Videnskabelig artikel – korrektur

Videnskabelig artikel - korrektur

Videnskabelige artikler er tekster, som vi hos Opgavekorrektur gerne korrekturlæser. Vi er professionelle korrekturlæsere med ekspertisen til at rette videnskabelige artikler, ph.d.-afhandlinger og andre tekster på et højt videnskabeligt niveau.

Vores speciale er netop opgavekorrektur, og vi er et af de førende bureauer inden for akademisk korrektur af bacheloropgaver, kandidatspecialer, ph.d.-afhandlinger, masterprojekter og alle andre studierelaterede opgaver.

Kompetente korrekturlæsere

Vi har samlet et team af faguddannede korrekturlæsere, der alle er eksperter i korrektur. Vi modtager ugentligt op til flere ansøgninger fra meget kvalificerede korrekturlæsere, og vi vælger at knytte de ansøgere til, der har specielle forudsætninger og evner inden for korrekturlæsning af store universitetsopgaver.

Vi har løbende 5-10 kompetente korrekturlæsere, vi kan trække på. Andre korrekturbureauer har mange flere, men det er vores erfaring, at der sjældent er sammenhæng mellem kvalitet og et meget højt antal eksterne korrekturlæsere.

Hos Opgavekorrektur prioriterer vi få, men kompetente korrekturlæsere, som med tiden opbygger stor erfaring med korrektur af videnskabelige artikler eller andre akademiske tekster.

Alle vores korrekturlæsere er uddannet inden for et relevant fagområde: journalistik, korrespondent, Cand.ling.merc. og Cand.mag. Vi bruger kun faguddannede korrektører, og vi kunne aldrig drømme om at sætte en studerende til at læse korrektur på en akademisk tekst, skrevet i et specialiseret og videnskabeligt sprog.

Læs om vores korrekturteam her.

Videnskabelig artikel pĂĄ dansk eller engelsk

Uanset om artiklen skrives på dansk eller engelsk har vi en professionel korrekturlæser klar. Vi kan både rette artikler, der er skrevet på britisk engelsk og på amerikansk engelsk, og vi garanterer høj kvalitet i korrekturen. Læs mere om korrektur af opgaver på engelsk.

Hvis der er det mindste, tager vi altid en snak med kunden med henblik på at rette eventuelle fejl eller mangler ved korrekturlæsningen.

Men lad os understrege, at det er meget sjældent, at vi oplever, at en kunde har et forbehold over for korrekturen. Men hvis vi gør, agerer vi professionelt og med det udgangspunkt, at kunden har en pointe.

Som en sikkerhed for, at vi gør vores arbejde ordentligt og seriøst, betaler kunden ikke for arbejdet, før det er godkendt. Hos Opgavekorrektur har vi det bedst med, at betalingen først falder, når korrekturlæsningen er godkendt.

Vi behandler alt tilsendt materiale med fuld fortrolighed

Universitetsopgaver er fortrolige dokumenter, der ikke skal flyde tilfældigt rundt mellem skribenten, korrekturbureauet og korrekturlæseren.

Hos Opgavekorrektur.dk behandler vi alt tilsendt materiale og alle personoplysninger fortroligt og med tavshedspligt.

Det er ejeren af Opgavekorrektur, Jan Boysen Billund, der er ansvarlig for sikkerheden. Han er - for at bruge et juridisk begreb - dataansvarlig. Vores korrekturlæsere er databehandlere. Det samme er det firma, der hoster vores website.

Vi har indgået bindende aftaler med alle databehandlere, der sikrer, at kundernes personoplysninger og de tekster, der sendes til os, behandles efter alle lovens forskrifter og med den størst mulige grad af fortrolighed og professionalisme.

Læs mere om sikkerhed og fortrolighed her.

KORREKTUR BASIS

Kr. 25

 6 øre pr. ord

Korrektur Basis retter alle

 Stavefejl, grammatiske fejl, tegnsætningsfejl

  Slåfejl og sjuskefejl

Prisen er inkl. moms og pr. normalside (2400 anslag).

KORREKTUR PLUS

Kr. 30

7 øre pr. ord

Korrektur Plus retter alle

  Stavefejl, grammatiske fejl, tegnsætningsfejl og slåfejl

 Uklare ord, problematiske formuleringer og sproglig inkonsekvens

Prisen er inkl. moms og pr. normalside (2400 anslag).

Vi har meget korte leveringstider, og du kan regne med, at vi altid leverer til den aftalte tid.  

Hvis korrekturlæsningen af en videnskabelig artikel eller en anden opgave ligger nogle uger eller måneder ud i fremtiden, kan du eventuelt booke korrekturen allerede nu. Du kan selvfølgelig også bestille korrekturen her og her og sende opgaven med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.