Ret min opgave

Ret min opgave

Ret min opgave. S√•dan er der en del, der skriver, n√•r de s√łger efter en korrekturl√¶ser til deres opgave. Hos Opgavekorrektur er vi eksperter i at rette opgaver, s√• du er havnet det rigtige sted.

Vi retter alle typer af studieopgaver: Eksamensopgaver, bacheloropgaver, specialer, ph.d.-afhandlinger, masteropgaver og alle andre studierelaterede opgaver, og vi tilbyder Danmarks klart laveste priser på akademisk korrektur. 

Hvad rettes i opgaven?

Korrekturlæsning indebærer en grundig gennemlæsning af din opgave med henblik på at rette opgavens fejl i henhold til reglerne for dansk eller engelsk retskrivning. Kommareglerne er en udfordring for mange, så vi har lavet en guide med 8 komma-hacks, der vil nedbringe antallet af kommafejl i din opgave med 80 %.

Se guide til kommaregler.

Uanset hvilken korrekturform, du v√¶lger, kan du regne med, at vi retter alle opgavens sproglige fejl. De typiske fejl er stavefejl, b√łjningsfejl, grammatiske fejl, ordvalgsfejl og tegns√¶tningsfejl, alts√• forkert brug af komma og punktum.

Den opgave, du får tilbage, er fejlfri - eller i hvert fald tæt på. Selv en dreven og erfaren korrekturlæser kan overse et par fejl i en opgave på 50 sider. Men vi garanterer, at 99 ud af 100 fejl rettes. I en akademisk opgave på 50 sider vil vi typisk foretage mellem 1500-2500 rettelser.

Vi tilbyder også en udvidet korrekturform, Korrektur Plus, der ikke blot retter opgavens formelle sprogfejl, men som også strammer op på upræcise ord og uklare sætninger, så sproget generelt bliver mere flydende.

Korrektur-anmeldelser

Lav pris er ikke det samme som lav kvalitet. Hos Opgavekorrektur leverer vil h√łj kvalitet hver gang. L√¶s vores anmeldelser p√• Trustpilot.

En rettet opgave bliver bedre

I stort set alle de opgaver, der skrives p√• de videreg√•ende uddannelser, t√¶ller den studerendes stave- og formuleringsevne med i bed√łmmelsen. Det er ikke blot noget, vi siger for at fremme salget af vores korrekturydelser. Det st√•r sort p√• hvidt i eksamensbekendtg√łrelsen for b√•de universiteterne og for erhvervsuddannelserne.

Sproget tæller altid med i den karakter, man får, så det er bestemt ikke ligegyldigt, om man har 1500 eller 5 fejl i sin opgave. Et dårligt og fejlfyldt sprog kan trække ned, mens et godt sprog kan trække op. Hvis censor irriteres over mange fejl, vil det også smitte af på censors vurdering af det faglige indhold. 

Sådan er det bare. 

Hvem retter opgaven?

N√•r vi retter din opgave, kan du v√¶re sikker p√•, at det er en erfaren og uddannet person, der g√łr det. Vi har forskellige korrekturl√¶sere tilknyttet virksomheden, og vi pr√łver altid at lave et match mellem opgavens faglige omr√•de og korrekturl√¶serens faglige specialviden.

Men vi kan ikke garantere et match. Det ville kr√¶ver en hob af freelance korrekturl√¶sere knyttet til Opgavekorrektur, og det √łnsker vi ikke. Vi prioriterer kvalitet frem for kvantitet, og vi prioriterer, at din korrekturl√¶ser ikke er en studerende, der retter i fritiden for at tjene en ekstra skilling. Det kan v√¶re godt nok, men en studerende vil ikke have den rutine og den erfaring med akademisk sprog, som vi kr√¶ver af vores korrekturl√¶sere.

Vi dækker flere sprog, både dansk, tysk og engelsk. Så er din opgave på engelsk, er vi også klar til at rette den. Vores engelske korrekturlæsere har alle engelsk som modersmål.

Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her.

Vil du selv rette din opgave?

Professionel korrektur er billigt, men det er ikke gratis. Korrektur af et speciale p√• 70 sider koster cirka 1750 kr. hos Opgavekorrektur. Hvis du ikke har r√•d til det, kan du naturligvis godt selv g√łre noget for at forbedre sproget i din opgave.

På siden 5 tips til korrektur får du en række tips til, hvordan du selv kan rette din opgave. Med mindre du er en meget dygtig skribent, og du har fuldstændig styr på retskrivningsreglerne, vil du nok aldrig kunne rette alle fejl i din opgave. Mange opgaver indeholder nemlig 20-30 fejl pr. side, og det er næsten umuligt at få nedbragt til nul, med mindre man er professionel korrekturlæser.

Men mindre kan ogs√• g√łre det, og hvis du selv kan reducere antallet af fejl i din opgave med 25 %, er det klart bedre end ingenting.¬†

Kontakt os for en god pris på kvalitetskorrektur

Vi giver dig gerne en god pris på korrektur af din studieopgave. Du kan skrive til os gennem kontaktformularen herunder. Du er også meget velkommen til at ringe til Jan på 93 90 89 33.

 

     

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.