Professionel korrekturlæser

Professionel korrekturlæser

En professionel korrekturl√¶ser kan l√łfte sproget i din tekst til et h√łjere niveau.¬†

Hos Opgavekorrektur tilbyder vi korrekturlæsning i særklasse, og alle vores folk er professionelle korrekturlæsere. Det betyder, at de til daglig lever af at læse korrektur og levere andre sproglige ydelser, fx transkribering, oversættelse og tekstforfatning.

Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her.

Job som professionel korrekturlæser

Hvis det er et job som korrekturl√¶ser, du s√łger, h√łrer vi hos Opgavekorrektur gerne fra dig. Vi har l√łbende brug for nye folk, s√• vi fortsat kan servicere vores kunder med akademisk korrekturl√¶sning og traditionel korrekturl√¶sning af h√łj kvalitet.

Jobbet som korrekturlæser kræver, at man er god til at arbejde alene, kan koncentrere sig længe om den samme opgave, og at man frem for alt er dybt fortrolig med på dansk retskrivning.

Men det g√łr det ikke alene!

Man skal ogs√• have en sprogforst√•else i s√¶rklasse, for det kr√¶ver det nemlig, hvis man skal sprogforbedre tekster i mange genrer fra ans√łgningen over blogindl√¶gget til den tunge, akademiske opgave.

Skal man have en korrekturlæseruddannelse?

Man skal ikke have en korrekturlæseruddannelse eller et udvidet korrektur-kursus for at blive professionel korrekturlæser hos os. 

Korrekturlæseruddannelserne handler typisk om at opgradere ikke-sprogligt uddannet personale til et niveau, hvor man kan rette stavefejl og komma i almindelige tekster. Det kunne fx være sekretærer, projektledere, fuldmægtige, webmastere og tilsvarende, der som en del af deres jobbeskrivelse har korrekturlæsning af alt fra salgsbreve til årsrapporter.

Det er alle gode folk, men det er ikke personer, der har en lang, sproglig uddannelse bag sig, og det er ikke personer, der forstår sig på akademisk sprogbrug.

For korrekturl√¶serne hos Opgavekorrektur g√¶lder f√łlgende:

  • De er dybt fortrolige med dansk og engelsk retskrivning.
  • De er sprogligt uddannede akademikere.
  • De har en overlegen sprogforst√•else.
  • De har erfaring med akademisk og videnskabelig opgaveskrivning.

De er professionelle sprogfolk, der har en viden om sprog og en sprogerfaring, der langt overstiger den, en sekretær eller projektleder har.

Freelance korrekturlæser

Du er selvf√łlgelig meget velkommen til at skrive til os, hvis du kunne t√¶nke dig at v√¶re korrekturl√¶ser hos Opgavekorrektur.

Arbejdet vil ske på freelance-basis. Du skal derfor stille din egen computer til rådighed, og du skal have adgang til programmet Word.

Om du arbejder i sofaen, ved spisebordet eller på et kontor, er op til dig, så længe korrekturlæsningen afsluttes til den aftalte tid.

Send en mail til Jan på mail@opgavekorrektur.dk.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.