Ret mit speciale

Ret mit speciale

Mange, der søger efter hjælp til at få sit speciale rettet, skriver søgeordene ret mit speciale i Google. Hos Opgavekorrektur er vi eksperter i at rette specialer, men vi retter også gerne bacheloropgaver, ph.d.-afhandlinger, masteropgaver, semesteropgaver, eksamensopgaver og alle andre opgavetyper på de videregående uddannelser.

Hvordan rettes mit speciale?

Dit speciale rettes typisk i Word med den funktion, der hedder ‘Registrer ændringer’ aktiveret. Det har den fordel for kunden, at alle de rettelser, der foretages i specialet, registreres, sĂĄ de er synlige. Kunden kan nu gĂĄ det korrekturlæste speciale igennem og tjekke rettelserne Ă©n efter Ă©n.

Vi retter også gerne i LaTex og her gælder også, at rettelserne vil være synlige for dig som kunde.

Hvem retter mit speciale?

Hos Opgavekorrektur vil det altid være en professionel korrekturlæser, der retter dit speciale. Professionel skal i denne sammenhæng forstås som en person, hvis primære beskæftigelse er arbejdet med sprog og tekster – og her særligt med et fokus på akademisk korrekturlæsning.

Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her.

Hvor lang tid tager det at rette specialet?

Leveringstiden kommer an på specialets længde, men du skal regne med, at det tager os 3-4 dage at rette et speciale på 60-80 sider. Korrekturlæsningen af et enkelt speciale tager naturligvis ikke tre dage i sig selv. Men da vi som regel har mange andre opgaver, der skal rettes samtidigt, har vi brug for mere tid.

Er kvaliteten i orden?

Ja, det er den. Vores korrekturlæsere er dygtige, og de bliver først koblet til Opgavekorrektur efter gentagne test af deres kvaliteter. 

Vi får løbende uopfordrede ansøgninger, som vi grovsorterer. De ansøgere, der synes kvalificerede, tilbydes en række test, hvor de skal dokumentere deres evner til akademisk korrektur. Derefter følger et forløb, hvor man oplæres i vores korrekturpolitik, fortrolighedspolitik og servicepolitik.

Når det forløb er overstået, er man klar til at rette akademiske opgaver hos Opgaverkorrektur.

Så dit speciale rettes af meget kompetente korrekturlæsere, og korrekturen kvalitetssikres af Jan, der ejer og driver Opgavekorrektur.

Læs mere om korrektur af speciale her.

Du kan også læse om korrektur af andre tekster, fx bachelorprojekter, ph.d.-afhandlinger, videnskabelige artikler, tidsskrifter, bøger, hjemmesider og blogs.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.