Opgave korrektur

Opgave korrektur

Opgave korrektur er en frase, som mange bruger, når de søger efter en korrekturlæser på Google. Opgavekorrektur er vores spidskompetence. Hos Opgavekorrektur.dk laver vi ikke andet end at læse korrektur på studieopgaver som specialer, masterprojekter og bacheloropgaver.

Vi tilbyder:

  • Markedets laveste pris på korrektur af din opgave
  • Gratis prøvekorrektur
  • Betaling efter, at arbejdet er udført, og du har godkendt korrekturen.

Få et godt tilbud på korrektur af din opgave.

Det er vigtigt, at sproget i din opgave er godt og flydende. Specielt hvis det er en afsluttende opgave som fx et bachelorprojekt eller et kandidatspeciale. Opgaven markerer afslutningen på adskillige års hårdt arbejde, og det er derfor synd, hvis opgavens faglige niveau kompromitteres af et mindre godt sprog. Sproget indgår nemlig altid i bedømmelsen af opgaven.

Nogle læser grundig korrektur på deres opgave selv. Det kan du i øvrigt få 5 tips til her. Andre har en bekendt eller et familiemedlem, der hjælper med at luge ud i de værste fejl. Men hvis man ikke selv kan læse korrektur, og man ikke kender nogen, der kan, kan man bruge en professionel korrekturlæser.

Fordelene er flere:

  1. Mulighed for højere karakter, fordi sproget SKAL medtages i bedømmelsen
  2. Man kan rette fokus mod opgavens faglige indhold
  3. Professionel korrekturlæsning er ikke så dyrt, som mange tror
  4. At få en professionel til at læse korrektur er ikke snyd – det er 100% lovligt og accepteret.

Korrekturformer

Hos Opgavekorrektur.dk har vi flere korrekturformer, du kan vælge mellem.

Korrektur Basis er en korrekturform, der retter fejlene i sproget. Efter korrekturlæsningen med basis-korrektur er din opgave fejlfri. Det stiller dig bedre, når opgaven skal voteres. Censor kan ikke argumentere for en lavere karakter med henvisning til sprogets grad af korrekthed.

Korrektur Plus gør mere end at rette fejlene. Med plus-korrekturen ændres også dårlige og uklare formuleringer, så sproget samlet set fremstår mere flydende og præcist. Hvis det sproglige udgangspunkt er godt, vil plus-korrekturen være noget, der kan trække karakteren op. Godt sprog tæller altid på plus-siden.

Hvis du søger efter en korrekturlæser til en kort opgaven eller synopse op til 10 sider, kan du vælge Korrektur Mini. Det er en korrekturform, der er designet til de små opgave, så man ikke skal betale en overpris. De fleste korrekturbureauer opererer nemlig med en mindstepris pr. bestilling, der betyder, at sideprisen for små opgaver bliver meget høj.

Sådan er det ikke hos Opgavekorrektur.dk.

[rpt name=”basis-plus-mini”]

Kontakt os

Du kan læse meget mere om os her:

Du er velkommen til at skrive til os her eller ringe til Jan på 61221984.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.