Korrekturlæsning af engelske opgaver

Korrekturlæsning af engelske opgaver

Skrivning af studieopgaver på engelsk vinder mere og mere indpas i det danske uddannelsessystem. Det resulterer i, at flere og flere studerende efterlyser korrekturlæsning på engelsk. Det er typisk opgaver som bachelorprojekter, specialer og afhandlinger, men hos Opgavekorrektur.dk læser også engelsk korrektur på mindre studieopgaver.

Vi har trænede og skarpe korrekturlæsere til korrekturlæsning på engelsk. Vi er Danmarks billigste korrekturbureau, og hvis du får den tanke, at billig korrekturlæsning på engelsk er lig med dårlig kvalitet, kan vi sådan set godt forstå det.

Men vi er en gruppe af dedikerede sprogfolk, der laver korrektur, fordi vi godt kan lide det - ikke fordi vi skal tjene penge på det. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, og af samme grund har vi et betalingskoncept, hvor du først betaler, når du har godkendt korrekturen.

Den sene betaling er din sikkerhed for, at kvaliteten er høj.

Krav til engelske korrekturlæsere

Din engelske korrekturlæser retter alle stavefejl, bøjningsfejl, grammatiske fejl og tegnsætningsfejl. Hvis du vælger Korrektur Plus, indebærer den engelske korrektur også korrektion af uklart sprog og åbenlyst dårlige formuleringer.

Inden vi ansætter engelske korrekturlæsere, sikrer vi os, at personen besidder en stor viden om akademisk skrivning, har et indgående kendskab til engelsk retskrivning og en fremragende forståelse for engelsk syntaks.

Den viden og sprogforståelse er grundlaget for det kursusforløb i korrekturlæsning, som nye ansatte hos Opgavekorrektur.dk gennemgår.

Hvad retter korrekturlæseren?

Herunder kan du se et kort uddrag fra en autentisk studieopgave på engelsk fra Københavns Universitet. De fejl, som vores engelske korrekturlæser fandt, er markeret med rød.

Within modern welfare states, access to education is considered to be the key to social and economic development. By enhancing the population with knowledge and skills, education prepare and improve citizens’ abilities to participate in and contribute to societies and thereby strengthens a nation's competitiveness. Education can in that sense be viewed upon, as a central social benefit that first and foremost is an investment in the nation's’ future. Furthermore, education have transformative effects as it can contribute to the reduction of social inequality and to the inclusion of citizens.

I passagen har korrekturlæseren spottet 8 fejl. Det svarer til lidt mere end 1 fejl pr. linje, og det er et meget normalt fejl-niveau for studieopgaver. I passagen her ses kongruensfejl, ordvalgsfejl, bøjningsfejl i substantiver, genetivfejl og tegnsætningsfejl.

Med korrekturlæserens rettelser ser passagen således ud:

Within modern welfare states, access to education is considered the key to social and economic development. By endowing the population with knowledge and skills, education prepares and improves citizens’ abilities to participate in and contribute to society and thereby strengthens a nation's competitiveness. Education can in that sense be viewed upon as a central social benefit that first and foremost is an investment in the nation's future. Furthermore, education has transformative effects as it can contribute to the reduction of social inequality and to the inclusion of citizens.

Alle fejlene er blevet rettet, og nu fremstår passagen helt korrekt og mere fyldende, fordi de grammatiske fejl er rettet. Det syner ikke af det helt store, men vær sikker på, at dem, der skal bedømme opgaven, vil notere sig, at sproget er klart og fejlfrit.

Engelsk korrekturlæsning kvalitetssikrer din opgave, så du kan være helt tryg ved, at sproget ikke påvirker censors oplevelse af opgaven i negativ retning. Tværtimod! Et godt og flydende sprog er en medvindsfaktor, når opgaven skal bedømmes. 

Et tilbud på korrekturlæsning på engelsk

Vi er altid klar til at give dig en super god pris på korrekturlæsning på engelsk. Vores priser ligger fast, men de er ikke mejslet i massiv granit. Hvis du for eksempel sender os et kort uddrag af din opgave på engelsk, kan vi lynhurtigt give dig et godt tilbud på korrektur af hele opgaven.

Prisen kan variere efter det sproglige udgangspunkt i opgaven. Et sprogligt godt udgangspunkt betyder alt andet lige, at korrekturlæsningen kan udføres hurtigere. I de tilfælde er vi klar til at tilbyde dig en pris, der ligger under standarprisen for korrekturlæsning af opgaver på engelsk.

Skriv til os gennem kontaktformularen her, eller ring til os på 61221984.

Gratis prøvekorrektur

Vores priser på korrektur er uden sammenligning markedets bedste. Vi mener det alvorligt, når vi påstår, at vi dagligt arbejder for at tilbyde studerende den bedste og billigste opgavekorrektur.

Hos Opgavekorrektur.dk er vi bevidste om, at man som kunde kan lave en kobling mellem lav pris og lav kvalitet - forstået således, at man tænker, at en meget lav pris sikkert koster noget på kvaliteten af den korrekturydelse, man køber.

Vi vil gerne slå fast med syvtommersøm, at sådan forholder det sig ikke hos os. Vi er en gruppe af højtuddannede korrekturlæsere, der brænder for vores arbejde, og vi kan under ingen omstændigheder leve med andet en høj kvalitet.

Du er meget velkommen til at vurdere vores arbejde ved at bestille en gratis prøvekorrektur. Tilbuddet er gratis og uforpligtende. Hører vi fra dig igen, er vi glade. Gør vi ikke, er det i orden. Tilbbudet er netop uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.