Korrekturlæsning af opgave

Korrekturlæsning af opgave

Der er rigtigt mange studerende, der leder efter en korrekturlæser på Google ved at skrive korrekturlæsning opgave, opgaver korrektur, opgave korrekturlæsning og lignende søgefraser i søgefeltet. Du har formentligt søgt noget tilsvarende, siden du er landet på denne side.

Vi er specialister i korrekturlæsning af opgaver. Det er den eneste korrektur-ydelse, vi tilbyder, og det er det, fordi det er opgavekorrektur, vi er aller bedst til. Vi retter opgaver på både dansk og engelsk, og vi gør det til markedets laveste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Få et godt og uforpligtende tilbud på korrektur her.

Vi er en flok dedikerede sprogfolk, der ikke vil lægge navn til tvivlsom kvalitet. Du kan med andre ord stole fuldt og fast på, at korrekturlæsning af opgaver hos os er kvalitetskorrektur. 

Vi er så trygge ved kvaliteten af vores arbejde, at vi ikke opkræver betaling, før du som kunde har godkendt korrekturlæsningen. Hvis vi sjusker med korrekturlæsningen, risikerer vi, at den studerende ikke vil betale. 

Vi har endnu ikke oplevet en utilfreds kunde, og vi arbejder hver dag på at levere Danmarks bedste og billigste studiekorrektur. Er der den mindste finger at sætte på arbejdet, kontakter du os. Det er helt fair, og vi tager ordentligt og professionelt imod alle henvendelser.

Du kan altid benytte dig af muligheden for en gratis prøvekorrektur, hvis du vil se os an, inden du beslutter dig.

Prisen på korrekturlæsning af opgaver

Vores priser er Danmarks billigste! Vi ligger 15-20% under den pris, andre korrekturbureauer tilbyder studerende. Vi tilbyder samme lave pris for korrektur af opgaver på dansk og på engelsk.

Vi tager ikke ekstragebyr for haste-korrektur. Hvis vi har tid til korrekturlæsningen, gør vi det med glæde – også når tiden er knap: UDEN EKSTRAGEBYR.

Vi udfører også gerne korrekturlæsning på små opgaver og synopser. Også her er vi billigst. Prisen for korrektur af små opgaver og synopser på op til 10 sider er kr. 199,- (inkl. moms).

[rpt name=”basis-plus-mini”]

Hvad gør korrekturlæsning ved din opgave?

Korrekturlæsningen – uanset om du har valgt Basis eller Plus – løfter det sproglige niveau i opgaven. Og lad os understrege, at det er fuldt ud lovligt at få sin opgave korrekturlæst. Vi hører fra flere og flere studerende, at deres vejleder/lærer har anbefalet dem at få opgaven korrekturlæst. Det taler sit tydelige sprog: korrekturlæsning af opgaver er en god idé, fordi et sprogligt løft giver hele opgaven et løft.

Det står i diverse eksamensbekendtgørelser og studieordninger, at den studerendes stave- og formuleringsevner SKAL indgå i bedømmelse af opgaven. Et mangelfuldt og usikkert sprog kan med andre ord trække opgaven ned i karakter. Omvendt kan et sikkert og klart sprog trække opgaven op.

Du kan læse mere om krav til sproget her.

Stavefejl, bøjningsfejl, kommafejl, fejl i ordvalg og så videre er fejltyper, vi ser i næsten alle de studieopgaver, vi retter. Det er fejl, der forstyrrer læsningen i varierende omfang. Er fejlfrekvensen lav og fejlene ubetydelige er problemet til at overse. Men vi ser mange opgaver med 20-40 fejl pr. side, og det er bestemt et problem for læsningen… og for karakteren.

Korrekturlæseren vil spotte og rette alle formelle fejl, og det er med sikkerhed noget, der letter læsningen, og som med sikkerhed vil blive lagt mærke til af censor.

Men ikke nok med det. Korrekturlæseren vil også se på, om ordvalget i din opgave er godt og præcist, ligesom korrekturlæseren vil vurdere på kvaliteten af syntaksen, altså om sætningerne er velkonstruerede og bundet godt sammen. Hvis der er åbenlyse syntaktiske svagheder i sproget, bliver det rettet.

Kombinationen af et korrekt sprog og et velformuleret sprog er noget, der gør indtryk. Hvis sproget er godt, tæller det afgjort på plussiden, når censor danner sig et helhedsindtryk at opgaven. Ja, det er faktisk lovbestemt, at sproget skal indgå i bedømmelsen.

Hvis du vil vide mere om opgavekorrektur og de fejltyper, som korrekturlæseren retter, kan du følge med i en korrekturproces på siden her.

Hvilke opgaver læser vi korrektur på?

Vi læser korrektur på alle opgavetyper:

  • Bachelor
  • Speciale
  • Masterprojekter
  • Ph.d.-afhandlinger
  • … og alle andre opgaver.

Læs mere op korrekturlæsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.