Opgave-sparring

Et akademisk løft af din opgave

En akademisk opgave skal have faglig tyngde, være videnskabelig og formidles i et sprog, der er sammenhængende, præcist og klart. Det er mange krav koncentreret i det samme produkt, og man spørger sig selv: Er min opgave god nok?

Det kan vi hos Opgavekorrektur give svar på. Og nok så vigtigt – med svaret følger konkrete anvisninger til, hvordan man kan forbedre sin opgave og løfte det akademiske niveau.

Vores vejledere er akademisk uddannede og eksperter i akademisk skrivning. 

Du kan se et eksempel pĂĄ opgavesparring pĂĄ en bacheloropgave her:

Eksempel pĂĄ opgavesparring

Vi tilbyder en række efterspurgte sparringspakker, men strikker også gerne en individuel pakke sammen, hvis dine behov ikke dækkes af én af de følgende.

Se pakkerne under grafikken

Akademisk sparring inkl. korrekturlæsning (Extended)

Giv din opgave et akademisk løft med akademisk sparring inkl. korrekturlæsning – vores mest solgte pakke.

Vi identificerer opgavens svagheder og kommer med konkrete og implementerbare anvisninger til, hvordan du kan forbedre opgaven og løfte det akademiske niveau.

Sparringen kredser i udgangspunktet om problemformuleringen, den røde tråd og opgavens styrker og svagheder.

Pakken inkluderer

 • Gennemlæsning af hele din opgave fra a til z.
 • Vurdering af opgavens problemformulering, røde trĂĄd og styrker og svagheder.
 • Konkrete anvisninger til forbedringer af opgaven, bĂĄde i form af marginkommentarer i selve opgaven og i et særskilt dokument.
 • Akademisk korrekturlæsning (Extended) pĂĄ hele opgaven.

Hvis du har andre områder, du ønsker feedback på, tilpasser vi gerne sparringen.

Pris: 49 kr. pr. normalside (á 2400 tegn inkl. mellemrum).

Pris uden korrekturlæsning: 29 kr. pr. normalside (á 2400 tegn inkl. mellemrum).

Bemærk. Prisen gælder kun for opgaver på 25 normalsider og længere. Ved kortere opgaver aftales særskilt pris.

 

Timepakker

Vi tilbyder akademisk sparring under skriveprocessen – fra de første overvejelser om problemformulering til opgavens sidste punktum er sat.

Du bestemmer selv, om sparringen skal ske mundtligt, skriftligt eller som en kombination.

Priser

Sparring 2 timer: 1000 kr.

Sparring 4 timer: 1800 kr.

Sparring 6 timer: 2400 kr.

Sparring 10 timer: 4000 kr.

Hvad kan sparringen handle om?

 • Formelle krav til opgaven
 • Udarbejdelse tidsplan for opgaveskrivningen
 • Opgavens forskellige dele, fx abstract, indledning, problemformulering, metode, teori, analyse, diskussion, konklusion m.v.
 • Opgavens røde trĂĄd og struktur
 • Opgavens argumentation og progression
 • Referenceteknik – kildehenvisninger og litteraturliste
 • Videnskabsteori og metode

Skriv til os, hvis du har spørgsmål til ydelsen, eller hvis du ønsker at bestille sparringen.

Hvem udfører sparringen?

Vi har akademikere med omfattende viden og erfaring med videnskabelig opgaveskrivning tilknyttet virksomheden. Det vil dog typisk være enten Cecilie, Rune eller Anna, du sparer med.

Cecilie
Cecilie er underviser i akademisk skrivning.

Hun har skrevet ph.d. i socialantropologi på Københavns Universitet og har derudover taget både BA og MA i etnografi og antropologi på Århus Universitet. Hun har arbejdet som ekstern lektor på Aalborg Universitet, hvor hun primært har vejledt og eksamineret specialestuderende. Særlig interesse har hun for forskningsprocessen, herunder skriveprocessen for speciale- og ph.d.-studerende.

I dag udfører Cecilie akademisk korrektur for Opgavekorrektur ved siden af sit eget projekt med skrivekurser for akademikere.

Rune
Rune er cand.mag. i dansk, historie og retorik. Han udfører akademisk korrektur på alle opgaver fra bachelorprojektet til den 300-siders fagligt specialiserede ph.d. Hans erfaring med videnskabelige opgaver er stor, og han kan meget præcist pege på svagheder ved opgavens argumentation, teoribrug, referenceteknik og opbygning.

Anna
Anna er en cand.mag. og har en bacheloruddannelse i lingvistik fra Leiden og Edinburgh University. Hun er vokset op i London med danske forældre. Engelsk er dog hendes modersmål, og det er derfor Anna, der giver feedback på engelske opgaver.

Med en baggrund inden for lingvistik har Anna særlige forudsætninger for at arbejde med sprog, og som korrekturlæser på akademiske opgaver har hun den erfaring med videnskabelige opgaver, der skal til for at give en meget kompetent feedback.

Når hun ikke arbejder for Opgavekorrektur, arbejder hun som engelsklærer og forsker i samarbejde med et sociolingvistisk projekt i Tyskland.

Opgave-sparring
Opgavesparring
GĂĽlizar

Vores varmeste anbefalinger herfra

Jeg og min gruppe har benyttet os af opgavesparring og korrektur.
De er effektive, professionelle, leverer høj kvalitet, god service, har forståelse for tidspres, og giver korrektur og opgaversparring til rimelige priser.
Særligt tak til korrekturlæser Cecilie som giver konstruktiv feedback, der giver klarhed i ens opgave, samt til Jan der driver Opgavekorrektur, for altid hurtige svar og tilbagemelding.
Vi kan helt klart anbefale Dem! 🙂

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til, er du naturligvis velkommen til at sende en besked til Jan. Skriv via kontaktformularen herunder, eller send en mail til mail@opgavekorrektur.dk.