Gratis prøvekorrektur

Vi tilbyder gratis og uforpligtende prøvekorrektur. Brug det til at vurdere korrekturbehovet i din opgave og kvaliteten af den korrektur, du får hos Opgavekorrektur. Læs mere her.

Intet tillæg for abstract

På opgaver over 40 normalsider skal du ikke betale ekstra for at få rettet et engelsk abstract. Vi retter abstractet til den samme lave sidepris som resten af opgaven.

Godkend → Betal

Nogle bureauer kræver betaling på forhånd. Vi sender først en regning, når du har haft tid til at vurdere korrekturen. Du kan betale over Mobile Pay.

BUDGET-KORREKTUR

kr. 22
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning på danske opgaver over 25 sider.

 Korrekt sprog
 Accept af få fejl

KORREKTUR BASIS

kr. 29
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

 Fejlfri stavning
 Korrekt kommatering
 Gennemført grammatik
 Konsekvens i stavemåde
 Support

KORREKTUR PLUS

kr. 35
Prisen er pr. normalside (2400 anslag) og inkl. moms.

loading

Professionel akademisk korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk.

 Alt fra basis
 Omformulering af uklart sprog
 Tjek af referenceteknik
 Kommentarer til sproget
 Skriftlig feedback
 Support

Opgave-sparring

Et akademisk løft af din opgave

Har du brug for en kvalificeret feedback på din problemformulering, den røde tråd i opgaven, argumentationen m.v. Vi peger på styrker og svagheder i opgaven og anviser, hvordan du kan løfte opgavens akademiske niveau.

Vælg mellem flere pakker, eller fortæl os, hvad du har brug for. Vi indretter sparringen efter dine behov.

Korrektur af speciale

Specialet markerer afslutningen på mange års studier. Vi har erfarne korrekturlæsere med akademisk baggrund klar til at rette og optimere sproget i dit speciale. Læs mere om speciale.

Korrektur af bachelor

Hos Opgavekorrektur er vi eksperter i at rette BA-opgaver. Vi har de dygtigste korrekturlæsere tilknyttet, og vi tilbyder markedets laveste priser på bachelorkorrektur. Læs mere om bachelor.

Ph.d.-afhandling

Alle vores korrekturlæsere er færdiguddannede akademikere med stor erfaring i akademisk korrektur. Vi retter gerne ph.d.-afhandlinger og videnskabelige artikler på både dansk og engelsk. Læs mere om ph.d.

Engelsk korrektur

Flere og flere opgaver skrives på engelsk. Vores engelske korrekturlæsere har engelsk som modersmål, bosat i hele verden, og de behersker både britisk engelsk og amerikansk engelsk. Læs mere om korrektur af engelske opgaver.

Fortrolighed

Vi har klare procedurer for, hvordan vi håndterer opgaver og personoplysninger. Det sikrer dels din anonymitet, dels at din opgave behandles med den største fortrolighed. Læs mere om datasikkerhed.

Fremragende anmeldelser

Sprog er vores passion, og vi kan ikke leve med andet end høj kvalitet i korrekturlæsningen. Det resulterer i tilfredse kunder. Læs anmeldelser af Opgavekorrektur på Trustpilot.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er meget velkommen til at skrive til os gennem formularen herunder. Du kan bede om et godt tilbud på korrektur, bestille gratis prøvekorrektur, booke korrektur eller stille os et par spørgsmål.

Alle henvendelser og tilsendt materiale behandles fortroligt.

  OPGAVEKORREKTUR

  Opgavekorrektur er et online korrekturbureau. Vores kerneområde er akademisk korrektur af studieopgaver på dansk eller engelsk. Vi fokuserer på god kundeservice, lave priser og fremragende korrektur.

   

  KONTAKT OS
  Skriv, ring eller sms.

  (+45) 93 90 89 33
  mail@opgavekorrektur.dk
  Facebook