Studiekorrektur til en super god pris

Studiekorrektur til en super god pris

Der er mange korrekturbureauer, der slår sig op på at tilbyde landets bedste pris på studiekorrektur. Fair nok. Det dur bare ikke, for det er Opgavekorrektur.dk, der er billigst.

Vi har prisgaranti på studiekorrektur. Det betyder ikke bare, at vi matcher en anden billig pris. Det betyder, at vi automatisk går 10% under den pris på korrektur, du har fundet eller fået tilbudt et andet sted.

Vores standardpriser kan du se her:

[rpt name=”call-to-action”]

Er lav pris på studiekorrektur det samme som lav kvalitet på korrekturarbejdet?

Nej, det er det ikke. Det er Jan, der kvalitetssikrer korrekturlæsningen hos Opgavekorrektur.dk, og Jan har tusindvis af rettede opgaver bag sig og er selv skriftlig censor på forskellige uddannelser. Vi ville aldrig kunne leve med andet en høj kvalitet i arbejdet.

Hvis du stadig tøver, kan du altid benytte dig af tilbuddet om en gratis prøvekorrektur. Så kan du på den baggrund vurdere arbejdet.

Vi er så sikre på, at vi leverer kvalitetskorrektur, at vi – til forskel fra de øvrige korrekturbureauer – ikke opkræver betaling, før du har godkendt korrekturlæsningen.

Hvordan kan priserne være så lave?

Vores priser på studiekorrektur er meget lave. Det kan vi tilbyde, fordi Opgavekorrektur.dk ikke er drevet af et behov for indtjening. Vi er et team af dedikerede sprogfolk, der alle har fuldtidsjobs ved siden af arbejdet med Opgavekorrektur.dk.

Studiekorrektur er en serviceydelse, der hverken kræver plads eller et produktionsapparat. Vi har med andre kun omkostninger til vores freelance korrekturlæsere. Dem giver vi til gengæld en ordentlig løn, for kvalitet koster.

Men samlet set har vi et lavt omkostningsniveau og kan derfor tilbyde en meget lav pris på korrektur.

Studiekorrektur af alle opgaver

Vi har stor erfaring med studiekorrektur, og vi retter alle opgavetyper: små opgaver og synopser, bacheloropgaver, specialer, masterprojekter, afhandlinger mm.

Vi har dygtige og erfarne korrekturlæsere til at klare korrekturen af en hvilken som helst opgave på dansk og engelsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.