Korrektur af bachelorprojekt optimerer sproget

Før- og efter korrekturlæsning

Korrektur af bachelorprojekt optimerer sproget

Godt opgavesprog er korrekt, præcist og videnskabeligt. 

Herunder kan du se et eksempel på en bacheloropgave, der er blevet optimeret af en af vores dygtige korrekturlæsere.

Teksten er et uddrag af bacheloropgaven, som den studerende sendte til korrekturlæsning hos Opgavekorrektur.dk.

Af overstående tolker vi at der udøves sygepleje ud fra organisatoriske rammer, hvilket kommer til udtryk ved det begrænset tidsaspekt og standardisering. På denne måde bliver konceptet om at standardisering skal fremme patientens sikkerhed og gøre sygepleje individualiseret, svært at efterleve i praksis. Dette påpeger Bundgaard også, at ved at udlægge at individualisering af sygepleje afhænger af hvor meget tid der er til rådighed.

Og her ser du det samme uddrag, men efter bachelorkorrekturen.

På baggrund af ovenstående vurderer vi, at sygeplejen, der udøves, er en konsekvens af organisatoriske rammer, der kan karakteriseres ved begrænset tid og standardisering af arbejdet. Målet med standardiseringen, nemlig at fremme patientsikkerhed og at individualisere sygeplejen, er svær at efterleve i praksis. Bundgaard peger også på, at individualisering af plejen afhænger af tiden, der er rådighed.

Sammenlignet med originalen er den korrekturlæste tekst mere præcis, entydig og akademisk i sprogbrugen. Det er noget, censor bemærker og tager med i bedømmelsen. 

Du kan læse meget mere om korrektur af bachelor her. Hvis du gerne vil se flere eksempler på den sproglige forvandling, som ovenstående bachelor undergik i korrekturen, skal du gå til siden her.

Hvis vi også skal kvalitetssikre sproget i din bacheloropgave, dit speciale eller afhandling, er du meget velkommen til at kontakte os gennem formularen her.

-

    -

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.