Kvalitetssikring af sproget

Korrekturlæsning af hjemmeside og blog

Korrekturlæsning af webtekster på en hjemmeside eller blog giver teksterne et markant sprogligt løft. Med korrekte og velformulerede tekster sendes et signal om grundighed og kvalitet. Man viser, at man gør sig umage og tager læseren seriøst. Det skaber tillid og meget bedre konverteringer.

Hos Opgavekorrektur tilbyder vi lave priser og høj kvalitet på korrekturlæsning af hjemmesider og blogs.

Se priser, og bestil korrekturlæsning her:

loading

Kvalitet i korrekturlæsningen

Vi tager udgangspunkt i eksisterende webtekster, som vi retter, og, hvis kunden ønsker det, omskriver, så budskabet står knivskarpt og præcist.

Vi kerer os meget om kvalitet. Det er ikke bare noget, vi taler om som et salgsargument. Vi prøver altid på at gøre vores bedste, så kunden får det, kunden betaler for – og lidt til.

Men selv om kvalitet er det altdominerende pejlemærke for vores arbejde, tilbyder vi alligevel markedets markant laveste priser på korrekturlæsning af hjemmesider og blogs. Det kan vi gøre, fordi vi er en gruppe af dedikerede sprogfolk, der alle har fuld beskæftigelse ved siden af arbejdet for Opgavekorrektur. Vi arbejder med sprog, herunder korrekturlæsning, fordi vi kan lide det.

Kontakt os for tilbud på korrekturlæsning af webteksterne på en hjemmeside eller en blog. Vi giver gerne en fast og meget attraktiv pris. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du blot ønsker, at vi tager et kig på din hjemmeside og giver et bud på, om der er behov for at løfte sproget.

SEO-korrektur af hjemmesider og blogs

SEO-korrektur er en omfattende revision og markant forbedring af en eksisterende webtekst. SEO-korrekturen inkluderer alm. korrektur og søgemaskineoptimering af webteksten.

Man har en hjemmeside for at blive set på nettet. Forudsætningen for at blive set på nettet er, at hjemmesiden bliver fundet. Hvis man er et stort, etableret brand, er det ingen kunst at blive fundet. Men hvis man er en mindre og mere ukendt virksomhed, gælder det om at optimere sit website mod Google, således at Google tildeler websitet en god placering på relevante søgeord og søgefraser.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når Google rangerer en hjemmeside. Men en central faktor er teksten på sitet. Google belønner hjemmesider med et korrekt og velformuleret sprog, fordi Google generelt belønner kvalitet i søgeresultaterne. Det er kvalitet på sitet, der giver brugeren mest værdi. 

Derfor er det en rigtig god idé at sikre sig, at webteksterne på sitet er gode og skrevet i et korrekt og flydende sprog.

Den gode webtekst er også i ordvalg og struktur sat sammen på en måde, der appellerer til Google, ligesom metatags, intern linkstruktur og overskrifter udgør en del af arbejdet med at søgemaskineoptimere webteksten eller bloggen.

Vores SEO-korrektur af hjemmeside-tekster og blogs inkluderer følgende:

✔  Korrektur Plus: rettelse af alle formelle fejl og korrektion af uklare formuleringer
✔ Integration af relevante søgeord/søgefraser i teksten
âś”
Revision af teksten efter behov på både ord-, sætnings- og tekstniveau
✔  
Søgemaskineoptimering af overskrifter og interne links.

En god webtekst er ikke kun optimeret mod Google. Den er også optimeret mod brugeren. Hvis brugeren ikke finder teksten læseværdig, vil brugeren hurtigt klikke væk fra siden, og den handling opfatter Google som et udtryk for manglende kvalitet.

Derfor er SEO-korrektur en udvidet korrektur, der gør teksten mere læseværdig.

Vi retter alle formater

Vi udfører korrekturlæsning på websites på forskellige måder.

Hvis teksten endnu ikke er online, udfører vi korrekturen i det format, teksten ligger i, typisk Word eller lignende. Word-formatet er godt at læse korrektur i, fordi programmet har en korrektur-funktion, hvor vi kan rette direkte i teksten, samtidig med at programmet registrerer alle de ændringer, korrekturlæseren foretager. Det har den fordel, at kunden kan se, hvad der er rettet.

Hvis teksten er online, kan vi kopiere teksten fra nettet over i et Word-dokument og rette i det. NĂĄr kunden modtager dokumentet, skal kunden selv implementere rettelserne pĂĄ sitet.

Det er også en mulighed, at korrekturlæseren får et midlertidigt gæste-login til sitets backend, således at korrekturlæseren kan rette direkte i teksten på sitet. Det er en hurtig og nem løsning for både korrekturlæseren og kunden, men har dog den svaghed, at kunden efterfølgende ikke kan se, specifikt hvad der er blevet rettet. 

Om korrekturen af hjemmesiden skal foretages online eller offline aftales altid mellem os og kunden.

Tilbud på korrekturlæsning af hele websites

Vi giver gerne en samlet pris på korrekturlæsning af alle sider på et website.

Vi danner os et overblik over tekstmængden og det sproglige niveau på sitet og udregner en pris derefter. Vi har markedets markant laveste priser på korrekturlæsning pr. ord/side, så vores pris på et helt site vil med sikkerhed være konkurrencedygtig.

Den samlede pris afhænger af korrekturformen. Vi tilbyder 3 former for korrektur til erhvervslivet.

Korrektur Basis er standard-korrekturen, der retter alle fejlene. Det er stavefejl, grammatiske fejl, ordvalgsfejl og tegnsætningsfejl, både punktum, komma og alle andre tegn. Den tekst, vi leverer retur til kunden, er 100% fejlfri.

Korrektur Plus er en udvidet korrektur, der udover basis-korrekturen omformulerer sætninger, der er uklare eller på anden måde problematiske. Den tekst, vi leverer retur til kunden, er helt fejlfri og sproget er mere flydende og præcist.

Korrektur Premium er den meget grundige og dybdegående korrektur, der i tillæg til den almindelige korrektur omskriver hele passager og afsnit, så budskabet står klart og tydeligt for målgruppen. Den tekst, vi leverer tilbage til kunden, er fejlfri, knivskarp og gennemført på alle sproglige niveauer.

TEKSTTYPER

Vi læser korrektur på alle tekster

âś” Tekster til hjemmesider og blogs

✔  Brochurer, pjecer, hæfter, kataloger

✔  Artikler, magasiner og tidsskrifter

âś” Rapporter, manualer, kontrakter

âś” Personaleblade, salgsbreve og nyhedsbreve

✔ CV og ansøgninger

✔  Bøger, lovtekster mv.

LEVERINGSTIDER

Vi leverer hurtigt og til tiden

Den præcise leveringsdato aftales altid med kunden, men i udgangspunktet er vores leveringstider følgende:

1-15 sider: 1 dag
16-30 sider: 2 dage
31-50 sider: 3 dage
51-100 sider: 4 dage

OBS. Ingen gebyr for hastekorrektur.

KORREKTURFORMER

Vi tilbyder følgende

âś” Korrektur Basis, Plus og Premium

âś” Korrektur Engelsk/Tysk

âś” Korrektur SEO

Korrektur Engelsk/Tysk. Prisen er den samme som for dansk korrektur.

Korrektur SEO er korrekturlæsning af webtekster. Korrekturen retter sproget og Google-optimerer teksten ud fra givne søgeord.