Bachelorkorrektur løfter niveauet

Korrekturlæsning af bachelor

Er du i tvivl, om sproget i din bachelor har flere fejl end censor kan lide? Med en professionel korrekturlæsing af din bachelor sikrer du dig, at sproget står klart og korrekt for censor, og dermed har du en klart større chance for at få den karakter, du håber på.

Din bachelor er afslutningen på lang tids hårdt arbejde, så det ville være synd, hvis sproget er en faktor, der trækker nedad i den helhedsbetragtning, censor gør sig af opgaven. 

Hos Opgavekorrektur.dk er det vores opgave at sørge for, at sproget trækker i den rigtige retning - nemlig opad.

Pris på korrekturlæsning af bachelor

Hos Opgavekorrektur.dk kombinerer vi høj kvalitet i korrekturarbejdet med SU-venlige priser. Vi ligger 15-50% under markedsprisen på studiekorrektur.

Prisen er den samme for dansk og engelsk korrektur. Læs mere her.

Rettelserne

Vi har professionelle korrekturlæsere ansat til at optimere sproget og løfte niveauet i din opgave.

En studieopgave er skrevet i et fagligt sprog, og det kræver en bred faglig horisont, sproglig sikkerhed og kendskab til videnskabeligt sprog at læse korrektur på et bachelorprojekt. Derfor er alle vores korrekturlæsere udvalgt på baggrund af et omfattende testforløb, der skiller de dygtigste ud fra resten.

Korrekturlæseren retter alle formelle fejl, det vil sige alle stavefejl, bøjningsfejl, syntaktiske fejl, slåfejl og tegnsætningsfejl, herunder kommafejl og punktumfejl. Hvis du bestiller Korrektur Plus retter korrekturlæseren også sproget for uklare og dårlige formuleringer.

Opgavekorrekturen sker i Word med korrekturfunktionen slået til. Det betyder, at du kan kontrollere rettelserne én efter én, når du får opgaven tilbage.

Korrektioner
Korrektioner

Det er meget normalt, at der er 20-30 rettelser pr. side. Det lyder af meget, og det er det også. Men antallet skyldes blandt andet, at din korrekturlæser er meget grundig og derfor spotter ALLE små og store fejl i sproget. 

På siden her om korrekturprocessen kan du se meget mere om, hvordan korrekturen foregår, og hvilke fejl korrekturen identificerer og retter.

Når opgavekorrekturen er overstået, får du den tilbage som to forskellige filer. I den ene kan du se alle rettelserne og godkende dem alle på én gang eller godkende dem én efter én. I den anden fil er alle rettelserne godkendt. Her står kun korrekturlæserens kommentarer tilbage i margenen. En kommentar kan handle om, at korrekturlæseren nævner et forhold, som du skal overveje, eller måske korrekturlæseren peger på, at der fx mangler en kildeangivelse eller en form for dokumentation.

Hvis du selv vil korrekturlæse din studieopgave, kan du hente råd til korrekturlæsningen her: 5 tips.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til priser, levering, korrekturformer eller andet, er du velkommen til at sende os en besked gennem formularen her.