Afgørende korrekturlæsning

Korrekturlæsning af brochurer

Få professionel korrekturlæsning af brochurer og lignende materialer, fx pjecer og foldere. Det er billigt, og det er penge, der er givet godt ud. Vores korrekturlæser kan læse korrektur på brochurer væsentligt hurtigere og derfor væsentligt billigere end de fleste andre.

Vi har ekspertisen og rutinen i at læse korrektur med høj kvalitet til markedets klart laveste priser.

Se priser, og bestil korrekturlæsning her:

loading

Korrektur af brochurer pĂĄ flere sprog

Vi læser korrektur af brochurer på dansk, men vi klarer også uden problemer brochurer og andre tryksager på engelsk. Vi har et par meget kompetente engelske korrekturlæsere, der kender engelsk sprog og grammatik i dybden, og som derfor kan rette med høj kvalitet, så brochuren står helt fejlfri og korrekt i sproget.

Hvis du har brug for korrekturlæsning på andre sprog, er du også meget velkommen til at henvende dig. Vi samarbejder med en lang række personer, der kan korrekturlæse forskellige sprog.

Forskellige niveauer af brochure-korrektur

Hos Opgavekorrektur tilbyder vi 3 former for korrekturlæsning af brochurer. 

Korrektur Basis
Med denne korrekturform rettes din brochure for alle sprogfejl, fx stavefejl, grammatiske fejl, tegnsætningsfejl og slåfejl. Korrektur Basis er den rigtige korrekturform, hvis du vil sikre dig, at brochuren er fejlfri.

Korrektur Plus
Med Korrektur Plus bliver din brochure rettet, så den er fejlfri. Men vi laver også rettelser, der strammer sproget op, så budskabet bliver mere klart. Vi ser på ordvalg og udskifter de 'uklare' ord med mere præcise ord. Vi vurderer også på sætningerne og omformulerer de sætninger, der er uklare eller på anden måde problematiske. 

Korrektur Premium
Korrektur Premium er den dybdegående og meget tidskrævende korrektur. Vi retter selvfølgelig alle fejlene, men vi omskriver også sætninger og hele passager, så budskabet står skarpt og klart for målgruppen. Og vi korrigerer sproget under hensyntagen til målgruppen.

Hurtig levering af den korrekturlæste brochure

I boksen kan du se vores leveringstider på korrektur af brochurer, pjecer, hæfter og andre tryksager. I praksis afhænger leveringstiden dog af forskellige faktorer: det sproglige udgangspunkt, den valgte korrekturform og vores kapacitet i en given periode.

Derfor er det bedste, du kan gøre, at få et godt tilbud på en konkret opgave - et tilbud på både pris og leveringsdato. 

Det er dog - uagtet alle faktorer, der påvirker leveringstiden - altid vores mål at tilbyde hurtig levering. Og vi tager ikke ekstra-gebyr for ekspreslevering. Har vi en korrekturlæser fri til opgaven, udfører vi ekspres-korrektur af brochurer til normalprisen.

LEVERINGSTIDER

Vi leverer hurtigt og til tiden

Den præcise leveringsdato aftales altid med kunden, men i udgangspunktet er vores leveringstider følgende:

1-15 sider: 1 dag
16-30 sider: 2 dage
31-50 sider: 3 dage
51-100 sider: 4 dage

OBS. Ingen gebyr for hastekorrektur.

Word og PDF

Vi anbefaler, at man får korrekturlæst brochurer i Word-format. Det format er meget korrektur-venligt på den måde, at der i Word er indbygget en korrektur-funktion, der gør, at kunden kan se alle de sproglige ændringer, der er foretaget i brochuren.

Kunden kan derefter acceptere rettelserne én ad gangen eller acceptere dem alle med et enkelt klik. Det giver en høj grad af transparens i arbejdet.

Forefindes teksten i PDF-format, klarer vi også det. Vi markerer og beskriver fejlene i sticky notes, men i en PDF skal du efterfølgende selv føre rettelserne ind i teksten. Det har vi desværre ikke mulighed for at gøre, for pointen med en PDF er netop, at den er låst for redigering. 

TEKSTTYPER

Vi læser korrektur på alle tekster

âś” Tekster til hjemmesider og blogs

✔ Brochurer, pjecer, hæfter, kataloger

✔  Artikler, magasiner og tidsskrifter

âś” Rapporter, manualer, kontrakter

âś” Personaleblade, salgsbreve og nyhedsbreve

✔ CV og ansøgninger

✔  Bøger, lovtekster mv.

KONTAKT OS