Korrekturlaesning-bog

Kvalitetskorrektur af faguddannede

Korrekturlæsning af bøger

Vi tilbyder korrekturlæsning af bøger til korrekturbranchens laveste priser. Vores korrektur går i dybden og retter alle de tegnsætningsfejl, stavefejl, grammatiske fejl og tastefejl, der måtte være i en roman, en fagbog, en undervisningsbog eller en hvilken som helst anden bog.

Korrekturlæsningen hæfter sig også ved uklare ord og problematiske sætninger, der bør strammes op. Og korrekturlæseren giver selvfølgelig et bud på en anden formulering – altid i respekt for bogens sproglige stil og tone.

Vi udfører korrekturlæsning af bøger på både dansk og engelsk for forlag og selvudgivere, og vi læser korrektur på både skønlitterære bøger og fagbøger.

Retskrivningsregler og korrekturpolitik

Hos Opgavekorrektur udføres korrekturlæsningen af bøger i henhold til retskrivningsreglerne fra Dansk Sprognævn.

Retskrivningsreglerne er absolutte, men giver dog mange valgmuligheder, for eksempel i stavningen af udvalgte ord, brugen af forkortelser og tegnsætning. Vi følger altid den praksis, der er gældende i bogen, eller den korrekturpolitik, som et forlag eller en selvudgiver har beskrevet.

Hvad koster korrekturlæsning af en bog?

Korrektulæsning af en bog koster i udgangspunktet 39,95 kr. pr. normalside (2400 anslag), svarende til cirka 10 øre pr. ord.

Prisen dækker over en basiskorrektur, der indebærer rettelser af alle bogens formelle fejl. Men Korrektur Basis gør vi bogen fejlfri fra enden til anden.

Korrektur Plus er en udvidet korrektur, der inkluderer korrektioner af problematiske ord og sætninger. Som korrekturlæser støder man ofte på ord, der er stavet korrekt, men som er upræcise i konteksten, ligesom man støder på sætninger, der formelt set er korrekte, men som er uklare, snørklede eller på anden måde problematiske. Korrektur Plus retter åbenlyst uklare ord/sætninger og gør desuden skribenten opmærksom på ord og sætninger, der forekommer problematiske.

Korrektur Plus koster 49,95 kr. pr. normalside (2400 anslag), svarende til cirka 12 øre pr. ord.

Da bøger som oftest er længere tekster, vil en eksakt pris dog altid bero på en vurdering af den enkelte tekst. Vi giver gerne et bud under normalpriserne, hvis forudsætningerne er til det.

Modtag et uforpligtende tilbud pĂĄ korrektur af en bog her.

Korrekturlaesning-fagbog

Korrekturlæsning af romaner

Vi korrekturlæser alle slags bøger: romaner, fagbøger, undervisningsmaterialer og alle andre udgivelser i bogform.

For romaner gælder, at korrekturen tager hensyn til den sproglige stil i romanen. Det er typisk Jan, der korrekturlæser skønlitterære værker. Han er cand.mag. med hovedfag i litteraturvidenskab og har mange års erfaring med undervisning i litterært sprog. Han kan derfor korrekturlæse romaner under særlig hensyntagen til værkets sproglige stil og æstetik. Det er en klar fordel, at han vil være i stand til at foreslå små korrektioner af sproget de steder, hvor det måtte være relevant.

Kontakt os for at høre mere eller få et godt tilbud.

Korrekturlæsning af fagbøger

Fagbøger er i sagens natur forfattet i et særligt sprog, der hører til det specifikke faglige område, som fagbogen behandler.

Hos Opgavekorrektur har vi ekspertisen til at korrekturlæse fagbøger inden for mange forskellige faglige områder. Vores korrekturlæsere er alle højtuddannede med et stort ordforråd, en bred viden, et højt abstraktionsniveau og frem for alt en sprogforståelse, der gør dem i stand til at udføre en kompetent og kvalificeret korrektur inden for snart sagt alle faglige områder.

Ud over korrekturen tilbyder vi også at tekstoptimere en fagbog, så den kommunikerer præcist og direkte til målgruppen.

Kontakt os for at høre mere eller få et godt tilbud.

Korrekturlæsning af undervisningsbøger

Hvis man skal have læst korrektur på en undervisningsbog er det en fordel, at korrekturlæseren ved noget om undervisning og faglig/pædagogisk formidling.

Vi har særlige forudsætninger for korrekturlæsning af undervisningsmaterialer. Det vil typisk være Jan, der korrekturlæser bøger til undervisningsbrug. Jan har en baggrund som underviser på læreruddannelsen og har derfor i mange år arbejdet professionelt med pædagogisk formidling.

Man tror det måske ikke, men korrekturen bliver klart bedre, hvis man er fortrolig med genren og tekstens indhold i øvrigt.

Ud over korrekturen tilbyder vi også at tekstoptimere en fagbog, så den taler præcist og direkte til målgruppen.

TEKSTTYPER

Vi læser korrektur på alle tekster

 Tekster til hjemmesider og blogs

  Brochurer, pjecer, hæfter, kataloger

  Artikler, magasiner og tidsskrifter

  Rapporter, manualer, kontrakter

  Personaleblade, salgsbreve og nyhedsbreve

  CV og ansøgninger

  Bøger, lovtekster mv.

KONTAKT OS

Dit navn*

Din email*

Besked