Billig kvalitetskorrektur

Pris pĂĄ korrektur af speciale

Vi har sat en pris pĂĄ korrektur af specialer, der er makedets laveste: 25 kr. pr. side.

Prisen ligger cirka 20% under markedets næstlaveste og 100-150% under mange af de øvrige korrekturbureauer. Forskellen på korrektur af speciale hos os og de andre er i mange tilfælde flere tusinder kroner.

Prisen er den samme for korrekturlæsning af specialer på dansk og på engelsk. Læs meget mere om korrekturlæsning af speciale her.

Opgavekorrektur.dk er drevet af en lyst til at levere et godt og konkurrencedygtigt produkt til studerende. Vi skal ikke leve af korrekturarbejdet, da vi alle har fuldtidsjobs ved siden af. Derfor kan vi sætte så stærkt en pris. 

Hvis du er i tvivl om kvaliteten af vores korrekturarbejde, er du meget velkommen til en gratis prøvekorrektur. 

Basis eller Plus-korrektur

Korrektur Basis er den traditionelle korrektur af speciale, der giver specialet et stort sprogligt løft ved at rette alle de formelle fejl i opgaven. Det er fejl indenfor et hav af kategorier og fejltyper, men kommafejl, stavefejl og slåfejl udgør en stor del af det samlede antal fejl.

Korrektur Plus er den udvidede korrekturlæsning af specialet, der udover de formelle fejl også retter op på uklare formuleringer og upræcist ordvalg. Med denne korrekturform får du lidt mere, men den koster også 5 kr. mere pr. side end Basis-formen.

Du kan læse mere om priser her.

-

[rpt name="korrektur-basis-plus"]

-

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkomment til at skrive eller ringe til os for at høre mere om opgavekorrektur. Ring til Jan på 61221984, eller skriv til os via kontaktformularen her.