Opgave-sparring

Løft det sproglige niveau

Korrektur Plus

Når censor bedømmer en opgave, skal han tage den sproglige kvalitet med i bedømmelsen. Derfor er det vigtigt, at sproget er korrekt. Men det er også vigtigt, at sproget er velformuleret og klart.

Med Korrektur Plus får din opgave et sprogligt løft, der hæver opgavens samlede niveau. Korrektur Plus tilbydes på både danske og engelske opgaver. 

Med Korrektur Plus rettes din opgave både for ALLE fejl, og opgaven korrigeres desuden for uklart sprog:

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Upræcist ordvalg

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Uklare formuleringer

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Sproglig inkonsekvens.

Med Korrektur Plus får du en opgave, der sprogligt er korrekt, konsekvent og klar. 

Opgavekorrektur.dk tilbyder korrekturlæsning af bachelorprojekter, specialer, afhandlinger og andre studieopgaver i det danske uddannelsessystem.

Priseksempler

Prisen for Korrektur Plus er fast: kr. 30,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum). Og prisen er den samme, uanset om opgaven er på dansk eller engelsk.

Den samlede pris afhænger af opgavens længde. Her kan du se priseksempler på Korrektur Plus for opgaver med forskellige længder.

-

[rpt name="priseksempler-plus"]

-

SU'en rækker ikke til mange udskejelser. Vi arbejder derfor med priser, der afspejler den økonomiske virkelighed for de fleste studerende. Opgavekorrektur skal være billig!

Men vi har også professionelle korrekturlæsere knyttet til virksomheden, der skal have en rimelig løn for deres arbejde.

Vi håber, at vi med 25 kr. for Korrektur Basis og 30 kr. for Korrektur Plus har landet priserne på et niveau, hvor de fleste studerende kan følge med.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til korrekturen, priser, leveringsdato, bestilling eller andet, er du meget velkommen til at skrive til os. Benyt formularen herunder. Vi skriver tilbage i en fart.

-