fremstillingsformer som redeg√łrelse, analyse, vurdering og diskussion.

Med et korrekt, velformuleret og akademisk sprog har du allerede fra start et forspring i censors vurdering af opgaven.

korrekturlæsning bachelor

Hjælp til at skrive bacheloropgaven?

Vi bliver jævnligt spurgt, om vi kan hjælpe med at skrive bacheloren. Det gælder typisk i tilfælde, hvor en studerende arbejder alene med bacheloropgaven, og hvor det kniber med tiden og overblikket. 

Vi bliver desv√¶rre n√łdt til at afvise at hj√¶lpe med at skrive bacheloren. Det er ulovligt, og det ligger uden for det omr√•de, vi bev√¶ger os indenfor, nemlig sproglig optimering af akademiske tekster.

Vi hj√¶lper med at l√łfte sproget flere niveauer, s√• sproget bliver en medvindsfaktor i bed√łmmelsen af opgaven. Det er det, vi g√łr. Og den form for hj√¶lp er fuldt ud lovlig.

Hvad kan du selv g√łre for at rette opgaven?

Selvom der er mange ting, du selv kan g√łre, er der mange, der foretr√¶kker at f√• en professionel korekturl√¶ser til at rette bachelorprojektet.¬†

Men har du mod p√• det, kan du selvf√łlgelig ogs√• selv g√łre en helt masse for at give sproget et l√łft. Vi har skrevet fem tips til, hvordan du skal rette opgaven selv, og hvad du s√¶rligt skal v√¶re opm√¶rksom p√•. Er det et specifikt sproglig udfordring, nemlig kommatering, du k√¶mper med, b√łr du orientere dig i de kommaregler, der kan fjerne 80 % af kommafejlene i din opgave.

GDPR

Hos Opgavekorrektur går vi meget op i datasikkerhed.

Vores kunder skal kunne f√łle sig 100 % sikre p√•, at de opgaver, de sender til os, bliver behandlet professionelt, s√• de ikke kommer i h√¶nderne p√• 3. mand eller fanges af en plagiatkontrol, fordi den tidligere har v√¶ret i vores systemer.

Vores hjemmeside er SSL-sikret. Det kan du se på hængelås-ikonet i adressefeltet. SLL-certifikatet betyder, at alle data, der sendes fra hjemmesiden, krypteres og sikres mod tyveri. De servere, vi bruger, overholder alle GDPR-bestemmelser.

Internt har vi meget strikse procedurer for, hvordan vi håndterer kundernes opgaver. Vores korrekturlæsere underskriver en fortrolighedserklæring, hvor de forpligter sig på at behandle opgaver i henhold til de retningslinjer, vi udstikker.

Vi sletter alt indhold senest tre uger efter, at et kundeforhold er afsluttet.

Du kan læse meget mere om, hvordan vi sikrer din opgave, og hvordan vi sikrer din anonymitet på siden om persondata.

Book en tid til korrektur af din bachelor

Opgavekorrektur er s√¶sonbetonet arbejde. Det er typisk mod slutningen af et semester, at eftersp√łrgslen p√• korrektur er st√łrst.¬†

Vi har en stor kapacitet, men vil du være sikker på, at vi kan læse korrektur på din bacheloropgave, kan du med fordel booke en tid til korrektur.

Det er meget simpelt at booke en tid til korrektur. I formularen indtaster du opgavens sprog (dansk/engelsk), dens forventede l√¶ngde og forventet dato for upload af opgaven til korrekturl√¶sning. S√• s√łrger vi for, at der er en professionel korrekturl√¶ser klar til at give sproget i din bachelor et markant l√łft, der h√¶ver opgavens samlede niveau.

Du kan selvf√łlgelig ogs√• booke tid til korrektur af specialer og alle andre studierelaterede opgaver.

Læs mere

Vil du vide mere?

Hvis du har sp√łrgsm√•l til priser, levering, korrekturformer eller andet, er du velkommen til at sende os en besked gennem formularen her.

KONTAKT OS

Dit navn*

Din email*

Besked