Ret min opgave

Ret min opgave

Ret min opgave. Sådan er der en del, der skriver, når de søger efter en korrekturlæser til deres opgave. Hos Opgavekorrektur er vi eksperter i at rette opgaver, så du er havnet det rigtige sted.

Vi retter alle typer af studieopgaver: Eksamensopgaver, bacheloropgaver, specialer, ph.d.-afhandlinger, masteropgaver og alle andre studierelaterede opgaver, og vi tilbyder Danmarks klart laveste priser på akademisk korrektur. 

Hvad rettes i opgaven?

Korrekturlæsning indebærer en grundig gennemlæsning af din opgave med henblik på at rette opgavens fejl i henhold til reglerne for dansk eller engelsk retskrivning. Kommareglerne er en udfordring for mange, så vi har lavet en guide med 8 komma-hacks, der vil nedbringe antallet af kommafejl i din opgave med 80 %.

Se guide til kommaregler.

Uanset hvilken korrekturform, du vælger, kan du regne med, at vi retter alle opgavens sproglige fejl. De typiske fejl er stavefejl, bøjningsfejl, grammatiske fejl, ordvalgsfejl og tegnsætningsfejl, altså forkert brug af komma og punktum.

Den opgave, du får tilbage, er fejlfri - eller i hvert fald tæt på. Selv en dreven og erfaren korrekturlæser kan overse et par fejl i en opgave på 50 sider. Men vi garanterer, at 99 ud af 100 fejl rettes. I en akademisk opgave på 50 sider vil vi typisk foretage mellem 1500-2500 rettelser.

Vi tilbyder også en udvidet korrekturform, Korrektur Plus, der ikke blot retter opgavens formelle sprogfejl, men som også strammer op på upræcise ord og uklare sætninger, så sproget generelt bliver mere flydende.

Korrektur-anmeldelser

Lav pris er ikke det samme som lav kvalitet. Hos Opgavekorrektur leverer vil høj kvalitet hver gang. Læs vores anmeldelser på Trustpilot.

En rettet opgave bliver bedre

I stort set alle de opgaver, der skrives på de videregående uddannelser, tæller den studerendes stave- og formuleringsevne med i bedømmelsen. Det er ikke blot noget, vi siger for at fremme salget af vores korrekturydelser. Det står sort på hvidt i eksamensbekendtgørelsen for både universiteterne og for erhvervsuddannelserne.

Sproget tæller altid med i den karakter, man får, så det er bestemt ikke ligegyldigt, om man har 1500 eller 5 fejl i sin opgave. Et dårligt og fejlfyldt sprog kan trække ned, mens et godt sprog kan trække op. Hvis censor irriteres over mange fejl, vil det også smitte af på censors vurdering af det faglige indhold. 

Sådan er det bare. 

Hvem retter opgaven?

Når vi retter din opgave, kan du være sikker på, at det er en erfaren og uddannet person, der gør det. Vi har forskellige korrekturlæsere tilknyttet virksomheden, og vi prøver altid at lave et match mellem opgavens faglige område og korrekturlæserens faglige specialviden.

Men vi kan ikke garantere et match. Det ville kræver en hob af freelance korrekturlæsere knyttet til Opgavekorrektur, og det ønsker vi ikke. Vi prioriterer kvalitet frem for kvantitet, og vi prioriterer, at din korrekturlæser ikke er en studerende, der retter i fritiden for at tjene en ekstra skilling. Det kan være godt nok, men en studerende vil ikke have den rutine og den erfaring med akademisk sprog, som vi kræver af vores korrekturlæsere.

Vi dækker flere sprog, både dansk, tysk og engelsk. Så er din opgave på engelsk, er vi også klar til at rette den. Vores engelske korrekturlæsere har alle engelsk som modersmål.

Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her.

Vil du selv rette din opgave?

Professionel korrektur er billigt, men det er ikke gratis. Korrektur af et speciale på 70 sider koster cirka 1750 kr. hos Opgavekorrektur. Hvis du ikke har råd til det, kan du naturligvis godt selv gøre noget for at forbedre sproget i din opgave.

På siden 5 tips til korrektur får du en række tips til, hvordan du selv kan rette din opgave. Med mindre du er en meget dygtig skribent, og du har fuldstændig styr på retskrivningsreglerne, vil du nok aldrig kunne rette alle fejl i din opgave. Mange opgaver indeholder nemlig 20-30 fejl pr. side, og det er næsten umuligt at få nedbragt til nul, med mindre man er professionel korrekturlæser.

Men mindre kan også gøre det, og hvis du selv kan reducere antallet af fejl i din opgave med 25 %, er det klart bedre end ingenting. 

Kontakt os for en god pris pĂĄ kvalitetskorrektur

Vi giver dig gerne en god pris pĂĄ korrektur af din studieopgave. Du kan skrive til os gennem kontaktformularen herunder. Du er ogsĂĄ meget velkommen til at ringe til Jan pĂĄ 93 90 89 33.

 

     

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.