korrektur-basis

Et solidt sprogligt fundament

Korrektur Basis

Korrektur Basis retter alle formelle fejl og skaber således et solidt fundament under det egentlige: det faglige indhold i opgaven. Korrektur Basis tilbydes på både danske og engelske opgaver.

Med Korrektur Basis rettes din opgave for ALLE fejl:

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Stavefejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Tegnsætningsfejl (punktum, komma og andre tegn)

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Grammatiske fejl

[wp-svg-icons icon="checkmark" wrap="i"] Trykfejl.

Den opgave, du får retur, er 100% korrekt fra a til z. 

Opgavekorrektur.dk tilbyder korrektur af bachelorprojekter, specialer, afhandlinger og andre studieopgaver i det danske uddannelsessystem.

Prisen for Korrektur Basis er fast: kr. 25,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum).

Priseksempler

Prisen for Korrektur Basis er kr. 25,- pr. normalside inkl. moms, og prisen er helt fast, uanset hvor om sproget er dansk eller engelsk. Den samlede pris afhænger derfor af opgavens længde.

Her kan du se priseksempler på opgaver med forskellige sidetal.

-

[rpt name="priseksempler"]

-

Som studerende er pengene knappe, og det fohold skal afspejles i prisen for studiekorrektur. Priserne hos Opgavekorrektur.dk er meget billige, og de ligger 15-20% under markedsprisen.

Man kan med rette indvende, at den lave pris må smitte af på kvaliteten af korrekturlæsningen. Men det er ikke tilfældet. Opgavekorrektur.dk er ikke sat i verden for at skabe profit, og vi kan derfor tilbyde kvalitetskorrektur under markedsprisen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til korrekturen, priser, leveringsdato, bestilling eller andet, er du meget velkommen til at skrive til os. Benyt formularen herunder. Vi skriver tilbage i en fart.

-