Korrektur-Mini

Små opgaver, små priser: kr. 250,-

Korrektur Mini. Korrekturlæsning af små opgaver

Det fleste korrekturbureauer opererer med en minimumspris pr. ordre, typisk omkring 400 kroner. Det vil sige, at en opgave på for eksempel 8 sider koster 400 kroner at få korrekturlæst. Sådan er det ikke hos os.

Korrektur Mini er korrekturlæsning af små opgaver og synopser op til 10 normalsider til en fast, lav pris på kr. 250,- inkl. moms.

Prisen gælder kun for opgaver på dansk.

Med Korrektur Mini rettes alle formelle fejl i din opgave. Korrekturlæseren instiller fejl-detektoren mod opgavens stavefejl, grammatiske fejl, slåfejl, tegnsætningsfejl (punktum, komma og andre tegn) og andre formelle fejl.

I en gennemsnitsopgave er der ofte 30-40 fejl pr. side, svarende til 300-400 fejl i en 10-siders opgave. Med Korrektur Mini koster hver rettelse - i runde tal - 50 øre. 

Det er en yderst SU-venlig pris og uden sammenligning markedets billigste.

Høj kvalitet

Vi har en ambition om at tilbyde Danmarks bedste og billigste studiekorrektur, og alene af den grund kan du være sikker på, at vi gør os umage med alle opgaver - uanset størrelsen på opgaven.

Det kræver både en stor viden om retskrivning og en sprogforståelse ud over det sædvanlige at være en dygtig korrekturlæser. Derfor går alle potentielle korrekturlæsere igennem et testforløb i forbindelse med ansættelse, hvor kun de bedste tilknyttes Opgavekorrektur.dk.

Vores korrekturlæsere kan deres kram, og de er super skarpe til at spotte fejl og uklarheder i sproget. Korrekturlæsningen løfter sproget, og det er noget, der løfter hele opgaven, og som gør censor glad.

På siden Ondt i skriftsproget kan du læse mere om, hvad det vil sige, at sproget indgår i bedømmelsen af en opgave.

Rettelserne

Når du får din opgave eller synopse retur, får du den altid i to versioner. I den ene version kan du se alle de korrektioner, vi har lavet. Det er vores erfaring, at antallet af korrektioner kommer bag på de fleste studerende. Det er helt normalt med 30-40 rettelser pr. side. 

Det kan være en stor mundfuld at accepetere alle rettelserne én efter én, specielt hvis deadline nærmer sig... og det gør den jo tit, når man når til korrekturfasen.

Derfor får du også en version af opgaven, hvor alle rettelserne er accepteret. Det er kun de kommentarer, vi har skrevet, der står tilbage.

Du bestemmer helt selv, hvad du gør med opgaven, der kommer retur fra os. Men vi anbefaler, at du foretager stikprøvekontroller af korrekturen på nogle tilfældige sider. Hvis du på den baggrund er tryg ved vores arbejde, kan du acceptere resten af rettelserne på én gang.

Vi anbefaler også, at du læser hele opgaven grundigt igennem, når du har accpeteret rettelserne. Der kan - undtagelsesvist - ske det, at også vi laver en trykfejl, og den vil du spotte under gennemlæsningen.