Gratis prøvekorrektur

Vi tilbyder gratis og uforpligtende prøvekorrektur. Brug det til at vurdere korrekturbehovet i din opgave og kvaliteten af den korrektur, du får hos Opgavekorrektur. Læs mere her.

Intet tillæg for abstract

Hos Opgavekorrektur skal du ikke betale ekstra for at få rettet et engelsk abstract. Vi retter abstractet til den samme lave sidepris som resten af opgaven.

Godkend → Betal

Nogle bureauer kræver betaling på forhånd. Vi sender først en regning, når du har haft tid til at vurdere korrekturen. Du kan betale over Mobile Pay.

"Er super tilfreds, også prisen i betragtning. De er billigere og hurtigere end deres konkurrenter, jeg fik leveret på under 3 døgn 50 siders opgave. Og de svarede på min henvendelse søndag aften, hvilket må siges at være god kundeservice."

Mads Nielsen

Tjek vores profil på Trustpilot. Opgavekorrektur er bedømt som fremragende.

KORREKTUR BASIS

Kr. 29
 7 øre pr. ord

Korrektur Basis retter alle

 Stavefejl, grammatiske fejl, kommafejl

  Ordstilling, slåfejl og alle andre fejl

Prisen er inkl. moms og pr. normalside (2400 anslag).

KORREKTUR PLUS

Kr. 34
øre pr. ord

Korrektur Plus retter alle

  Stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl, slåfejl mv.

 Uklare ord og formuleringer

Inkluderer sprogforbedring og kommentarer til sproget.

Prisen er inkl. moms og pr. normalside (2400 anslag).

Korrektur af speciale

Specialet markerer afslutningen på mange års studier. Vi har erfarne korrekturlæsere med akademisk baggrund klar til at rette og optimere sproget i dit speciale. Læs mere om speciale.

Korrektur af bachelor

Hos Opgavekorrektur er vi eksperter i at rette BA-opgaver. Vi har de dygtigste korrekturlæsere tilknyttet, og vi tilbyder markedets laveste priser på bachelorkorrektur. Læs mere om bachelor.

Ph.d.-afhandling

Alle vores korrekturlæsere er færdiguddannede akademikere med stor erfaring i akademisk korrektur. Vi retter gerne ph.d.-afhandlinger og videnskabelige artikler på både dansk og engelsk. Læs mere om ph.d.

Engelsk korrektur

Flere og flere opgaver skrives på engelsk. Vores engelske korrekturlæsere har engelsk som modersmål, bosat i hele verden, og de behersker både britisk engelsk og amerikansk engelsk. Læs mere en korrektur af engelske opgaver.

Fortrolighed

Vi har klare procedurer for, hvordan vi håndterer opgaver og personoplysninger. Det sikrer dels din anonymitet, dels at din opgave behandles med den største fortrolighed. Læs mere om datasikkerhed.

Fremragende anmeldelser

Sprog er vores passion, og vi kan ikke leve med andet end høj kvalitet i korrekturlæsningen. Det resulterer i tilfredse kunder. Læs anmeldelser af Opgavekorrektur på Trustpilot.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud på korrektur, bestille gratis prøvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par spørgsmål.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

Dit navn*

Din email*

Besked

OPGAVEKORREKTUR

Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vores kerneområde er akademisk korrektur af studieopgaver på dansk eller engelsk. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

 

KONTAKT OS
Skriv, ring eller sms.

+45 61221984
mail@opgavekorrektur.dk
Facebook