Magneter og emballage

Smarte magneter

Magneter er smarte løsningen til reolsystemer, dørholdere, fastholdelse af værktøj, skilte, lean-tavler og et hav af andre brugbare funktioner. Smarte magneter gør hverdagen ude i mange virksomheder både lettere og billigere.

Med magneter får man super fleksible holde-løsninger. Magneterne er nemme at flytte rundt eller justere, og har du brug for en helt anden løsning, end den aktuelle magnet, ja, så skifter du den bare ud.

En anden kæmpe fordel ved magneter er, at de stort set er vedligeholdelsesfrie. Det er meget sjældent, at man oplever en magnet, der skal repareres eller udskiftes.

Der findes flere steder, hvor man kan købe magneter, men hos Larko Magnet fås et kæmpe udvalg af alt fra råmagneter over magnet-værktøj til gummimagneter. Hos Larko Magneter servicerer man både store og små virksomheder, og som kunde kan man glæde sig over at handle med en virksomhed, der har 20 års erfaring med certificerede og professionelle magnetløsninger, der tilpasses kundens behov.

Læs mere om Larko Magneter her.

 

Emballage i høj kvalitet

Søger du efter emballage i høj kvalitet, så behøver du kunne lede ét sted: hos Albe Emballage A/S.

Her finder du alt i emballage-løsninger: papkasser, boblefolie, bølgepap, pakketape, strapbåd, mellemlæg, poser, silkepapir – ja, sortimentet er meget større end det, der er nævnt her. Albe Emballage er totalleverandører af industri- og transportemballage, og virksomheden har serviceret kunder i Danmark og i udlandet i mere end 40 år.

Virksomheden tilbyder ikke kun salg af emballage. Man kan også få professionel rådgivning i den rette emballage, der kan forøge salget og minimere omkostninger og forskellige risici.

Det er meget typisk, at for mange virksomheder bruger alt for meget tid på pakningen af varer, og man bruger alt for meget emballage til selve pakningen. Det er jo noget, der koster på bundlinjen, for det er ikke effektivt på nogen måde.

Tager man en rådgiver fra Albe Emballage ind, får man kvalificeret rådgivning i pakkemetoder, emballagetyper og tidsbesparende tiltag.

Virksomheden leverer grønne løsninger, der minimerer emballageforbruget mest muligt, og som tager højde for den enkelte emballagetypes "aftryk" på miljøet. Der er et grønt perspektiv på al virksomhedens ageren, for bæredygtighed er noget, der vægtes højt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.