Ret min opgave

Ret min opgave

Ret min opgave. Sådan er der en del, der skriver, når de søger efter en korrekturlæser til deres opgave. Hos Opgavekorrektur er vi eksperter i at rette opgaver, så du er landet på det rigtige sted.

Vi retter alle typer af studieopgaver på de videregående uddannelser: eksamensopgaver, bacheloropgaverspecialer, afhandlinger, masteropgaver med videre. Men vi retter ikke opgaver, der er skrevet på en ungdomsuddannelse, fx SRP-opgaver.

Hvad rettes i opgaven?

Korrekturlæsning indebærer en grundig gennemlæsning af din opgave med henblik på at rette opgavens fejl i henhold til reglerne for dansk eller engelsk retskrivning.

Uanset hvilken korrekturform, du vælger, kan du regne med, at vi retter alle opgavens sproglige fejl. De typiske fejl er stavefejl, bøjningsfejl, grammatiske fejl, ordvalgsfejl og tegnsætningsfejl, altså forkert brug af komma og punktum.

Den opgave, du får tilbage, er fejlfri – eller i hvert fald tæt på. Selv en dreven og erfaren korrekturlæser kan overse et par fejl i en opgave på 50 sider. Men vi garanterer, at 99 ud af 100 fejl rettes.

Vi tilbyder også en udvidet korrekturform, Korrektur Plus, der ikke blot retter opgavens formelle sprogfejl, men som også retter uklare og upræcise ord og sætninger, så sproget generelt bliver mere flydende.

Men Korrektur Plus kan du – udover standardkorrekturen – regne med, at vi har rettet 4-6 ord og formuleringen pr. normalside.

Der er ikke tale om omskrivninger af længere passager, men om, at vi her og der strammer sproget op, så hele opgavens budskab fremstår klarere for censor.

Hvem retter opgaven?

Når vi retter din opgave, kan du være sikker på, at det er en erfaren og uddannet person, der gør det. Vi har forskellige korrekturlæsere tilknyttet virksomheden, og vi prøver altid at lave et match mellem opgavens faglige område og korrekturlæserens faglige specialviden.

Men vi kan ikke garantere et match. Det ville kræver en hob af freelance korrekturlæsere knyttet til Opgavekorrektur.dk, og det ønsker vi ikke. Vi prioriterer kvalitet frem for kvantitet.

Vi dækker flere sprog, både dansk, tysk og engelsk. Så er din opgave på engelsk, er vi også klar til at rette din. Vores engelske korrekturlæser har engelsk som modersmål.

Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.