Korrekturlæsning pris

Korrekturlæsning til markedets bedste pris

Korrekturlæsning til markedets bedste pris. Det er der mange korrekturbureauer, der siger, at de har. Hos Opgavekorrektur.dk har vi dog endnu ikke set priser, der matcher vores. Vi er 15-20% billigere end de næstbilligste og hele 50% billigere end mange af de 'gamle' korrekturbureauer.

Vi tilbyder i udgangspunktet ikke studierabatter, for vi tilbyder kun studiekorrektur, og rabatten er allerede indregnet i vores pris.

Vores priser gælder for både korrekturlæsning på dansk og på engelsk. Vi tilbyder samme lave pris for både dansk og engelsk korrekturlæsning.

I pris-beregneren herunder kan du forskellen i pris på korrekturlæsning mellem Opgavekorrektur.dk og et par af de øvrige korrekturbureauer.

-

[CP_CALCULATED_FIELDS id="14"]

-

Du kan læse meget mere om vores pris-system på siden om billig korrektur.

Lav pris = høj kvalitet

Overskriften lyder som en selvmodsigelse, og det er den sådan set også. Men ved Opgavekorrektur.dk er der netop ikke sammenhæng mellem pris og kvalitet, for vi tilbyder høj kvalitet til meget lave priser.

Vi er en gruppe af dedikerede sprogfolk, der alle har lang, akademisk uddannelse bag os. Vi brænder for at arbejde med sproget, og vi dyrker sproget på hver vores måde. Vi er dog fælles om at korrekturlæse. For os er det meget tilfredsstillende at bruge vores håndværk - korrekturlæsningen - til at løfte sproget i studieopgaver.

Vi kan se, hvordan sproget forbedres, uden at det påvirker indholdet direkte. Men pointen med korrekturlæsning er netop, at opgaven med studiekorrekturen får et generelt kvalitetsløft. Der er nemlig en klar sammenhæng mellem censors oplevelse af sproget og censors oplevelse af opgaven som helhed. Er sproget godt, bliver censors helhedsvurdering af opgaven meget bedre.

Det påvirker karakteren i positiv retning. Når det er sagt, betyder sproget også noget i sig selv. Sproget SKAL nemlig indgå i bedømmelsen af opgaven.

I eksamensbekendtgørelsen for universitetsuddannelser kan man fx læse følgende:

[wp-svg-icons icon="quotes-left" wrap="i"] § 26. Ved bedømmelsen af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre større skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne.

I eksamensbekendtgørelsen for professionsuddannelserne støder man på følgende formulering i afsnittet om opgavebedømmelse:

[wp-svg-icons icon="quotes-left" wrap="i"] § 35. Stk. 4. Ved bedømmelsen af professionsbachelorprojekt, afsluttende eksamensprojekt eller afgangsprojekt skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes formulerings- og staveevne.

Så der er al mulig grund til at læse grundig korrektur på sin opgave, hvad enten det er mindre opgave, en bachelor, et speciale, et masterprojekt eller en afhandling. Og hvis du har svært ved det selv, er der hjælp at hente hos os.

Vi har markedets billigste pris på korrekturlæsning, og vi er så sikre på kvaliteten, at vi ikke opkræver betaling for vores arbejde, før du har godkendt korrekturlæsningen.

-

1 tanke om “Korrekturlæsning pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.