korrekturlæsning

Information om korrekturlæsning

Korrekturlæsning, der rykker karakteren

Opgavekorrektur.dk tilbyder professionel korrekturlæsning, der løfter niveauet i din studieopgave, fx din bachelor eller dit speciale. På stort set alle uddannelser indgår den studerendes stave- og formuleringsevner i bedømmelsen af opgaven. Det vil sige, at sprog, der er uklart, og i værste fald dårligt, kan trække ned, mens sprog, der er korrekt, klart og konsekvent, trækker opgaven op i karakter.

Derfor er det en rigtig god idé at læse korrektur på sin studieopgave. Man kan gøre det selv, eller man kan få professionel hjælp til arbejdet (det er fuldt ud lovligt).

Opgavekorrektur.dk tilbyder 2 former for korrekturlæsning af studieopgaver på dansk og engelsk: Korrektur Basis og Korrektur Plus. Det er begge produkter, der hæver niveauet i din opgave. Når censor skal vurdere niveauet, sker det nemlig ud fra en helhedsbedømmelse af opgaven, hvor den sproglige udformning udgør ét af flere bedømmelseskriterier.

SU-venlig pris på korrekturlæsning

Priserne på korrekturlæsning, fx specialekorrektur, varierer meget fra det ene til det andet korrekturbureau. Der er nogle, der tilbyder korrektur for kr. 90,- pr. normal side. Hertil skal lægges moms på 25%.

Men de fleste korrekturbureauer ligger i et prisleje pĂĄ 30 - 60 kr. pr. side.

Opgavekorrektur.dk tilbyder en pris, der afspejler den økonomiske virkelighed for mange studerende. Med en fast pris på 25. kr. pr. normalside ligger vi 15% under den næstbilligste. Det kan vi gøre, fordi vi ikke er drevet af behov for overskud, og fordi vi holder udgifterne på et minimum.

Vi har et meget transparent og enkelt prissystem. Du betaler samme pris pr. side for korrekturlæsning af danske og engelske tekster, og prisen pr. side er den samme, uanset opgavens længde og opgavens sproglige beskaffenhed.

--

[rpt name="korrektur-basis-plus"]

Se priseksempler pĂĄ billig korrektur her. Du kan du se, hvad en opgave pĂĄ henholdsvis 15, 30 og 50 sider koster.

Korrektur Basis

Korrektur Basis er en ydelse, der retter alle de formelle fejl i din opgave. Ydelsen tilbydes bĂĄde pĂĄ danske og engelske opgaver.

Har du mange fejl i din opgave, vil det påvirke det indtryk, censor får af opgaven. Derfor bør du overveje at få en professionel korrekturlæser til at rette opgaven grundigt igennem. Korrekturlæseren optimerer sproget, og et godt sprog er helt afgørende, når opgaven skal bedømmes.

Med Korrektur Basis rettes din opgave for ALLE retskrivningsfejl:

  Stavefejl

  Tegnsætningsfejl (punktum, komma og andre tegn)

  Grammatiske fejl

  Trykfejl.

Du får en opgave tilbage, der er gennemført korrekt fra a til z. Du garderer dig mod, at sproget er et aspekt ved din opgave, der påvirker karakteren i negativ retning.

Opgavekorrektur.dk tilbyder korrekturlæsning af eksamensopgaver, synopser, bachelorprojekter, specialer, afhandlinger og alle andre typer af studieopgaver.

Korrektur Plus

Med Korrektur Plus korrekturlæses din opgave for ALLE formelle fejl, og opgaven rettes desuden for uklart, vagt og knudret sprog. Ydelsen, der både tilbydes både på danske og engelske opgaver, inkluderer korrektur af følgende elementer i opgaven:

  Formelle fejl

  Upræcist ordvalg

  Uklare formuleringer

  Sproglig inkonsekvens

  Forkert citatteknik.

Korrekturlæsingen ændrer ikke på indholdet i din opgave. Men den optimerer sproget de steder, hvor det er uklart eller decideret problematisk.

Med Korrektur Plus er du sikret en opgave, der sprogligt er korrekt og velformuleret.

Engelsk korrekturlæsning

På flere og flere uddannelser skal opgaverne afleveres på engelsk. Det gør det svært at skrive i et korrekt og flydende sprog, for det er jo de færreste, der har engelsk som modersmål.

Mange studerende oplever derfor at være i tvivl om, hvorvidt den opgave, de skriver på engelsk, er formuleret i et flot og fejlfrit sprog. Det siger sig selv, at det i sådanne situationer kan betale sig at få sin opgave korrekturlæst.

Det gælder både for bachelorprojekter på engelsk, specialer på engelsk, afhandlinger på engelsk og alle andre studieopgaver på engelsk.

Hvis du søger en korrekturlæser til din engelske opgave, er du havnet det rette sted. Hos Opgavekorrektur.dk har vi dygtige korrekturlæsere ansat, der alle har stor erfaring med korrektur af engelsksprogede tekster.

Opgavekorrektur.dk retter dine opgaver på engelsk til samme lave pris som opgaver på dansk. Den opgave, du får retur, er fejlfri fra a til z. 

Læs mere om korrektur af opgaver på engelsk.

Gratis prøvekorrektur

Hos Opgavekorrektur.dk har du mulighed for en gratis og uforpligtende prøvekorrektur. Det er et tilbud, du bør benytte dig af, for hvorfor betale for korrektur af en hel opgave, hvis sproget ikke fejler noget. 

Gå til siden om gratis prøvekorrektur, og send et par sider af din opgave. Indenfor 24 timer sender vi den korrekturlæste side tilbage. Herefter kan du tage stilling til, om du ønsker, at vi skal rette resten af opgaven.

En tommelfingerregel lyder, at man kan tillade sig at have 5 småfejl pr. side, uden at det påvirker helhedsindtrykket af opgaven. Er der flere end 5 fejl pr. side, vil det forstyrre læsningen og måske påvirke bedømmelsen i negativ retning.

Processen i en bestilling

Korrekturarbejde er sæsonbetonet. Vi har travlt omkring semesterafslutning og kan derfor ikke love, at vi har kapacitet til at læse korrektur på alle bestillinger. Hvis vi ikke har kapaciteten, melder vi det meget hurtigt tilbage, og den ordre, du har lagt, bliver annulleret.

Du kan med fordel booke en tid til korrektur i forvejen. Så er du sikret, at vi har en professionel korrekturlæser klar til at rette din opgave. Reservationen er ikke bindende, men vi vil selvfølgelig gerne orienteres, hvis du vælger ikke at benytte reservationen.

Rettelserne

Når du får den korrekturlæste opgave tilbage, modtager du den i to versioner. I den ene version kan du se alle de rettelser, Opgavekorrektur.dk har foretaget. Du kan herefter godkende rettelserne én efter én eller dem alle på en gang (kræver Word).

Det kræver tid og energi at gå alle de ændringer igennem, som vi foreslår. Hvis det kniber med tiden, vil vi anbefale, at du tager stikprøver af ændringsforslagene, måske et par stykker på hver anden side.

Er du tilfreds med de rettelser, du tjekker i stikprøvekontrollen, kan du roligt godkende alle ændringsforslagene på én gang og stole på, at korrekturen holder en høj kvalitet i hele opgaven. Vi gør os altid umage, og vi er dygtige til at læse korrektur.

Det er ikke alle studerende, der ønsker at tage stilling til rettelserne i opgaven. De regner med, at korrekturen er i orden, og det jo et rimeligt krav at stille, når man betaler en professionel korrekturlæser. Derfor er den anden version af din opgave uden synlige rettelser.

Korrekturlæserne

Hos Opgavekorrektur.dk er korrekturlæserne udvalgt med omhu. Vi tester de korrekturlæsere, vi har tilknyttet, meget grundigt for at sikre, at de

  • behersker dansk/engelsk skriftsprog til perfektion
  • kan identificere og rette sproglige fejl og uklarheder pĂĄ alle niveauer i en opgave
  • har et indgĂĄende kendskab til akademiske fremstillingsformer og videnskabelig opgaveskrivning.

Jan, som ejer Opgavekorrektur.dk, tager selv en del af korrekturopgaverne, og han holder et vågent øje med, at den øvrige korrekturlæsning har høj kvalitet.

Vores målsætning for enhver opgavekorrektur er at tilbagelevere en 100% fejlfri opgave til kunden. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores arbejde, vil vi bede dig om at kontakte os. Det er afgørende for os, at du er tilfreds. 

Vi ved, at et godt sprog kan være den faktor, der løfter kvaliteten af en opgave til et nyt niveau. En opgave med et korrekt, konsekvent og flydende sprog er bare bedre!

Læs mere om Godt sprog = Bedre karakter.

Priser og betaling

Vi tilbyder en fast lav pris pĂĄ studiekorrektur: Kr. 25,- (inkl. moms) pr. normalside (2400 tegn inkl. mellemrum).

Betaling opkræves først, når du har godkendt korrekturen. Betalingen kan ske over Mobile Pay eller gennem en almindelig bankoverførsel.

Bestil opgavekorrektur her.