Få styr på kommaet

Opgavekorrektur inviterer til en workshop om kommatering.

Workshoppen er gratis, og den er åben for alle studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser (både korte, mellemlange og lange uddannelser).

Når opgaver bedømmes på de videregående uddannelser, er det ikke kun det faglige indhold, der bedømmes. Sproget indgår også i bedømmelsen. Derfor er det vigtigt, at opgavens indhold formidles i et klart, præcist og korrekt akademisk sprog.

På denne wordshop tager vi fat på det aspekt ved sproget, der uden sammenligning rummer de fleste fejl: tegnsætningen – særligt kommateringen. Den driller, og det er ikke usædvanligt med 20-30 kommafejl pr. side. Det er et formidlingsmæssigt problem, for kommaet er med til at strukturere informationerne for læseren. Dårlig kommatering gør sproget uklart.

På workshoppen præsenteres du for de lette kommaregler, men vi går også i dybden med sætningsanalyse, så du kan sætte kommaet korrekt i sætninger, hvor de lette regler ikke slår til.

Workshoppen veksler mellem teori og praksis. 

Underviser på workshoppen er lektor og ejer af Opgavekorrektur, Jan Boysen Billund.

Pris

Gratis.

Tidspunkt

Torsdag d. 8. dec., 2022, kl. 15.00-17.00.

Sted

Kolding Gymnasium, lokale C5.

Deltagere

Workshoppen er åben for studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Tilmelding

Du kan melde dig til workshoppen i kontaktformularen herunder. Tilmelding senest to uger før kurset. Vi glæder os til at se dig.