Tilfredse studerende

Anmeldelser af korrekturlæsning

 

Fremragende – intet mindre!

Jeg stod i et kæmpe tidspres, da jeg få timer inden aflevering ikke var helt tilfreds med den korrekturlæsning, som jeg havde fået hos et konkurrerende firma på min opgave. Jan, smed alt han havde i hænderne, og var klar med en håndsrækning. Han fandt over dobbelt så mange fejl i projektet, som det andet firma havde fundet.

Jeg er meget meget tilfreds. Venlighed, overblik, ro og forståelse er nøgleord om den service, som jeg fik.

Mikkel Dam

-

 

"Bachelor korrektur!
Jeg var meget sent ude og skulle have fundet nogen som kunne læse min 35 sider bachelor opgave igennem på KUN 5 dage. Jeg kom i kontakt med Jan, som gav en fantastisk pris, og så kom der oveni opstartsrabat!
Jeg fik den rettede opgave tilbage 2 dage FØR aftalte deadline. Det var super let at forstå hvordan jeg skulle acceptere rettelser, og der blev i mailen dertil sendt en lille vejledning., Rettelserne var super, og ikke nok med punktummer og kommaer, var der også små kommentarer de steder korrekturlæseren ikke syntes sætningen gav mening, og ligeledes ideer til bedre ord/vendninger.
Jeg købte kun basispakken og havde ikke regnet med at få så meget for pengene. Super gode rettelser, fantastisk service og meget venlig betjening! Jeg er bare ked af jeg først har fundet dem her til min afsluttende opgave, de kunne have været en stor hjælp de sidste 4 år!"

Simone (Lærerudd.)

--

 

"Jeg overvejede længe om, jeg skulle få hjælp til min bachelor. Men valgte at få læst korrektur, fordi det sproglige er med i bedømmelsen. Selv om jeg kun fik Basis-pakken er det utroligt, så meget der blev rettet. Jeg er ikke vildt god til at skrive men fik alligevel afleverede en fejlfri opgave.

Kasper A. (HD, Aarhus BBS)   

-

 

"Opgavekorrektur.dk er billigere end de andre korrektur-firmaer. Man kvaliteten er bare i orden. Det speciale jeg fik tilbage der var sproget blevet meget bedre. Fik 10, og det var mere end jeg havde troet."

Sofie H. (Jura, Københavns Universitet)

-

 

"Det overraskede mig faktisk, at jeg lavet så mange fejl i min opgave. Fortryder ikke et sekund at jeg fik den rettet igennem. Det har hele vejen igennem været en super god oplevelse at bruge Opgavekorrektur.dk. God service og super dygtig korrekturlæser."

Emma P. (lærerudd. VIA University College)