Korrekturlæser søges

Korrekturlæser søges

Hvis det er en korrekturlæser, der søges, er du landet på den rette side. Hos Opgavekorrektur.dk står vi klar til at læse professionel korrektur på din studieopgave: synopse, bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt eller afhandling.

Vi har ekspertisen i huset til at optimere sproget i din opgave under hensyntagen til opgavens faglige område. Alle vores korrekturlæsere er fortrolige med akademisk skrivning, videnskabelige opgaver og vigtigst af alt: dansk retskrivning. Retskrivning er vores special-område, og vi kender derfor alt til dansk retskrivning, både i dybden og bredden.

Pris på korrekturlæsning

Vi tilbyder forskellige former for korrektur.

Korrektur Basis er vores standardkorrektur, der optimerer sproget i din opgave ved at rette alle fejl: tegnsætning, stavefejl, slåfejl, grammatiske fejl og alle andre fejltyper. Derudover retter Basis-korrekturen helt åbenlyse fejl i eksempelvis ordvalg, ordstilling og citatteknik.

Korrektur Plus er den udvidede korrektur, der udover basis-korrekturen også retter dårligt sprog, uklarheder og sproglig inkonsekvens.

Korrektur Mini er vores tilbud til studerende, der ønsker korrektur af en kortere opgave/synopse (op til 10 sider). Prisen er fast og klart markedets laveste pris på små opgaver.

Få et super godt tilbud på korrektur her. Vi har prisgraranti. Nej, ikke kun prisgaranti! Vi går altid 10% under den pris, du har fået tilbudt et andet sted.

Du er også altid velkommen til at bruge tilbuddet om gratis prøvekorrektur.

Du kan læse meget mere om opgavekorrektur her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.