Korrekturlæsning af bacheloropgaver

Med korrekturlæsning af din bachelor bliver sproget et positivt bidrag til det helhedsbillede, censor danner sig af opgaven. Sproget skal altid indgå i bedømmelsen. En professionel korrektur af dit bachelorprojekt sikrer, at sproget ikke påvirker karakteren negativt. Et godt og flydende akademisk sprog kan tværtimod trække karakteren op.

Med bachelor-korrekturen bliver alle opgavens stavefejl og grammatiske fejl rettet. Vælger du den korrekturform, der hedder Korrektur Plus, retter vi – ud over de formelle fejl – også sproglige uklarheder og dårlige formuleringer. Det løfter sproget endnu et niveau.

Priser pĂĄ korrektur af bachelorprojekt

Vi tilbyder studerende Danmarks billigste bachelorkorrektur. Vores priser er tilpasset den økonomiske virkelighed for studerende på SU. 

Prisforskellen på Korrektur Basis og Korrektur Plus dækker over, at Korrektur Plus – udover at rette alle de formelle fejl i bacheloropgaven – også korrigerer uklart og upræcist sprog. Med Korrektur Plus får du altså en korrekturform, der gør dit sprog mere fagligt, fordi det bliver mere klart og præcist.

Kan du leve med enkelte fejl i korrekturen, kan Budget-korrektur være løsningen for dig. Budget-korrektur er ekstrem billig akademisk korrektur, men vi fastholder en høj kvalitet i arbejdet. Korrekturen vil typisk rette mellem 20-40 fejl pr. normalside. Antallet afhænger naturligvis af, hvor mange fejl der rent faktisk er at rette.

BUDGET

kr. 22
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning på danske opgaver over 25 sider.

✔ Korrekt sprog
✔ Accept af få fejl

BASIS

kr. 29
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

✔ Fejlfri stavning
✔ Korrekt kommatering
✔ Gennemført grammatik
✔ Konsekvens i stavemåde
✔ Support

PLUS

kr. 35
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

✔ Alt fra basis
✔ Omformulering af uklart sprog
✔ Tjek af referenceteknik
✔ Kommentarer til sproget
✔ Skriftlig feedback
✔ Support

Professionelle korrekturlæsere

Hos Opgavekorrektur.dk er det en professionel korrekturlæser, der retter din bacheloropgave igennem, så den er fejlfri fra a til z.

Jan, der ejer Opgavekorrektur, og som selv er censor på skriftlige opgaver ved flere uddannelsesinstitutioner, tager en del af bachelorkorrekturen selv. Men derudover har vi et team af professionelle sprogfolk knyttet til virksomheden. Læs mere om korrekturlæserne her.

Korrekturlæserne har forskellige baggrunde, fx som cand.mag., journalist, korrespondent og tekstforfatter. 

Selv om korrekturlæserne har forskellige faglige baggrunde, kan vi ikke altid finde en korrekturlæser, der har en specialviden om den konkrete bacheloropgaves faglige indhold. Det ville kræve, at vi havde et meget stort antal studerende fra forskellige fakulteter og fag til rådighed som freelance korrekturlæsere.

Det ønsker vi ikke. For os er det afgørende, at korrekturlæseren er færdiguddannet og har professionel erfaring med at arbejde med sprog og tekster. Det er en del af vores kvalitetssikring.

For alle vores korrekturlæsere gælder, at de

 • behersker dansk/engelsk skriftsprog til perfektion
 • kan identificere og rette fejl og mangler pĂĄ alle sproglige niveauer.

På siden her kan du - med afsæt i et konkret uddrag af en bacheloropgave - se, hvad det er for fejl, som korrekturlæsningen typisk vil rette.

Opgave-sparring

Opgave-sparring

Et akademisk løft af din opgave

Har du brug for en kvalificeret feedback på din problemformulering, den røde tråd i opgaven, argumentationen m.v. Vi peger på styrker og svagheder i opgaven og anviser, hvordan du kan løfte opgavens akademiske niveau.

Vælg mellem flere pakker, eller fortæl os, hvad du har brug for. Vi indretter sparringen efter dine behov.

Sproget og karakteren

Det er ikke lige meget, om sproget i en bacheloropgave er godt eller dårligt. Sproget indgår som et centralt element i det helhedsindtryk, censor danner sig af bacheloren. I Eksamensbekendtgørelsen, fx for erhvervsrettede videregående uddannelser, og i forskellige studieordninger nævnes sproget altid som noget, der skal medtages i bedømmelsen af bacheloren.

Sproget skal først og fremmest være læseligt og give mening. Men det er ikke gjort med det. I en bacheloropgave skal man skrive videnskabeligt. En opgave er jo i princippet et lille stykke videnskab. At skrive videnskabeligt vil sige, at

 • skribenten i sproget udtrykker en bevidsthed om opgavens metoder og begreber, og man skal kunne forklare de begreber og metoder, man benytter sig af for at undersøge en given sag
 • skribenten behersker og benytter den fagterminologi, der knytter sig til opgavens faglige omrĂĄde
 • skribenten demonstrerer en sikkerhed i akademiske fremstillingsformer som redegørelse, analyse, vurdering og diskussion.

Med et korrekt, velformuleret og akademisk sprog har du allerede fra start et forspring i censors vurdering af opgaven.

Hjælp til at skrive bacheloropgaven?

Vi bliver jævnligt spurgt, om vi kan hjælpe med at skrive bacheloren. Det gælder typisk i tilfælde, hvor en studerende arbejder alene med bacheloropgaven, og hvor det kniber med tiden og overblikket. 

Vi bliver desværre nødt til at afvise at hjælpe med at skrive bacheloren. Det er ulovligt, og det ligger uden for det område, vi bevæger os indenfor, nemlig sproglig optimering af akademiske tekster.

Vi hjælper med at løfte sproget flere niveauer, så sproget bliver en medvindsfaktor i bedømmelsen af opgaven. Det er det, vi gør. Og den form for hjælp er fuldt ud lovlig.

Hvad kan du selv gøre for at rette opgaven?

Selvom der er mange ting, du selv kan gøre, er der mange, der foretrækker at få en professionel korekturlæser til at rette bachelorprojektet. 

Men har du mod på det, kan du selvfølgelig også selv gøre en helt masse for at give sproget et løft. Vi har skrevet fem tips til, hvordan du skal rette opgaven selv, og hvad du særligt skal være opmærksom på. Er det et specifikt sproglig udfordring, nemlig kommatering, du kæmper med, bør du orientere dig i de kommaregler, der kan fjerne 80 % af kommafejlene i din opgave.

Super service!

Jeg havde behov for korrektur på en jurdisk specialeafhandling - firmaet leverede super god, hurtig, effektiv og kyndig hjælp/vejledning og formåede at gøre det super personligt.
Jeg ville ikke tøve med at bruge dem igen!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Jonas Kupper

Bedre bliver det ikke

Jeg har haft en fremragende oplevelse med Opgavekorrektur, der har rettet min bacheloropgave.
Kvaliteten, hastigheden og kommunikationen frem og tilbage var i særklasse. Jeg vil uden tvivl selv gøre brug af deres services fremadrettet.
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Gustav Gade Lauritzen

Fantastisk bachelor oplevelse!

Super gode rettelser, fantastisk service og ufattelig venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg først har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have været en stor hjælp de sidste 4 år!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Simone Counsell

Super kvalitet og service

Jeg bestilte korrektur plus til min kandidatafhandling i Jura.
Min afhandling skulle beskrive gældende ret for et retsområde der endnu ikke har præcedens ...
Det var tydeligt at korrekturlæseren havde stor erfaring med at rette juridisk tekst. Der hvor korrekturlæseren var i tvivl ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
jfnielsen

Opgavekorrektur med høj kvalitet

Vi brugte Opgavekorrektur.dk til vores afsluttende hovedopgave på HD studie og var meget tilfredse. Korrekturlæseren leverede rettelser af høj kvalitet og med en god feedback.
Vi kan klart anbefale at bruge Opgavekorrektur, det betaler sig i tidsbesparelse og højere karakter 🙂
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Sabine Mørch

Fremragende engelsk korrektur

som altid, sublim korrektur pĂĄ rekordtid ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Peter Heyn

Skarp og kompetent korrektur af phd-afhandling

Rigtig skarp og kompetent korrektur og sprogrevision af min ph.d.-afhandling - fem stjerner herfra!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Marie Sundby Nickelsen

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde! Jeg var meget tilfreds med korrekturlæsningen af mit speciale. Særligt den gode kundeservice. Jeg blev mødt med stor fleksibilitet og imødekommenhed. Den største anbefaling herfra.
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Helle Aarø-Hansen

Vores varmeste anbefalinger

Vi har benyttet os af opgavesparring og korrektur. De er effektive, professionelle, leverer høj kvalitet, god service, har forståelse for tidspres, og giver korrektur og opgaversparring til rimelige priser.
Læs mere på Trust Pilot.
----------
GĂĽlizar

Super service

Super service, brugte dem til en afsluttende Bachelor opgave, og modtog både et dokument med rettede grammatiske fejl og et dokument med kommentarer ift. Sprog og sætnings konstruktioner, helt perfekt.
Vi havde en lang korrespondance frem og tilbage under hele forløbet ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Jeppe Foli Mix

Fremragende, intet mindre

Jan fandt over dobbelt sĂĄ mange fejl i projektet, som det andet firma havde fundet.
Jeg er meget meget tilfreds. Venlighed, overblik, ro og forståelse er nøgleord om den service, som jeg fik.
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Mikkel Dam

Meget tilfreds med korrektur af min ph.d.

Meget tilfreds. Dygtig, fleksibel og hurtig. Nemt at gennemskue rettelser.
Er meget tilfreds og kan anbefale opgavekorrektur.dk
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Stine

Kun positive ord herfra

Vi har kun gode ting at sige om Opgavekorrektur! Korrekturen var helt igennem sublime! Alle rettelser var velunderbygget og velbegrundet! Vi siger tusinde tak for den gode oplevelse og den store hjælp!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Nana Træde

Høj kvalitet og verdensklasse service

Jeg valgte Opgavekorrektur og Jan, da jeg havde brug for korrekturlæsning af mit indhold til min hjemmeside. Jan er virkelig effektiv, holder deadlines og ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Dennis Stammerjohan

Kun varme anbefalinger herfra

Jeg brugte opgavekorrektur til mit speciale på engelsk. Det blev udført grundigt og på kort tid. Jeg er en meget tilfreds kunde. TAK!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Nanna R.

Gode priser og fantastisk service

Helt igennem fremragende service og produkt. Fra start opleves en klar og hurtig kommunikation, der gør det til en fantastisk kundeoplevelse. Jeg blev mødt med stor imødekommenhed. ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Mads

Grundig og hurtig rettelse

Jeg brugte Opgavekorrektur til mit afsluttende projekt på engelsk. Jeg mødte en utrolig god service, og rettelserne var både grundige og detaljerede. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Samuel S.

Hurtig retning og masser af gode rĂĄd

Jeg følte at jeg fik en meget bedre opgave ud af, at have fået opgave korrektur til at hjælpe mig med retning, gode råd til min opgave og alt dette for en billig pris. Jeg følte mig tryg og godt behandlet ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Lærke Rønn Nielsen

Korrektur af bacheloropgave: hurtigt, nemt og billigt

Aller bedste anbefalinger herfra, hvis du er på udkig efter professionelle folk til at læse korrektur på din opgave; du vil ikke fortryde det. Ikke sidste gang jeg benytter mig af opgavekorrektur ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
AN

Gode priser og helt igennem fantastisk service

Der er ikke ord der kan beskrive den fantastisk service jeg fik af Opgavekorrektur og især Jan, men jeg vil prøve alligevel. Jeg tog kontakt til Opgavekorrektur ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Nann2411

Yderst tilfreds og fremragende service

Jeg bad om korrekturplus, så der var også ændring i sætninger så det gav mere mening, og kommentar om uddybninger og råd. Jeg er virkelig tilfreds! Tusind tak. 🙂 ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Helin Ali

Super professionelt og hurtig feedback

Jeg har af flere omgange brugt OpgaveKorrektur.dk til korrektur på nogle rapporter og hovedopgave. Dette blev udført super professionelt og med hurtig feedback ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Flemming Pedersen

Professionelt arbejde og flinke mennesker

Man kan mærke korrekturlæserens stærke kompetencer og dybdegående forståelse for akademisk sprog. Rettelser er skarpe, og beholder tekstens mening til fulde. Fremragende service. ...
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Tobias

2. opgave – stadig perfekt og til en god pris

Anden gang i retter min universitetsopgave, igen til et 12 tal. God, professionel og hurtig service!
Læs mere på Trust Pilot.
----------
Christoffer

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

GDPR

Hos Opgavekorrektur gĂĄr vi meget op i datasikkerhed.

Vores kunder skal kunne føle sig 100 % sikre på, at de opgaver, de sender til os, bliver behandlet professionelt, så de ikke kommer i hænderne på 3. mand eller fanges af en plagiatkontrol, fordi den tidligere har været i vores systemer.

Vores hjemmeside er SSL-sikret. Det kan du se på hængelås-ikonet i adressefeltet. SLL-certifikatet betyder, at alle data, der sendes fra hjemmesiden, krypteres og sikres mod tyveri. De servere, vi bruger, overholder alle GDPR-bestemmelser.

Internt har vi meget strikse procedurer for, hvordan vi håndterer kundernes opgaver. Vores korrekturlæsere underskriver en fortrolighedserklæring, hvor de forpligter sig på at behandle opgaver i henhold til de retningslinjer, vi udstikker.

Vi sletter alt indhold senest tre uger efter, at et kundeforhold er afsluttet.

Du kan læse meget mere om, hvordan vi sikrer din opgave, og hvordan vi sikrer din anonymitet på siden om persondata.

Book en tid til korrektur af din bachelor

Opgavekorrektur er sæsonbetonet arbejde. Det er typisk mod slutningen af et semester, at efterspørgslen på korrektur er størst. 

Vi har en stor kapacitet, men vil du være sikker på, at vi kan læse korrektur på din bacheloropgave, kan du med fordel booke en tid til korrektur.

Det er meget simpelt at booke en tid til korrektur. I formularen indtaster du opgavens sprog (dansk/engelsk), dens forventede længde og forventet dato for upload af opgaven til korrekturlæsning. Så sørger vi for, at der er en professionel korrekturlæser klar til at give sproget i din bachelor et markant løft, der hæver opgavens samlede niveau.

Du kan selvfølgelig også booke tid til korrektur af specialer og alle andre studierelaterede opgaver.

Læs mere

Akademisk skrivning

Tips, tricks og guides om akademisk skrivning. Læs om problemformulering, diskussion, referenceteknik og meget andet.

Abstract

Abstractet er et uomgængeligt element i enhver akademisk opgave. Er du i tvivl?
Her er 5 tips til, hvordan man skriver et godt abstract.

Problemformulering

Problemformuleringen er et styringsredskab for hele den akademiske opgave. Læs mere om den gode problemformulering her.

Skrive pĂĄ engelsk

Skal du skrive en akademisk opgave på engelsk? Vi har skrevet en række artikler om do's and don'ts.
Tjek vores engelske univers ud her.

Diskussion

Et obligatorisk element i alle opgaver er diskussionen af andre forskeres viden og teorier. Lær, hvordan man skriver en god diskussion.

Akademisk sprog

Akademisk sprog er klart, præcist og entydigt. Det er ikke tungt og komplekst. Læs om, hvad man skal ... og hvad man skal undgå.

Indledning

Dine bedømmere danner sig et indtryk af opgavens faglige niveau, allerede når de læser indledningen.
SĂĄdan skriver man en indledning!

APA

APA's referencesystem er udbredt pĂĄ danske uddannelsesinstitutioner. Det er ogsĂĄ det system, vi henholder os til hos Opgavekorrektur.

Kildehenvisning

Det er afgørende at dokumentere sin opgave. Se, hvordan man kildehenviser til forskellige kildetyper fra websitet til antologien med 6 forfattere.

Litteraturliste

Men en litteraturlisten kan andre genfinde de kilder, der bruges i en opgave. Lær at opstille en litteraturliste korrekt jævnfør APA-standarden.

Citering

Det er vigtigt at følge en akademisk norm, når man citerer en kilde, og være konsevent i brugen. Lær alt at citere i akademiske opgaver her.

APA FAQ

Hvad betyder DOI? Hvordan henviser man til et website uden forfatter? Skal man bruge "ibid"? Hvordan laver man en henvisning med flere kilder?

Kommaregler

Kommareglerne er mange, og de volder et tilsvarende antal problemer. Reducér antallet af kommafejl ved at følge nogle enkle regler.

Kommatests

Det siges, at antallet af personer, der kan sætte komma 100 % korrekt, kan tælles på én hånd.
Tjek dine kommaskills i testene her.

Typiske fejl

Hos Opgavekorrektur retter vi tusindvis af sider ĂĄr efter ĂĄr. Vi ved derfor, hvor skoen trykker.
Læs om de fejl, vi retter flest af.

Punktopstillinger

Hvordan er det lige, man skriver en punktopstilling? Skal punkterne skrives med stort begyndelsesbogstav? Skal man sætte komma?

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

FAQ – Bacheloropgave

Det gør en professionel korrekturlæser med speciale i akademisk korrektur. Vores korrekturlæsere er udvalgt efter uddannelse, akademisk erfaring og sproglige kompetencer.
Læs mere om korrekturlæserne her.
Ja, Opgavekorrektur tilbyder vejledning både under og efter skriveprocessen. Måske du har brug for sparring om problemformuleringen, metodeafsnittet, den røde tråd eller noget helt fjerde?
Læs mere om opgavesparring her.
Alle!
En professionel korrekturlæser retter fejl på alle sproglige niveauer: stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl, bøjningsfejl med videre.
Med den udvidede plus-korrektur omformuleres uklare sætninger, korrekturlæseren skriver en række kommentarer til sproget, og man får en personlig feedback.
Det kan man gøre direkte på nettet her. Når du har udfyldt og sendt formularen, får du en bekræftelse tilsendt pr. mail med alle de oplysninger, du skal bruge.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores korrektur-service.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

  Dit navn*

  Din email*

  Besked

  OPGAVEKORREKTUR

  Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vores kerneomrĂĄde er akademisk korrektur af studieopgaver pĂĄ dansk eller engelsk. Vi fokuserer pĂĄ god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

   

  KONTAKT OS
  Skriv, ring eller sms.

  +45 93908933
  mail@opgavekorrektur.dk
  Facebook