Bachelor studiekorrektur

Professionel bachelorkorrektur

Bachelor studiekorrektur

Bachelor studiekorrektur er en af de foretrukne søgninger, når studerende leder efter en korrekturlæser til deres bachelor. Der er også mange, der søger på bachelorkorrektur, bachelorprojekt korrekturlæsning og korrekturlæser bachelor.

Du er landet på en side om bachelor studiekorrektur hos Opgavekorrektur.dk, og det er vi rigtigt glade for. Vi  er eksperter i at rette større studieopgaver som bacheloropgaver, specialer, masterprojekter og afhandlinger, fx ph.d.-afhandlinger.

Læs meget mere om korrektur af bachelor.

Hvad og hvordan retter vi? 

Vores dygtige korrekturlæsere retter din opgave med baggagen fuld af viden om sprog, videnskabelig skrivning og dansk retstavning.

Du kan se et konkret eksempel på sprogforbedring i et bachelorprojekt her.

Hvis du gerne vil se, hvordan en korrekturproces forløber, kan du studere siden her

De rettelser, vi laver i en opgave, er synlige, når du får opgaven tilbage fra studiekorrekturen. Når vi retter, anvender vi Words korrekturfunktion, der markerer alle ændringerne i opgaven fra det mindste komma til den største syntaksfejl.

Korrektioner_eksempel_1
Korrektioner_eksempel

Du kan vælge at acceptere korrektionerne én efter én, eller du kan acceptere dem alle på én gang.

I en opgave vil der ofte være enkelte passager, hvor korrekturlæseren kan være i tvivl om betydningen. I de tilfælde skriver korrekturlæseren en kommentar med forslag til sprogforbedring i stedet for at rette dirkete i opgaven. Så kan du tage stilling til den del, når du får opgaven retur fra korrekturlæsningen. 

Vi er meget opmærksomme på, at vi ikke foretager rettelser, der ændrer i den betydning, sproget giver. Korrekturen har jo det formål, at indholdet skal stå knivskarpt og klart for censor.

Vi retter også opgaver på engelsk

Vi udfører også engelsk korrektur, og det er til den samme faste, lave pris som dansk korrektur. Vores engelske korrekturlæsere går opgaven igennem med en tættekam, og de er lige så fortrolige med engelsk sprog og grammatik, som vores danske korrekturlæsere er med dansk sprog og grammatik.

Læs mere om

Du kan også gå direkte til booking eller bestilling af studiekorrektur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.