korrekturlæsning-artikler-tidsskrifter

Kvalitetskorrektur

Korrekturlæsning af artikler og tidsskrifter

Vi udfører professionel korrekturlæsning af artikler og/eller tidsskrifter, som vi renser for ALLE sproglige fejl og usmidige formuleringer. Vi læser naturligvis også gerne korrektur på magasiner, foldere, brochurer, hæfter og lignende tekster.

Hos Opgavekorrektur.dk er det vores ambition at kombinere markedets laveste pris med høj kvalitet - både i korrekturlæsningen, men også i samarbejdet med kunden. Vi gør vores bedste for at levere et godt produkt og en god kundeservice - altid!

Se priser, og bestil korrekturlæsning her:

loading

Korrektur-teamet

Opgavekorrektur.dk er et team af 5 dygtige og erfarne korrekturlæsere, og tilsammen dækker vi sprogene dansk, engelsk og tysk.

Det er Jan, der ejer og driver virksomheden.

Vores arbejde i virksomheden er drevet af interesse for og fascination af sprog og retskrivning. Vi får naturligvis løn for arbejdet, men vi har alle indtægter i andet regi og kan derfor tilbyde markedets laveste priser på korrekturlæsning af artikler og tidsskrifter.

Vi læser korrektur for både erhvervslivet, foreninger og institutioner.

Dobbelt-korrektur af artikler og tidsskrifter

Den artikel eller det tidsskrift, vi sender tilbage til kunden, er 100% fejlfri. Det kræver en grundig korrektur, selv for en erfaren korrekturlæser. Derfor udfører vi altid dobbelt-korrektur af artiklerne.

De fleste artikler indgår i en layoutet kontekst, og vi oplever ofte, at det er nødvendigt med en 2. korrektur, når artiklen er layoutet. Migrationen fra Word til layout-program sker sjældent helt problemfrit. Der kan eksempelvis være ord, der deles forkert, eller specialtegn, der ikke gengives korrekt i den nye opsætning.

Derfor udfører vi 2. korrektur efter opsætningen af teksten – med mindre kunden ønsker noget andet.

Er der tale om en række af artikler, der skal publiceres sammen, fx i et tidsskrift eller et magasin, sørger vi også for at harmonisere teksterne, så for eksempel brugen af citatteknik, typografi, ortografi, forkortelser med videre er konsekvent på tværs af artiklerne.

Vi læser korrektur i forskellige filformater, men foretrækker Word. Det skyldes, at Word har en korrekturfunktion, der gøre korrekturarbejdet meget transparent for både kunden og for korrekturlæseren selv.

Gå til forsiden for mere information om korrekturlæsning hos Opgavekorrektur.dk.

TEKSTTYPER

Vi læser korrektur på alle tekster

âś” Tekster til hjemmesider og blogs

✔  Brochurer, pjecer, hæfter, kataloger

âś” Artikler, magasiner og tidsskrifter

âś” Rapporter, manualer, kontrakter

âś” Personaleblade, salgsbreve og nyhedsbreve

✔ CV og ansøgninger

✔  Bøger, lovtekster mv.

LEVERINGSTIDER

Vi leverer hurtigt og til tiden

Den præcise leveringsdato aftales altid med kunden, men i udgangspunktet er vores leveringstider følgende:

1-15 sider: 1 dag
16-30 sider: 2 dage
31-50 sider: 3 dage
51-100 sider: 4 dage

OBS. Ingen gebyr for hastekorrektur.

KORREKTURFORMER

Vi tilbyder følgende

âś” Korrektur Basis, Plus og Premium

âś” Korrektur Engelsk/Tysk

âś” Korrektur SEO

Korrektur Engelsk/Tysk. Prisen er den samme som for dansk korrektur.

Korrektur SEO er korrekturlæsning af webtekster. Korrekturen retter sproget og Google-optimerer teksten ud fra givne søgeord.